Neetje | Live schilderen

Oh - Hey you!

Welkom bij Neetje,

Hoi! Ik heet Renée van den Kerkhof en ik verbeeld wat ertoe doet. 

​Het ‘live’ in ‘live wedding painting’ staat voor de performance, het ter plekke schilderen.  Mijn bruidsparen hoeven niet of niet lang te poseren, die kunnen lekker genieten van de dag. Die referentiebeelden zijn niet bedoeld voor een album of voor een after-movie; ik maak foto’s en filmpjes puur ter referentie die ik bij kan houden als ik ga uitwerken. Want hoe handig het ook zou zijn in mijn vakgebied, ik heb helaas geen fotografisch geheugen.

Neetje | Live schilderen

Leerparkpromenade 110, 3312 KW Dordrecht

Info of afspraak:

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen. Reserveer s.v.p. op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.