Real life inspiratie met de trouwbeurzen van WeddingFair.

Op de belangrijkste dag van je leven wil je graag omringd worden met leuke mensen. En dan hebben we het niet alleen over je gasten, maar ook over de leveranciers! Een bruidsbeurs is dé perfecte plek om jouw toekomstige leveranciers persoonlijk te spreken om te kijken of je een klik met ze heb. Persoonlijk, Modern en Informatief. Dat zijn de waarden waar WeddingFair voor staat. De trouwbeurzen die WeddingFair organiseert worden gepresenteerd vanuit prestigieuze en historische locaties

Cadeau voor alle Bruiden die de Trouwbeurs bezoeken -gratis-

Bij Trouwen hoort een cadeau.
Alle aanstaande bruiden die de beurs bezoeken ontvangen het Bride-to-be-Weddingplanner JAARBOEK cadeau.
200 pagina’s extra inspiratie om thuis op de bank van te genieten. Kies je koffie, theetje of een glas wijn en droom weg bij reportages, verhalen en ervaringen van getrouwde bruidsparen.
Dát vind je alleen bij WeddingFair. Reserveer snel jouw exemplaar samen met een ticket voor gratis entree.
WELKOM bij WeddingFair!

bride to be weddingplanner jaarboek bij weddingfair
LOGO bride to be weddingplanner jaarboek 33x

WeddingFair Trouwbeurs is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirererende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling.

beurzen elk seizoen
door heel het land!
0 +

Bruidsparen vertellen wat zij vinden bij WeddingFair.

Trouwspecialisten op de beurzen

Waarom een trouwbeurs bezoeken?

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!

In het meer dan 200 pagina’s dikke tafelboek kun je alles vinden over wat jij nodig hebt tijdens de voorbereiding van de bruiloft. Met inspirerende reportages, tips door trouwspecialisten en gratis downloads. Lees over de ervaringen van echte bruiden. Alles is te vinden in dit perfecte item!

Het boek is te koop in de boekwinkels en in webshops en kost € 19,95. Maar de aanstaande bruid of bruidegom kan de Bride to be weddingplanner ophalen op 1 van onze beurzen als jij het jaarboek reserveert! Je krijgt ook het Trouwtasje én een ticket voor gratis entree.

Registreer je gratis voor onze beurs!


Als je reserveert ontvang je:

een ticket voor gratis entree,
een voucher voor de Bride to Be Weddingplanner,
en een trouwtasje!
* indicates required
/ / ( dd / mm / yyyy )
Indien onbekend of niet van toepassing vul dan 01/01/2022
Bruid of bruidegom
Waar kom je