Bedrijfscategorie: Trouwkaarten

Pinkq

Al vanaf dat ik een potlood kan vasthouden teken ik. Later kwam daar ook verven, knippen, plakken en ontwerpen bij. Op heb ROC heb ik interieurstyling gestudeerd en daarna heb ik de opleiding Communicatie en Multimedia Design gevolgd. In het verleden maakte ik vaak illustraties, taarten en projecten voor vrienden en familie. Het is een soort tweede natuur, ik bekijk alles door een creatieve bril. Ik haal mijn inspiratie daarom ook uit alledaagse dingen, want die zijn vaak echt waardevol. Mijn creativiteit werkte aanstekelijk, want er begonnen steeds meer echte opdrachten binnen te stromen.

Lees verder »

Ivy design

Hieronder vind je onze verschillende collecties. Deze zijn kant en klaar of semi-custom made te bestellen, dit betekend dat het design zoals het lettertype en de tekeningen vast staan, maar dat je zelf kunt beslissen of op welke soort en kleur papier je deze gedrukt wilt hebben. Met of zonder inlay in de enveloppe, wel of geen lintje, of toch liever een touwtje. Het is allemaal mogelijk, jij bepaalt! Heb je al iets leuks gezien, neem dan zeker contact met me op. Ik help en adviseer je graag persoonlijk!

Nadat je contact met me opneemt stuur ik je een lijst met mogelijkheden door. Hier kunnen we samen telefonisch even doorheen lopen of je kunt de lijst op je gemakt samen met je geliefde invullen. Op basis van deze lijst stel ik een duidelijke en heldere offerte op met de kosten per onderdeel. Indien de offerte akkoord is, ontvangen jullie een factuur met en betaaltermijn van 30 dagen. Na het akkoord op de offerte ga ik meteen voor jullie aan de slag! Ik begin met het maken van een digitaal ontwerp. Deze ontvangen jullie van mij per mail, na akkoord maak ik kosteloos een proefdruk. Deze stuur per post naar jullie op in een mooi bewaar doosje. Als de proefdruk akkoord is ga ik alles voor jullie maken. Ik zet ook het hele pakketje in elkaar en indien gewenst doe ik het ook op de post voor jullie. Zo niet, dan stuur ik de bestelling naar jullie toe.

Lees verder »

Renie Lamers Illustratie

Altijd al een geboortekaart, trouwuitnodiging of iets anders persoonlijks willen laten maken?
Dat kan! Renie Lamers illustratie werkt met veel plezier aan illustraties op maat! De vele ideeën die wij hadden voor de uitnodiging van onze bruiloft heeft Renie samengevoegd tot een zeer persoonlijke en mooie uitnodiging.
Zij heeft ons tevens geholpen om ons gastenboek te bedenken. Wat geleid heeft tot een geweldig resultaat.’ (Debbie en Bas, trouwkaart en gastenboek)

Lees verder »
weddingfair trouwbeurzen logo

WeddingFair Trouwbeurzen in heel Nl

WeddingFair Trouwbeurzen organiseert met veel plezier en passie Trouwbeurzen in heel Nederland

Mission Statement

Een live evenement bestaat geen 136 edities zonder innovatie.
Het houdt stand door zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden, altijd met het doel,
te inspireren, informeren en enthousiasmeren van de bezoekers.

Dat is het verhaal van WeddingFair

Met aanpassingsvermogen en uitbreiding hét platform voor herkenbare bruiloften,
wij wisselen de liefste wensen in voor de maakbare droom.

Zoals we doen vanaf 2004

Je bent van harte welkom op onze beurzen. De entree is altijd gratis.

Lees verder »