wedding magazine gratis bij weddingfair

Krijg een gratis Weddingplanner t.w.v €19,95 op 1 van onze beurzen!

Bride to be weddingplanner

In meer dan 200 pagina’s kun je alles vinden over wat jij nodig hebt tijdens de voorbereiding van de bruiloft. 

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Oh, hey you

Hier is die dan: het WeddingMagazine, maar wat kun je er nu eigenlijk mee? In meer dan 200 pagina’s kun je alles vinden over wat jij nodig hebt tijdens de voorbereiding van de bruiloft. Van inspirerende teksten, verschillende specialisten en een countdown tot aan een moodboard. Alles is te vinden in dit perfecte item!

Het is best lastig om in te schatten wat en wie je nodig hebt voor je bruiloft. In het magazine vind je allerlei specialisten in verschillende categorieën. Van juweliers, bruidsmode, trouwpakken, trouwvervoer en bruidstaarten. Een kleine selectie van specialisten die jullie kunnen helpen. Op de website van WeddingFair vind je nog veel meer specialisten, tips en inspiratie.

Het WeddingMagazine is opgedeeld in 9 hoofdstukken. Allerlei algemene onderwerpen die bij het plannen van een bruiloft komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan shoppen, planning, budget en de dag zelf. Elk onderwerp heeft een bepaald kenmerkend icoon. Ook kun je tips van trouwspecialisten vinden die je herkent aan een ‘’BC’’ bolletje.

Wanneer je nu precies moet beginnen met het plannen van een bruiloft is voor veel aanstaande bruiden een grote vraag. Daarom werken wij met bepaalde periodes. De verschillende periodes kun je herkennen aan het bolletje onderaan de pagina. Hierin staat in welke periode je het onderwerp oppakt. Op de website vind je nog veel meer onderwerpen en informatie over de verschillende periodes.

Krijg de Bride to be weddingplanner gratis op 1 van onze beurzen!

De trouwbeurzen die WeddingFair organiseert worden gepresenteerd vanuit prestigieuze en historische locaties…Zie onderstaand overzicht van de geplande trouwbeurzen voor de aanstaande bruid, bruidegom, familie en vrienden.

Op de belangrijkste dag van je leven wil je graag omringd worden met leuke mensen. En dan hebben we het niet alleen over je gasten, maar ook over de leveranciers! Een bruidsbeurs is dé perfecte plek om jouw toekomstige leveranciers persoonlijk te spreken om te kijken of je een klik met ze heb.

De Bride to be Weddingplanner krijgen alle aanstaande bruiden als cadeau op de beurs gratis mee! Zien wij jou en jouw geliefde snel?

Meld je aan voor een gratis ticket en ontvang het Jaarboek op 1 van onze beurzen!