Bedrijfscategorie: Weddingplanner

Bruiloft organiseren? Bulls Events is er voor jou!

????? ?????? ????? ???? ?? ?? ??????????? ??? ???? ????????
Het organiseren van een bruiloft die is afgestemd op de wensen van de klant. Dát is onze passie. Of het nu gaat om een glamour wedding of een budget bruiloft wij herkennen jouw wensen als onze uitdaging. We gaan niets uit de weg om er samen met jou voor te zorgen dat het een bruiloft wordt om nooit meer te vergeten.
Wij adviseren en assisteren je graag bij de organisatie van jouw trouwfeest.

Zitten jullie op een strak budget van vijfduizend euro en vraag je je af hoe je daar een prachtige bruiloft van kunt organiseren? Of wil je een strakke en efficiënte uitvoering van een vip-wedding door een betrouwbare partner? Geloof ons, het kan! Met jullie creativiteit en het stellen van prioriteiten kun je met elk budget een geweldige bruiloft organiseren. Een champagneboom met een sprankelende cava, sekt of alcoholvij is nét zo feestelijk als het toasten met een fameuze champagne.

Denk hierbij aan een volledig verzorgd feest of onderdelen ervan. Daarnaast hebben we ook specials, neem daar gerust een kijkje en laat je verrassen. Bulls Events is centraal gevestigd in omgeving Utrecht en werkzaam door heel Nederland.

??? ?????????? ?? ??? ????????
Je bruiloft organiseren is geweldig om te doen! Welke eerste stappen neem je naar jouw bruiloft? Waar moet je beginnen met het plannen? Wij volgen een helder stappenplan zodat je elk moment weet waar je staat en welke beslissing de volgende is op jouw route naar het organiseren van jouw bruiloft.

We stellen ons graag aan je voor:
Roy heeft jarenlange ervaring in de horeca en het organiseren van kleine en grote feesten en evenementen. Ook als militair heeft hij zijn strepen al verdiend. Hij weet wat hard werken is, heeft veel discipline en is flexibel. Een man die zijn tanden ergens in kan zetten.
Joyce is het creatieve brein. Denk hierbij aan de uitwerking en de uitvoering van entertainment, decoratie of andere belangrijke invullingen van jouw bruiloft. Ze ademt muziek en draagt graag bij aan een special tijdens een evenement. Ze heeft door haar jarenlange ervaring als uitvoerend artiest een groot netwerk opgebouwd, daardoor kan Bulls Events putten uit een zeer grote uiteenloop van entertainment. Voor haar kan het niet gek genoeg, zij zal het tot in de puntjes organiseren en uitwerken.

Lees verder »

The Italian Wedding

Een droom beleven

Wie droomt er niet van? Trouwen onder de Italiaanse zon met alle dierbaren om jullie heen. The Italian Wedding maakt het mogelijk. Laten jullie de droom binnenkort uitkomen?

Wij bieden een 3-daagse all inclusive bruiloft aan waarbij jullie zelf voor de stijl en invulling kiezen die bij jullie past. Werkelijk alles zit bij de prijs in! Jullie hoeven er alleen nog heen om samen te genieten. Trouwen op het strand, of juist in het binnenland, wij bieden het! Uiteraard verzorgen wij daarnaast ook Italiaanse bruiloften op maat om speciale wensen werkelijkheid te laten worden.
Wij maken trouwen in Italië overzichtelijk, eenvoudig en haalbaar. Wij werken met Nederlandse partners (fotografen, bands, etc.) om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken, zowel voor, tijdens als na de bruiloft.

Italië is een prachtig land, maar ook een plek waar het soms lastig kan zijn om de weg te vinden. Wij kennen de weg, wij kennen de mensen achter de locaties & toeleveranciers en zij kennen ons. Hierdoor zijn wij in staat alles voor jullie bruiloft geregeld te krijgen. Kies daarom voor The Italian Wedding!

Wij werken met vaste prijzen, zodat jullie nooit voor verassingen komen te staan. Neem contact met ons op om meer te weten te komen!

Lees verder »

Done! by Dien

Done! by Dien
Jullie zijn verloofd! Gefeliciteerd!! Het organiseren van jullie bruiloft is een heel leuk en nieuw avontuur. Maar waar moet je beginnen? En vraag je hulp aan een weddingplanner of doe je alles zelf? Zeker in de onzekere tijden waarin we nu leven is een beetje hulp wel fijn. Done! by Dien onderscheid zich door écht te werken op maat. Ik help jullie heel graag op weg en ontzorg jullie waar jullie willen. Dat betekent dat jullie alle keuzes maken maar dat ik al het uitzoekwerk en regelwerk voor jullie doe. No stress dus! Wil je alleen advies? Hulp bij het draaiboek schrijven? Toffe leveranciers? Alles kan! Zoek je alleen een ceremoniemeester voor de dag zelf? Heel graag! Dan kan iedereen optimaal genieten van jullie mooie dag! Het voorbereidingstraject leggen jullie vast in het Done! by Dien-boekje zodat je na de bruiloft ook nog een leuk dagboekje hebt. Dat is dan weer leuk voor later.

Lees verder »
LOGO bride to be weddingplanner jaarboek 33x

Wedding Magazine dé WEDDING PLANNER voor alle bruiden

Hier is die dan: het WeddingMagazine, maar wat kun je er nu eigenlijk mee?
In meer dan 200 pagina’s kun je alles vinden over wat jij nodig hebt tijdens de voorbereiding van de bruiloft. Van inspirerende teksten, verschillende specialisten en een countdown tot aan een moodboard. Alles is te vinden in dit perfecte item!

Het is best lastig om in te schatten wat en wie je nodig hebt voor je bruiloft. In het magazine vind je allerlei specialisten in verschillende categorieën. Van juweliers, bruidsmode, trouwpakken, trouwvervoer en bruidstaarten. Een kleine selectie van specialisten die jullie kunnen helpen. Op de website van WeddingFair vind je nog veel meer specialisten, tips en inspiratie.

Het WeddingMagazine is opgedeeld in 9 hoofdstukken. Allerlei algemene onderwerpen die bij het plannen van een bruiloft komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan shoppen, planning, budget en de dag zelf. Elk onderwerp heeft een bepaald kenmerkend icoon. Ook kun je tips van trouwspecialisten vinden die je herkent aan een ‘’BC’’ bolletje.

Wanneer je nu precies moet beginnen met het plannen van een bruiloft is voor veel aanstaande bruiden een grote vraag. Daarom werken wij met bepaalde periodes. De verschillende periodes kun je herkennen aan het bolletje onderaan de pagina. Hierin staat in welke periode je het onderwerp oppakt. Op de website vind je nog veel meer onderwerpen en informatie over de verschillende periodes.

Lees verder »
weddingfair trouwbeurzen logo

WeddingFair Trouwbeurzen in heel Nl

WeddingFair Trouwbeurzen organiseert met veel plezier en passie Trouwbeurzen in heel Nederland

Mission Statement

Een live evenement bestaat geen 136 edities zonder innovatie.
Het houdt stand door zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden, altijd met het doel,
te inspireren, informeren en enthousiasmeren van de bezoekers.

Dat is het verhaal van WeddingFair

Met aanpassingsvermogen en uitbreiding hét platform voor herkenbare bruiloften,
wij wisselen de liefste wensen in voor de maakbare droom.

Zoals we doen vanaf 2004

Je bent van harte welkom op onze beurzen. De entree is altijd gratis.

Lees verder »