“my wedding has to be perfect”

Waarom zou je een Trouwbeurs bezoeken?

1  Vind ideeën om van jouw trouwdag de mooiste trouwdag te maken. Proeven, zien, voelen, ruiken, ervaren in het echt.  Dit is allemaal niet mogelijk via een blog of een tijdschrift. Het is net alsof het pinboard tot leven komt.

2  Je wilt een verhaal horen dat klopt! Bruidsparen kijken verder dan hun neus lang is en maken zelf uit of ze de leverancier betrouwbaar vinden.  Je wilt het juiste gevoel, de warmste handdruk en het hartelijkste welkom hebben voordat je een beslissing neemt.

3  Bruiloften kunnen kostbaar zijn; dat is een feit. Dus de kans om ettelijke €€ te kunnen besparen is altijd aantrekkelijk. Bij WeddingFair vind je altijd beursaanbiedingen, dat kan korting zijn of een cadeau. Maar ook een win-actie kan jou het nodige voordeel opleveren.

4  We denken mee als het om je budget gaat. Onze bruidsbeurzen, zijn goed te bereiken met auto en OV, er zijn voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving én bruidsparen, vrienden en familie hebben gratis toegang tot de beurs.

5  Om de feestvreugde te vergroten krijgen alle kids een feestelijke verrassing terwijl voor elke bruid de Trouwagenda gratis wordt gereserveerd. Dat is jouw eerste cadeau voor je huwelijk! Maar er is nog veel meer:

Inspiratie
Op de beurs kun je bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden. De bruidegom verdiept zich in het trouwpak, de playlist van de DJ, keurt de trouwauto en…..

Vertrouwen
Misschien ga je naar WeddingFair om persoonlijk kennis te maken met het bedrijf dat je op internet al hebt gevonden. Is dat goede gevoel er ook op de beurs, kun je nu vertrouwen op die betrouwbare oogopslag.

Must have
Hier is die dan: het WeddingMagazine, maar wat kun je er nu eigenlijk mee?
In meer dan 200 pagina’s kun je alles vinden over wat jij nodig hebt tijdens de voorbereiding van de bruiloft. Van inspirerende teksten, verschillende specialisten en een countdown tot aan een moodboard. Alles is te vinden in dit perfecte item!

Het is best lastig om in te schatten wat en wie je nodig hebt voor je bruiloft. In het magazine vind je allerlei specialisten in verschillende categorieën. Van juweliers, bruidsmode, trouwpakken, trouwvervoer en bruidstaarten. Een kleine selectie van specialisten die jullie kunnen helpen. Op de website van WeddingFair vind je nog veel meer specialisten, tips en inspiratie.  –> KLIK HIER

#loveandwin
Op elke WeddingFair  is er weer een nieuwe #loveandwin actie waaraan je mee kunt doen. Win een bruidsjurk, trouwpak, trouwringen, fotoshoot en….

Moodboard
Breng al je gedachten en ideeën in beeld op jouw persoonlijke moodboard. Kies een kleur, of een thema voor de bruiloft. Een styliste helpt je op weg in de –gratis- workshop. Het moodboard is een handig hulpmiddel voor jouw leveranciers én de eerste herinnering voor later!

Trouwen met de liefste
Je bent pas gevraagd en je hebt JA! gezegd. Je staat aan het begin van alle voorbereidingen die van jouw bruiloft dé perfecte wedding maken. Een trouwerij waar een brede warme glimlach verschijnt als je het hebt over jouw mooiste dag. Als beginnend bruidspaar kun je veel goede adviezen gebruiken! WeddingFair heeft bruidsbeurzen in 12 verschillende steden. Er is er vast wel een bij jou in de buurt.

Trouwspecialisten helpen je bij het organiseren van jouw bruiloft. Organiseer de bruiloft die jij zelf wilt, niet de bruiloft die je wordt aangepraat! Geen enkele trouwdag is gelijk aan de andere. Vooral huwelijken die zijn gekoppeld aan een thema zijn populair. Daarom ben je met al je trouwplannen bij WeddingFair aan het juiste adres. Wij zorgen voor diversiteit waardoor je écht iets te kiezen hebt.

Van harte welkom bij WeddingFair
Kies een trouwbeurs bij jou in de buurt > agenda