Bedrijfscategorie: Locatie

Thalassa

Een bijzondere locatie voegt absoluut iets toe aan een feest, diner of zakelijke events. Strandpaviljoen Thalassa met zijn natuurlijke omgeving direct aan het strand van Zandvoort is dan – in alle seizoenen – een goede keus.

Het gezellige, warm ingerichte paviljoen is uitstekend geoutilleerd en beschikt over alle relevante presentatie faciliteiten. De grote zaal van het paviljoen leent zich voor grote gezelschappen om bijvoorbeeld een huwelijk of een jubileum te vieren. Daarnaast is er ook een kleinere zaal, inclusief bar, voor besloten meetings, presentaties of wellicht een zakelijke hei-sessie. Na afloop kunt u gezamenlijk op onze luxueuze terrassen plaatsnemen, u zit gegarandeerd comfortabel. Bovendien – misschien wel het belangrijkste – is de kwaliteit van onze keuken befaamd.

Wat dacht u van een walking dinner, buffet, informele lunch of liever toch een diner in stijl? Misschien met live muziek? Wilt u het kleinschalig, intiem of juist groots? Zijn er speciale wensen? Onze event manager Robin ten Broeke (rechtstreeks te bereiken op 06 21 60 71 38) zorgt ervoor dat u onbezorgd kunt feesten, vergaderen of uw bruiloft vieren.

Overigens is er naast ‘trouw’ steeds vaker vraag naar ‘rouw’ aan zee: het afscheid van een dierbare in een minder formele sfeer. Ook een dergelijke bijeenkomst voor en/of na de daadwerkelijke uitvaart is bij ons in goede handen.

Making memories, daar gaat het om.

Team Thalassa maakt het graag voor u waar!

Lees verder »

Lowietje Lisse

Jouw trouwdag. Een hele bijzondere dag die in het teken staat van liefde. De liefde tussen jullie als bruidspaar, maar ook de liefde voor jullie gasten.

Op een locatie centraal in de Bollenstreek, met een sfeervol en eigentijds karakter hebben wij alle faciliteiten om jouw receptie, diner en feest te organiseren. Wij gaan aan de slag met jouw wensen, of dit nu klein en intiem is of juist groots en uitbundig.

Laat je verrassen door onze chefs met hun creatieve gerechten, proef van onze uitgebreide wijnselectie, feest tot ‘s avonds laat en slaap daarna in een van onze riante kamers.

Wij staan voor een persoonlijke benadering, denken met jullie mee en adviseren graag over de mogelijkheden die er bij ons zijn. Op deze manier zorgen we samen voor dé perfecte dag. Lowietje Lisse zorgt voor een onvergetelijke trouwdag!

Lees verder »

Brasserie Wijnbar Muller & CO

Muller & Co, dé officiële trouwlocatie van Lansingerland en de perfecte locatie voor jullie trouwdag. De gehele dag kan je door ons laten verzorgen. Van officieel trouwen, receptie, diner, tot compleet verzorgde feestavond, alles kan en is bespreekbaar bij ons. Muller & Co ligt midden in de oude dorpskern met een unieke binnentuin aan de achterkant welke volledig overkapt en verwarmd kan worden.
Bij Brasserie Wijnbar Muller & Co wordt alles tot in de puntjes verzorgd! Een ontvangst met feestelijke bubbels
Vervolgens verschillende keuzes uit Muller & Fromagerie en Muller & Charcuterie en natuurlijk ook nog diverse late night snacks. Kortom, wij zorgen voor het totale plaatje!

Lees verder »

Ross Lovell

Wat is er mooier dan in een romantische omgeving je trouwdag vieren?
Door de unieke ligging van onze prachtige historische korenmolen zijn wij de ideale plek voor de mooiste dag van uw leven.

De gemeente Krimpen aan den IJssel heeft ons officieel benoemd tot trouwlocatie, ofwel ‘Huis der Gemeente’, dus u kunt van de huwelijksceremonie tot en met een volledig feest bij ons terecht. Wij denken graag met u mee om uw trouwdag een onvergetelijk dag te laten zijn.

Lees verder »

Lumen Hotel en Events

Trouwen bij Lumen Hotel & Events in Zwolle

Zijn jullie op zoek naar een geweldige en verrassende locatie voor jullie trouwdag? Lumen Hotel & Events is hiervoor het juiste adres én een officiële trouwlocatie van de gemeente Zwolle!

Dat betekent, dat jullie er voor kunnen kiezen om jullie bruiloft van begin tot eind te laten plaatsvinden in één of meerdere ruimtes van het complex. Geef bijvoorbeeld het ja-woord op de middenstip van PEC Zwolle, de receptie in een van de Business Loges, het diner in Bluefinger Restaurant en het feest op het Centrale Plein in het Event Center. Na afloop kunnen jullie, en wellicht jullie gasten, overnachten in het geïntegreerde hotelkamers.

Elkaar het Ja-woord geven is een bijzonder moment. Zo’n bijzonder moment verdient een passende sfeer en omgeving. Lumen Hotel & Events beschikt over verschillende ruimtes, van romantische en luxe Business Clubs tot het industriële en moderne Event Center. Een inspirerende locatie, waar wij jullie graag ontvangen als bruidspaar! Kom gerust een keer langs, dan laten wij jullie de verschillende ruimtes en mogelijkheden zien.

Bruidssuite
Jullie mooiste dag in stijl afsluiten doen jullie natuurlijk in de bruidssuite van het geïntegreerde Lumen Hotel. Deze prachtige kamer is comfortabel en beschikt over alle gewenste faciliteiten, zoals een badkamer met ‘rain dance’ douche, een groot hoekbad, een gescheiden toilet en een handmatig in te stellen geluidloze airconditioning. De kamer zal ‘ in stijl’ worden aangekleed met onder andere rozenblaadjes en een fles champagne. Uiteraard zal de volgende ochtend, op het door uw gewenste tijdstip, een heerlijk ontbijt op de kamer geserveerd worden.

Lees verder »
weddingfair trouwbeurzen logo

WeddingFair Trouwbeurzen in heel Nl

WeddingFair Trouwbeurzen organiseert met veel plezier en passie Trouwbeurzen in heel Nederland

Mission Statement

Een live evenement bestaat geen 136 edities zonder innovatie.
Het houdt stand door zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden, altijd met het doel,
te inspireren, informeren en enthousiasmeren van de bezoekers.

Dat is het verhaal van WeddingFair

Met aanpassingsvermogen en uitbreiding hét platform voor herkenbare bruiloften,
wij wisselen de liefste wensen in voor de maakbare droom.

Zoals we doen vanaf 2004

Je bent van harte welkom op onze beurzen. De entree is altijd gratis.

Lees verder »