Receptieschilder voor jouw bruiloft!

Receptieschilder voor jouw bruiloft!

Oh - Hey you!

Welkom bij Receptieschilder,

Mieke van Zundert schildert op feesten en evenementen. Ze maakt geen karikaturen, maar werkt aan een kwalitatief kunstwerk waarin het feest of de bijeenkomst wordt vastgelegd. Een schilderij waar u nog lang met plezier naar zult kijken. Ook is het mogelijk om haar schetsend een ‘fotoalbum’ te laten maken van het feest.

Praktische zaken

Als er ter plekke wordt geschilderd dan is het nodig dat het feest tenminste anderhalf uur duurt, dat er een kleine werkplek te regelen is (beschermend zeil, ezel, doek, verf en water worden meegebracht) en dat er voldoende licht is, en een stroomaansluiting.

De opzet van het schilderij wordt live gedaan, terwijl er uiteraard ter ondersteuning ook wat foto’s worden gemaakt. Terwijl het feestgedruis voortdendert, wordt door Mieke van Zundert het portret geschilderd. Vanzelfsprekend heeft een dergelijk portret een andere charme en uitstraling, maar het zal niet minder aantrekkelijk zijn. Bijkomend voordeel is, dat de ‘performance’ mogelijk een aardige aanvulling op de feestelijkheden is.

Een andere mogelijkheid is , dat er een boek wordt gevuld met getekende schetsen van diverse feestgangers. geen karikaturen, maar mooie pentekeningen. Mieke van Zundert noteert met rake schetsen allerlei bezoekers en feestelijke momenten. Een kunstzinnig alternatief voor een fotoreportage, aangeleverd in een fraai boekwerk.

Receptieschilder voor jouw bruiloft!

Hazelaartje 37
4881 XV Zundert

076 – 597 38 18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.