Lamers Media Videoproducties

Lamers Media Videoproducties

amers video media bij weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Lamers Media Videoproductions,

‘Wanneer je Romy als de videograaf tijdens de trouwdag boekt weet je zeker dat je iemand op jouw dag erbij hebt die als een vriendin van de familie voelt’
Dat is iets dat ik veel terug hoor na het filmen van bruiloften. Ik sta erom bekend dat ik zelfs de meest ongemakkelijke bruidegom op zijn gemak weet te stellen voor de camera.

Een vraag die ik jullie dan toch nog even wil stellen is:
‘Wat maakt het dat jullie er voor jullie bruiloft graag een videograaf bij willen hebben?’

Jullie antwoord op deze vraag zou kunnen zijn:

‘Dat we zelf kunnen zien hoe wij die dag hebben gestraald, we even terug kunnen naar de sfeer
en het gevoel van die ene speciale dag en we kunnen terugzien hoe onze liefde bezegeld is en daarmee een nieuwe dimensie heeft gekregen.’

Een ander antwoord dat ik ook regelmatig hoor is dat bruidsparen het belangrijk vinden dat de ceremonie vastgelegd wordt. Ik grap dan vaak dat een videograaf inhuren dan helemaal niet nodig is.
Zet een camera in de hoek weg, druk op record en je hebt de ceremonie ‘vastgelegd’.
Voor alleen het vastleggen van een ceremonie of speech kun je nog bij honderden andere videograven terecht.
Een trouwfilm door Lamers Media Productions is veel meer dan dat. Ik vind namelijk ieder detail van de gehele dag net zo belangrijk als de ceremonie. Je hebt er immers niet voor niets een hele dag (of zelfs weekend) voor gepland en uitgedacht hoe het allemaal moet gaan lopen toch?
En misschien wat directer: je hebt toch niet voor niets geld aan al die elementen van de dag besteed?

Als je het belangrijk vindt dat je na jullie bruiloft een herinnering hebt die je tot tranen roert, jezelf en dierbaren op een film hebt die je er keer op keer bij zult gaan pakken om terug te kijken en je dit eenvoudig met je naasten kunt delen (en daarmee samen kunt gaan nagenieten) ben je bij Lamers Media Productions aan het juiste adres!

FAQ

Nee, om een heerlijke taart te bakken heeft een bakker de juiste ingrediënten nodig. Omdat ik de films die ik maak een verhaal wil meegeven, jullie verhaal, heb ik het nodig om van het aankleden tot en met de feestavond aanwezig te zijn (max 10 uur).

Voornamelijk heel Nederland maar ik reis graag mee naar het buitenland.

Ik werk met een vast tarief vanaf €2000,-. (ex. reiskosten). Uitbreidingen kunnen toegevoegd worden (extra uren, drone (bij beschikbaarheid), second shooter, same day edit, destination wedding)

Lamers Media Videoproducties

Graspieper 1
Nieuwegein 3435AH

Let's get some good coffee!

Benieuwd naar alle mogelijkheden die Lamers Media Productions te bieden heeft? Laten we onder het genot van een goede kop koffie eens gauw samenkomen, wie weet ben jij dan binnenkort een waardevolle film rijker!

Vul s.v.p. het contactformuliertje hiernaast in en je hoort z.s.m van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.