[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Ga naar de persoonlijke weddingplanner pagina” size=”xs” link=”url:https%3A%2F%2Fweddingfair.nl%2Fde-persoonlijke-weddingplanner|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”21746″ img_size=”150×150″ alignment=”right” onclick=”custom_link” title=”Planning” link=”https://weddingfair.nl/planning/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Wedding Magazine  Weddingplanner

Het Wedding Magazine – Weddingplanner is een echte must-have voor elke bruid die een perfecte bruiloft wil organiseren. (cadeau!)
Deze Weddingplanner is super handig om je bruiloftsplanning te ordenen en alles bij elkaar te houden. Het wordt een soort persoonlijk boek van de aanloop naar jullie trouwerij. Heel tof om te bewaren en achteraf in te kijken als een soort bijlage van je trouwboek.

Je vind er onder andere:
– Alle officiële informatie omtrent een bruiloft
– Tips van trouwspecialisten
– Een 24 maanden weddingplanner
– Checklists
– To-Do lists
– Countdown reminders
– Een kostenindicatie en budgetplanner
– Contactenlijst
– Inspiratie foto’s
– Ruimte om foto’s te plakken en notities te maken
– DIY draaiboek[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Meer dan
40.000 bruiden
gebruiken het
Wedding Magazine!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”22713″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” css_animation=”bounceInDown” link=”https://weddingfair.nl/bedrijf/wedding-magazine-de-weddingplanner-voor-alle-bruiden/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ontvang jouw Wedding Magazine gratis!

In de winkel kost het magazine € 6,95 excl. verzendkosten maar op de Trouwbeurzen van WeddingFair kun je gratis een exemplaar bemachtigen. Dat werkt zo:

Je bezoekt een van de Trouwbeurzen van WeddingFair, schrijf je daar in en je ontvangt het
Wedding Magazine in een handig beurstasje. In dit tasje kun je andere informatiematerialen die je op de beurs kunt uitkiezen bewaren.

Reserveer jouw exemplaar alvast via de link Wedding Magazine reserveren[/vc_column_text][vc_single_image image=”22085″ img_size=”125×125″ alignment=”right” onclick=”custom_link” link=”https://weddingfair.nl/12-9-maanden/”][/vc_column][/vc_row]