Bedrijfscategorie: Ballonnen

Ballonnen en meer

Ballonnen en meer is de feestartikelen winkel voor Dronten en omgeving. Dit is de webwinkel voor verhuur van springkussens, suikerspin machines, popcorn machines, statafels. Ook voor slingers, ballonnen en handgemaakte ballonnenbogen, ballonpilaren en andere gemaakt balloncreaties naar uw wensen bent u aan het juiste adres. Bruiloft of een ander evenement? Ik denk graag mee over originele ballon decoraties.
Decoreer je bruiloft met ballonnen. Er zijn zoveel mogelijkheden met ballonnen die je trouwdag net dat beetje extra geven! Grote ballonnen, kleine ballonnen of ballonbogen er is voor ieder wat wils…

Lees verder »

Tirimba Balloons & Magic

Tirimba Balloons & Magic is sinds 2008 gespecialiseerd in het maken van ballonversieringen / -decoraties en ballonfiguren in de ruimste zin van het woord. Zij hebben een passende invulling voor ieder evenement, bijv. huwelijkslocatie, familiefeest, bedrijfsuitjes etc. Alle decoraties zijn aanpasbaar voor elk thema en in alle kleurencombinaties te verkrijgen.

Uw evenement kan ook opgevrolijkt worden door één van onze typetjes of met draagbare ballonnen (‘De Ballon Parade’) die gegarandeerd een lach op ieders gezicht ’toveren’!!!

Kijk voor meer info en mogelijkheden op één van onze websites: www.tirimba.nl / www.cocktails-enzo.com / www.sjieksnoep.nl

Lees verder »
Boondesigns bij WeddingFair Trouwbeurs

Boondesigns

Vanaf 2010 hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van zeer uiteen lopende ballonnen decoraties .
Van het decoreren van een feestzaal, het aankleden van uw bedrijf bij een opening of de versiering van een trouw locatie, alles is mogelijk.

Lees verder »

’t Feesthuis

Bij ons vind je alles om van je feest een succes te maken. In 2005 opende ’t Feesthuis haar eerste winkel in Wateringen.
Vier jaar later verhuisden wij echter alweer naar een groter pand. In 2009 namen wij het oude postkantoor van Wateringen over om hier één van de grootste feestwinkels van Nederland van te maken. In 2020 kreeg de winkel een totale metamorfose om klaar te zijn voor de toekomst en nog beter op de vraag van deze tijd in te kunnen gaan. Nog meer ballonnen en versiering om elk feest volgens de laatste trends aan te kunnen kleden.
Wij hebben een enorm assortiment aan feestartikelen, cadeauartikelen, verkleedartikelen en schmink. Daarbovenop maken wij terwijl je er op wacht de mooiste ballonsets aan onze unieke ballonnenbalie, op bestelling leveren we ballondecoraties als bogen en pilaren en verhuren wij de leukste thema-kleding.

Lees verder »
weddingfair trouwbeurzen logo

WeddingFair Trouwbeurzen in heel Nl

WeddingFair Trouwbeurzen organiseert met veel plezier en passie Trouwbeurzen in heel Nederland

Mission Statement

Een live evenement bestaat geen 136 edities zonder innovatie.
Het houdt stand door zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden, altijd met het doel,
te inspireren, informeren en enthousiasmeren van de bezoekers.

Dat is het verhaal van WeddingFair

Met aanpassingsvermogen en uitbreiding hét platform voor herkenbare bruiloften,
wij wisselen de liefste wensen in voor de maakbare droom.

Zoals we doen vanaf 2004

Je bent van harte welkom op onze beurzen. De entree is altijd gratis.

Lees verder »