Bedrijfscategorie: Trouwambtenaar

Myrel Fleur Trouwambtenaar

Myrel Fleur Trouwambtenaar, Ceremoniespreker en Babs

????? ?????????????? ?????? ?????? ?? ??? ???????? ??? ?? ?????
Een trouwambtenaar kiezen is belangrijker dan je denkt! Trouwambtenaar Myrel Fleur laat jullie van tevoren inzien welke manier van vertellen zij heeft.
Mijn doel is om jullie de meest persoonlijke, ontspannen, energieke en verrassende ceremonie te bezorgen en waar je nog lang over na napraat! Met veel interactie en natuurlijk ook aandacht voor jullie gasten op de bruiloft. Een saaie trouwceremonie gaat het zéker niet worden.
Mijn naam is Myrel Fleur, trouwambtenaar en ceremoniespreker. Verhalen vertellen is wat ik het allerliefste doe! Dat doe ik als theatermaker, trainingsacteur en zangeres.

??? ?????? ?? ?????????????? ??? ??? ??????? ???? ??? ?????????
We beginnen met een inhoudelijk gesprek waarin we jullie verwachtingen, wensen en liefdesverhaal bespreken, natuurlijk ruim voor de huwelijksdatum Dan gaan we elkaar uiteraard beter leren kennen, wil ik alles te weten komen over jullie ‘lovestory’, ga ik me vervolgens helemaal in onderdompelen in jullie liefde zorg ik ervoor dat jullie tijdens de ceremonie alleen nog maar hoeven te genieten!

Oh, en “ja” zeggen natuurlijk

??? ?????? ????? ???? ?? ??????, ?????????? ?? ????????!
Een goed gevoel hebben bij de trouwambtenaar of ceremoniespreker is ontzettend belangrijk, want deze kan er op meerdere manieren voor zorgen dat jullie ceremonie onvergetelijk gaat worden…

Van tevoren bespreken we alle wensen en verwachtingen, zodat we daarin op 1 lijn liggen. Hebben jullie al helemaal bedacht hoe de dag en ceremonie eruit zouden moeten zien of willen jullie gebruik maken van mijn ideeën, creativiteit en ervaring?

Het is jullie dag, dus of er wel of geen interactie met de gasten is, belangrijke mensen een speciale rol toegewezen krijgen tijdens de ceremonie, er speciale rituelen aan bod komen of persoonlijke geloftes uitgesproken worden, dat is óók aan jullie.

?????? kan ik ook doen tijdens jullie ceremonie! Het is helemaal óke als je daar niks voor voelt.
Maar als een lied een speciale betekenis heeft en je wél enthousiast raakt van
Nieuwsgierig geraakt en uitvinden wat ik voor jullie kan betekenen?
Neem contact met me op en dan plannen we een gratis kennismakingsgesprek in!

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Myrel ♥

Lees verder »
annemarie trouwt trouwambtenaar weddingfair

Annemarie Trouwt

Dit ben ik…… Annemarie Slagter-Kool. Sinds april 2019 trouwambtenaar voor de gemeente Medemblik en sinds begin 2020 ook in te huren als zelfstandig trouwambtenaar op andere plekken in het land.
Een vraag die mij vaak wordt gesteld is: “Hoe kom je er nou bij om trouwambtenaar te worden?” Het antwoord is simpel…… Ik ben dol op trouwen en trouwfeestjes, ik word er gewoon ontzettend gelukkig van! Al die blije mensen en alle positiviteit die ze met zich meebrengen geven mij oneindig veel energie. Daarnaast geeft het me zo’n voldoening als ik een bijdrage heb mogen leveren aan misschien wel de mooiste dag in jullie leven. Ik omschrijf mezelf vooral als spontaan, een snelle denker met gevoel voor humor en dat zie je terug in mijn ceremonies.
Naast trouwambtenaar werk ik als directeur in het basisonderwijs en ben ik zelf zeer gelukkig getrouwd met Bas en genieten we samen van onze dochter Noor.

Lees verder »

Marry On

Als je aan me vraagt of ik leuk werk heb, zal mijn antwoord volmondig JA zijn. Ik heb een geweldige baan! Ik ben Persoonlijk, liefdevol en enthousiast. Ik voel mijn bruidsparen goed aan en ben een echt mensen-mens. Trouwen als prinsen en prinsessen in sprookjes. Daar is mijn fascinatie voor het huwelijk op zeer jonge leeftijd al begonnen. Ja, ik wil! Mijn betrokkenheid zorgt voor een uiterst persoonlijke en intieme ceremonie, die raakt en ook voor altijd bij blijft.

