Invulformulier voor deelnemers aan de beurs. Materialen doorgeven. Teneinde de opbouw en de organisatie van de beurs soepel te laten verlopen, verzoek ik u vriendelijk, uw benodigdheden voor de beurs in de onderstaande tabel aan te geven. Wilt u dit formulier s.v.p. voor 18 September 2023 online-invullen en via de verzendknop aan mij mailen rob@weddingfair.nl

Wij delen uw deelname op onze social media kanalen en de eventpagina op Facebook en Instagram. U kunt met dit formulier tekst en foto’s aanleveren met betrekking tot uw deelname. Wilt je deze pagina delen met jouw volgers op social media?! WeddingFair Edam 2023

Inspiratie voor jouw beurspresentatie vind je op onze Pinterest pagina

Aanmelden voor gratis beursbezoek kun je ook delen met jouw vrienden en volgers via deze link:
Gratis aanmelden WeddingFair bezoekers

WeddingFair Edam Standmaterialen

 • Wij maken zoveel mogelijk gebruik van de wanden van de locatie. Maar we kunnen ook standbouw voor u plaatsen. De wanden zijn 250 cm. hoog in crème of zwart. Hieraan kunt u aan de bovenzijde met kettinkjes, haakjes, vissnoer decoratie ophangen. In deze wanden mag NIET worden gespijkerd. Wij hebben tweezijdig plakband beschikbaar om lichte voorwerpen op te hangen. Haken worden eveneens, voor beursgebruik, ter beschikking gesteld.
  Welke Tafels heeft u nodig, wilt u tafelrokken? Beschikbare tafels in normale hoogte (ca. 70 cm.hoog)
  Heeft u Statafels nodig, wilt u tafelrokken? Beschikbare tafels in statafelhoogte (ca 110 cm.hoog)
  Heeft u Stoelen nodig?
  Lunch; per inschrijving is voor 2 personen koffie/thee en lunch in de pakketprijs inbegrepen. Indien u dit voor meer personen bieden wij dat aan voor € 19,50 p/p. Ter plaatse kunt u deze extra's contant bij ons afrekenen. Hoeveel lunches heeft u nodig?
  Hoeveel Watt stroomvoorziening heeft u nodig? In alle presentatieruimtes ligt een stroomvoorziening van 230 volt binnen handbereik.voor een laptop/cd-speler/tv en dergelijke. Het is niet toegestaan koffiezetapparaten o.i.d. aan te sluiten. Indien u het verbruik niet direct weet, geef dan onderaan het formulier aan welke apparaten u meeneemt.
 • Bericht om op social media te delen. Maximaal 600 tekens
 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg.
  Dit beeldmateriaal is vrij van rechten en mag namens u worden geplaatst.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg.
  Dit beeldmateriaal is vrij van rechten en mag namens u worden geplaatst.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg.
  Dit beeldmateriaal is vrij van rechten en mag namens u worden geplaatst.