Bedrijfscategorie: Entertainment Live

Pub quiz show

Ben je op zoek naar een flitsende activiteit voor jouw vrijgezellenfeest of bruiloft? Dan is de interactieve pub quiz show een gegarandeerd succes. In teams strijden jullie in acht vragenrondes en twee minigames om de winst. De vragen zijn heel divers met voor ieder wat wils en kunnen ook binnen een bepaald thema aangepast worden (bijvoorbeeld Hollands Glorie, Jongens tegen de meisjes, sport of kerstspecial). Maar je kunt natuurlijk ook je eigen vragen opsturen en dan wordt er een pub quiz op maat gemaakt. De quizvragen kunnen worden afgestemd per thema en je eigen gekozen huisstijl. Wij komen naar de trouwlocatie of zelf gekozen vrijgezellenfeest locatie toe. De quizmaster maakt er een feest van; de lichten, buzzers en groot scherm zorgen voor de effecten; en jouw sportteam, vrienden, vriendinnen, collega’s of familie zorgen voor de sfeer.

Lees verder »

Receptieschilder voor jouw bruiloft!

Mieke van Zundert schildert op feesten en evenementen. Ze maakt geen karikaturen, maar werkt aan een kwalitatief kunstwerk waarin het feest of de bijeenkomst wordt vastgelegd. Een schilderij waar u nog lang met plezier naar zult kijken. Ook is het mogelijk om haar schetsend een ‘fotoalbum’ te laten maken van het feest.

Lees verder »

Your Wedding Show

Your Wedding Show is speciaal voor u samengesteld om uw mooiste dag van uw leven op een fantastische manier af te sluiten.

Een stijlvolle aankleding, de juiste muziek, een professionele geluidsinstallatie eventueel aangevuld met een sfeervolle lichtshow zijn items die Your Wedding Show zal inzetten voor deze mooiste dag van uw leven.
Dankzij de ervaren DJ’s van Power Force Show Events, met meer dan 25 jaar ervaring, bent u verzekerd van een geweldig bruiloftsfeest.

Het is uw dag, vandaar dan ook hanteert Your Wedding Show een persoonlijke aanpak voor iedere bruiloft.
Bij iedere bruiloft welke wij mogen verzorgen gaat er namelijk een intakegesprek vooraf. Dit om goed inzichtelijk te maken wat jullie wensen zijn en hoe jullie het feest graag zouden zien.
Zo heeft u gelijk de mogelijkheid om kennis te maken met onze DJ’s welke op uw feest zullen draaien.

En is één gesprek niet genoeg?… dan spreken we gewoon nogmaals af. Immers staat het bruidspaar centraal bij Your Wedding Show!

Lees verder »

Magic John Bruiloft Goochelaar

Zoek je voor op je bruiloft een entertainer? Dan ben je bij Magic John op het goede adres. Hij geeft een korte en krachtige show vol spanning, humor en sensatie.
Samen met zijn assistente zal hij een aantal spectaculaire illusies uitvoeren. Hij heeft wisselende goochelacts, waarbij er veel interactie is met het publiek.

Lees verder »
weddingfair yrouwbeurzen logo

WeddingFair Trouwbeurzen in heel Nl

WeddingFair Trouwbeurzen organiseert met veel plezier en passie Trouwbeurzen in heel Nederland

Mission Statement

Een live evenement bestaat geen 136 edities zonder innovatie.
Het houdt stand door zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden, altijd met het doel,
te inspireren, informeren en enthousiasmeren van de bezoekers.

Dat is het verhaal van WeddingFair

Met aanpassingsvermogen en uitbreiding hét platform voor herkenbare bruiloften,
wij wisselen de liefste wensen in voor de maakbare droom.

Zoals we doen vanaf 2004

Je bent van harte welkom op onze beurzen. De entree is altijd gratis.

Lees verder »