NinaLynn | singer-songwriter

NinaLynn | singer-songwriter

ninalynn singer songwriter voor de bruiloft bij weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij NinaLynn singer-songwriter,

inaLynn is een Americana singer-songwriter geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift, Norah Jones en Eva Cassidy, die luisteraars betovert met hartverwarmende eigen composities en een stem die je tot diep in je ziel raakt. In 2021 kwam haar debuutalbum ‘Hummingbird’ uit, wat erg goed werd ontvangen.

Zo noemde de Heaven haar muziek ‘on-Nederlands goed’ en werd ze door New Folk Sounds ‘de nieuwe Nederlandse country-belofte’ genoemd. Op 31 maart 2023 is haar tweede album, ‘A Taste Of The Wild’ uitgekomen. Dit album steeg in mei 2023 naar nummer 1 in de Euro Americana Chart en staat in juni op nummer 1 in de Americana & Roots Top 13.

NinaLynn is vanaf nu ook te boeken op bruiloften! Of je nu op zoek bent naar mooie muziek voor tijdens de ceremonie of achtergrondmuziek tijdens de borrel, Nina helpt je verder! Ze stemt af op jullie wensen, en zorgt er zo voor dat ze de perfecte toevoeging is op jullie perfecte dag!

FAQ

Ik kan zeker zelf voor de versterking van mijn geluid zorgen. Dit heeft echter wel invloed op de prijs.

Ja! Ik kan hierin ook met je meedenken in liedjes die fijn zouden zijn en helpen met het vinden van inspiratie, maar de keuze van het liedje ligt altijd bij jullie.

NinaLynn | singer-songwriter

ninalynn singer songwriter voor de bruiloft bij weddingfair

Bij mij moet je zijn voor

NinaLynn | singer-songwriter

Schoolstraat 37A
Baarn 3742CD

Meer info / Afspraak

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.