Eventportret by Larissa Loman

Eventportret by Larissa Loman

Oh - Hey you!

Maak jullie ​speciale dag ​uniek met Live Illustraties

Maak jullie speciale dag nog specialer met live bruiloftsillustraties Jullie bruiloft is een dag om te onthouden. Het is een viering van jullie liefde en een dag die voor altijd in jullie herinneringen moet blijven.

Maar soms lijkt het alsof het voorbij flitst. Voor je het weet is het voorbij. In een oogwenk voorbij. Met live bruiloftsillustraties die op de dag zelf worden gemaakt, wordt jullie viering onvergetelijk gemaakt.

Portretten van jullie en jullie gasten worden vastgelegd in subtiele penseelstreken, om voor altijd van te genieten.

Op jullie trouwdag hoeven jullie je nergens zorgen over te maken. Ik zal mijn illustratiestation opzetten op de locatie die het beste uitkomt en meteen aan de slag gaan!

Je kunt verwachten dat elke persoon of elk stel liefdevol met de hand wordt geïllustreerd in 6-10 minuten. Zo hebben jullie gasten een prachtige gepersonaliseerde illustratie op hoogwaardig kunstpapier, voorzien van jullie namen, de trouwlocatie en de datum. Elke illustratie wordt zorgvuldig in een beschermende hoes geplaatst om ervoor te zorgen dat deze tijdens de viering in perfecte staat blijft.

Wil je alleen bepaalde ‘belangrijke gasten’ getekend hebben? Of in ieder geval zeker zijn dat zij naar huis gaan met een illustratie? Laat dit dan van tevoren weten, dan zorg ik dat dit goed komt!

Eventportret by Larissa Loman

Vanuit mijn vestigingsadres in Almere maak ik Eventportretjes op elke gewenste locatie.

Info of afspraak

Ik hoor graag van jullie!

Vul het formuliertje op deze pagina in en ik neem zsm contact op. Met creatieve groet, Larissa

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.