Picture of WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Living Coral toepassen op jouw bruiloft.

Nog niet zo lang geleden heeft Pantone, het bedrijf wat kleurcodes publiceert, de kleur van het jaar 2019 uitgeroepen! Het is een frisse, heldere roze tint genaamd ‘Living Coral’. Deze kleur (met code 16-1546) zit een beetje tussen oranje en roze in en heeft een prachtige gouden ondertoon.

‘’De kleur is levendig, maar toch zacht,’’ zegt Pantone zelf over de kleur. ‘’Het symboliseert onze aangeboren behoefte aan optimisme en vreugdevolle bezigheden.’’ Laat een trouwerij nou zo’n ‘vreugdevolle bezigheid’ zijn! De kleur Living Coral is optimistisch, speels en warm en is daarom perfect als accentkleur of themakleur voor een bruiloft. Geïnspireerd? Lees verder voor nog veel meer inspiratie!

De kleur van het jaar op de locatie en als decoratie

Een trouwlocatie kun je natuurlijk makkelijk aankleden met decoratie en versieringen. Verwerk de roze tint in de tafelversieringen, de bloemstukken, de backdrop en/of het servies. Zeker in combinatie met goud als accentkleur zal de locatie een prachtige, sfeervolle en luxueuze uitstraling krijgen.

Of je nou van een bohemian bruiloft droomt of een bruiloft met een tropisch tintje, de onderstaande collage laat zien dat de kleur van het jaar 2019 prima in diverse thema’s past… prachtig in combinatie met hout en groen, maar ook met zomerse tinten als turquoise en lichtgeel.

De kleur van het jaar in de outfits

(Koraal) Roze is natuurlijk een typische meisjeskleur. Kans is dat jij de kleur van 2019 als bruid prachtig vindt en deze gráág draagt op jouw bruiloft. Verwerk koraalkleurige bloemen in je haren, draag accessoires met koraalkleurige accenten of kies voor koraalkleurige schoenen. Misschien wil je zelfs een koraalroze trouwjurk! The choice is yours!

Misschien is de bruidegom iets minder fan van de roze tint, maar mocht je hem toch over hebben gehaald, dan is hier wat inspiratie over hoe de bruidegom zich in ‘Living Coral’ kan hullen…

Een romantisch roze make-uplook

(Koraal)roze is een prachtige basis voor een natuurlijke, sprankelende en zachte make-uplook. Roze lippen, peachy blush of koraalroze oogschaduw; apart van elkaar of als combinatie, het zal je prachtig staan!

 

In dit artikel vind je meer make-up insipratie.

Een 'living coral' bruidsboeket

Jouw bruidslook is natuurlijk compleet met een (koraal)roze bruidsboeket! De koraalroze kleur is makkelijk te combineren met gele bloemen zoals de zonnebloem, maar ook koraalroze bloemen in combinatie met donkergroene bladeren en takken ziet er prachtig uit in een boeket.

Roze hapjes en drankjes op de bruiloft

Roze eten en drinken… in eerste instantie klinkt dat een beetje gek, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Denk bijvoorbeeld aan rozekleurige limonade of rosé, rood fruit in het eten als accentkleur, roze topping op cupcakes en de wedding cake… Met een beetje creativiteit kun je geweldig roze gekleurde eten en drinken serveren op de bruiloft!

De bruidsmeisjes (en –jonkers) in het roze

Als jij graag wilt dat jouw bruidsmeisjes in dezelfde jurken op jouw bruiloft verschijnen, zullen ze vast blij zijn dat ze zich in zo’n mooie kleur mogen vertonen. Als je op zoek bent naar dé perfecte koraalroze jurk voor de bruidsmeisjes, dan is de collectie van Show Me Your Mumu iets voor jou! Dit merk heeft prachtig koraalroze jurken in de collectie in verschillende modellen!

Misschien zullen de bruidsjonkers niet zo blij zijn met ‘Living Coral’ als themakleur, maar mocht je hen kunnen overhalen om zich naar het kleurenthema te kleden, dan staat het gegarandeerd hartstikke tof!

…En verder

Zoals altijd hoeft de themakleur niet alleen gebruikt te worden op de bruiloft zelf. Gebruik de roze tint voor de menukaarten, de uitnodigingen voor de bruiloft of voor de bedankjes voor de gasten na afloop van de bruiloft. Het is jouw keus hoe ver je wilt gaan in het doorvoeren van de kleur ‘Living Coral’.

Ben jij net zo verliefd geworden op de kleur ‘Living Coral’? Wij wel!

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!