Bedrijfscategorie: Workshop & DIY

Pinkq

Al vanaf dat ik een potlood kan vasthouden teken ik. Later kwam daar ook verven, knippen, plakken en ontwerpen bij. Op heb ROC heb ik interieurstyling gestudeerd en daarna heb ik de opleiding Communicatie en Multimedia Design gevolgd. In het verleden maakte ik vaak illustraties, taarten en projecten voor vrienden en familie. Het is een soort tweede natuur, ik bekijk alles door een creatieve bril. Ik haal mijn inspiratie daarom ook uit alledaagse dingen, want die zijn vaak echt waardevol. Mijn creativiteit werkte aanstekelijk, want er begonnen steeds meer echte opdrachten binnen te stromen.

Lees verder »

Tirimba Balloons & Magic

Tirimba Balloons & Magic is sinds 2008 gespecialiseerd in het maken van ballonversieringen / -decoraties en ballonfiguren in de ruimste zin van het woord. Zij hebben een passende invulling voor ieder evenement, bijv. huwelijkslocatie, familiefeest, bedrijfsuitjes etc. Alle decoraties zijn aanpasbaar voor elk thema en in alle kleurencombinaties te verkrijgen.

Uw evenement kan ook opgevrolijkt worden door één van onze typetjes of met draagbare ballonnen (‘De Ballon Parade’) die gegarandeerd een lach op ieders gezicht ’toveren’!!!

Kijk voor meer info en mogelijkheden op één van onze websites: www.tirimba.nl / www.cocktails-enzo.com / www.sjieksnoep.nl

Lees verder »

Receptieschilder voor jouw bruiloft!

Mieke van Zundert schildert op feesten en evenementen. Ze maakt geen karikaturen, maar werkt aan een kwalitatief kunstwerk waarin het feest of de bijeenkomst wordt vastgelegd. Een schilderij waar u nog lang met plezier naar zult kijken. Ook is het mogelijk om haar schetsend een ‘fotoalbum’ te laten maken van het feest.

Lees verder »
weddingfair trouwbeurzen logo

WeddingFair Trouwbeurzen in heel Nl

WeddingFair Trouwbeurzen organiseert met veel plezier en passie Trouwbeurzen in heel Nederland

Mission Statement

Een live evenement bestaat geen 136 edities zonder innovatie.
Het houdt stand door zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden, altijd met het doel,
te inspireren, informeren en enthousiasmeren van de bezoekers.

Dat is het verhaal van WeddingFair

Met aanpassingsvermogen en uitbreiding hét platform voor herkenbare bruiloften,
wij wisselen de liefste wensen in voor de maakbare droom.

Zoals we doen vanaf 2004

Je bent van harte welkom op onze beurzen. De entree is altijd gratis.

Lees verder »