Lennart Sieraadontwerp Goudsmid

Lennart Sieraadontwerp Goudsmid

lennart goudsmid unieke trouwringen deventer

Oh - Hey you!

Welkom bij Goudsmid Lennart Lintenbrink

Gevestigd op een hofje aan de Walstraat in Deventer maakt hij met passie voor het vak sieraden in diverse materialen en edelstenen. Zijn collectie kenmerkt zich door strakke ontwerpen met een knipoog of een mooi contrast.

Trouwringen op maat
Bespreek met Lennart jouw eigen ideeën en wensen voor het ontwerp van persoonlijke trouwringen. Alle trouwringen worden met vakmanschap gemaakt.

Er zijn verschillende keuzemogelijkheden die jouw trouwringen uniek maken. Uiteraard bepaal je zelf van welk edelmetaal of combinatie van edelmetalen jouw ringen worden gemaakt.
Bovendien krijgt het edelmetaal verscheidene uitstralingen door materiaalbewerkingen, zoals een matte, glanzende of juist een grovere structuur.

Bij het toevoegen van diamanten of andere edelstenen kun je precies aangeven waar de steen in de ring gezet moet worden.

Bij ons moet je zijn voor

Lennart Sieraadontwerp Goudsmid

Walstraat 20
Deventer 7411GM

Openingstijden

Do:  op afspraak
Vr:   10:00 – 17:00
Za:   10;00 – 17:00

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.