Brandon Smeets | Magic Entertainment

Brandon Smeets | Magic Entertainment

Brandon Smeets | Magic Entertainment bruiloft weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Brandon Smeets, Magic entertainer,

Een ongedwongen en humorvolle aanvulling om jullie magische dag nog mooier te maken! Brandon treedt regelmatig op tijdens bruiloften. Met zijn entertainment weet hij uw gasten bij elkaar te brengen en zorgt hij voor een stuk entertainment dat perfect past in uw programma. Het is een aanvulling die uw gasten niet snel zullen vergeten.

Er zijn meerdere momenten op de trouwdag waarbij een goochelaar een gewenste aanvulling kan zijn, bijvoorbeeld tijdens de receptie of het diner. Brandon is een perfecte ijsbreker tijdens een receptie door zich onder de gasten te begeven en ze met elkaar in verbinding te brengen. Hij kan ook gedurende het diner jong en oud vermaken door van tafel naar tafel gaan. Of misschien hebt u nog een andere moment waar aanvulling gewenst is. In overeenstemming met u wordt het geschikte moment uitgekozen voor een magische moment die past bij jullie speciale dag.

FAQ

Tijdens de receptie, het diner of een andere moment waar entertainment of eventueel op-/aanvulling gewenst is.

Nee, het is juist een act die zich onder de gasten bevind. Ongedwongen en interactief gaat hij van tafel naar tafel om de gasten van magische beleving te voorzien.

Dat is afhankelijk van de gewenste invulling. Doorgaans is hij 1 tot 2 uur aanwezig bij een bruiloft.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bij mij moet je zijn voor

Brandon Smeets | Magic Entertainment

Ganzeweide 58
Heerlen 6413GG

Informatie aanvragen

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.