Kidsflore Nannyservice

Oh - Hey you!

Welkom bij Kids Flore,

KidsFlore is het bemiddelingsbureau gespecialiseerd op het gebied van oppas tijdens evenementen. Bij ons kunt u terecht voor een nanny bij een kinderfeest.

Wij begrijpen het belang van een zorgeloze ervaring voor ouders, vrij van uitdagingen van overprikkelende kinderen. Met onze professionele aanpak bieden we oplossingen die u als ouder ontlasten en ervoor zorgen dat zowel u als jouw kinderen optimaal van elk evenement kunnen genieten.

Je kunt bij ons terecht voor een nanny op bruiloften, zakelijke evenementen, een nanny op kinderfeestjes en nannys voor een kidscorner, kidsclub of kidsparty.

Behalve de event nanny’s, bieden wij ook de aankleding, drankjes en hapjes voor een evenement.

Kidsflore Nannyservice

Wij werken vanuit de regio Utrecht. Onze nannys werken in geheel Nederland én gaan ook mee naar jouw bruiloft in het buitenland.

Openingstijden

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.