IDecco Ballondecoratie – Mandy Brankaert

IDecco Ballondecoratie – Mandy Brankaert

idecco ballondecoratie bruiloft trouwbeurs weddingfair

Oh - Hey you!

Ja ik wil! Ballonnen op mijn bruiloft

Bij IDecco ballondecoratie draait alles om unieke details die jullie bruiloft laten stralen. Of jullie nu kiezen voor klassieke elegantie, speelse sfeer of een trendy thema, wij creëren ballondecoraties die perfect passen bij jullie stijl en visie.

Onze opgeleide ballonartiesten zorgen voor een onvergetelijke decoratie en gebruiken hierbij biologisch afbreekbare ballonnen. Van sierlijke ballonbogen tot gepersonaliseerde ballonnen met namen, datum of trouwlogo – de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook maken wij decoraties met stof en (kunst)bloemen.

Wij zijn actief in Limburg en een groot gedeelte van Brabant. Wij helpen graag om van jullie bruiloft een onvergetelijk feest te maken.

Neem contact met ons op en ontdek de magie van IDecco!

FAQ

IDecco biedt op maat gemaakte ballondecoraties die perfect passen bij de stijl en visie van het bruidspaar, van klassieke elegantie tot speelse en trendy thema’s.

Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare ballonnen zonder helium, hoogwaardige, duurzame materialen voor bloemstukken en stoffen, waardoor onze decoraties milieuvriendelijk zijn.

Bij ons moet je zijn voor

IDecco Ballondecoratie – Mandy Brankaert

Regulierenstraat 1, Weert 6001 TL
Je kunt mij boeken voor Limburg e Brabant

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 09:00–17:00
zaterdag 09:00 – 17.00
zondag Gesloten

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.