Graag neem ik jullie aan de hand mee naar een ceremonie die betoverd en vooral ook bijblijft. Je kunt trouwen op de plek waar je maar wilt, op ieder tijdstip en alle dagen van het jaar. De toon van jullie dag wordt gezet met een mooie ceremonie, 1 die gevuld is met liefde.

Lees verder »

Trouwambtenaar Maritsa Vaarnold

Trouwambtenaar Maritsa Vaarnold,
Van harte met jullie voorgenomen huwelijk.

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Wat een heerlijke tijd gaan jullie tegemoet.
Het mooiste moment van je leven, zo wordt de trouwdag veelal omschreven. En het mooiste moment van de dag moet dan haast wel de ceremonie zijn. Elkaar het jawoord geven uit blijk van liefde en eeuwige trouw.

Voordat je “JA” zegt!
Moeten er eerst keuzes gemaakt worden, knopen doorgehakt worden over van alles en nog wat, gelukkig allemaal leuke dingen maar soms valt het niet mee om de goede keuzes te maken, en dat weet ik uit ervaring.

Naast de formaliteiten aan papierwerk, kun je tegenwoordig ook je eigen trouwambtenaar ( Babs ) meenemen in de vorm van een zelfstandig trouwambtenaar. Een trouwambtenaar die je zelf uitkiest en waarvan jullie vinden dat die bij jullie past. Het hebben van een klik met diegene die jullie verhaal gaat vertellen is van groot belang.
Ik ben naast Trouwambtenaar ook Interculturele Coach Counselor wat mij een mensen mens maakt en zorg ik er daarom graag voor dat een ieder zich snel thuis voelt en lekker zichzelf kan zijn.

Wat uiteraard ook van groot belang is, is dat het geen standaard verhaal moet worden, maar een verhaal wat over jullie gaat. Een sprankelende start van een mooi en liefdevol huwelijksleven samen, met de nodige emotionele momenten waar ook ruimte is voor een stuk humor, tenslotte is het feest!

“Ik zal er alles aan doen om een hele persoonlijke ceremonie neer te zetten in een informele sfeer.”

Ik heb als opening en slotzin: “Waar Liefde is daar is kracht!”

Lees verder »

Jullie Ceremonie

Liefde is…….kiezen voor je eigen trouwambtenaar!

Jullie gaan trouwen! Hartelijk gefeliciteerd!
Willen jullie van de ceremonie van jullie huwelijk een onvergetelijk en persoonlijk JA-woord maken? Dan zijn jullie bij ons op het juiste adres.
Trouwen is waarlijk een mooi moment in ieders leven. En niet voor niets! Trouwlustigen leven weken of soms maanden naar de grootse dag toe. De dag moet perfect zijn. En daarom is het heel goed om een eigen trouwambtenaar (BABS) uit te kiezen.
Voor de grote dag bepalen jullie hoe die dag er het mooiste uit kan zien; op ieder gewenst moment en op de locatie van jullie keuze. Wij werken hier graag aan mee. Een speech die écht gaat over jullie, waar je jezelf in herkent, waar om gelachen kan worden en waar een traantje niet wordt vermeden, dát is toch wat een trouwceremonie zo persoonlijk maakt? Maatwerk dus!
Samen maken we een mooie herinnering waar je graag op terug kijkt en waar lang met veel plezier over nagepraat zal worden.
Samen beginnen we al ruim voor de grote dag aan de voorbereidingen. We bouwen een band op en besteden veel tijd en aandacht om jullie trouwdag naar een hoger level te tillen.
En tot de grote dag kun je bij ons terecht voor alle trouwvragen en –ideeën. Korte lijntjes zodat jullie huwelijk al in de voorbereidingen een feestje is.

Uniek: onze ‘Duoceremonie’
Dat mannen en vrouwen verschillend zijn wisten we al. Kwamen mannen niet van Mars en vrouwen van Venus?
Hoe anders zijn mannen en vrouwen in denken, voelen, communiceren en liefhebben. Zaken waar mannelijke trouwambtenaren derhalve ook verschillen van vrouwelijke.
Hoe leuk is het dan om in één ceremonie zowel een vrouwelijke én mannelijke trouwambtenaar te hebben?
Als enigen in Nederland (als getrouwde trouwambtenaren) bieden wij deze mogelijkheid.
Mascha én Richard samen!
Wij spreken jullie in de voorgesprekken grotendeels afzonderlijk van elkaar; De gom met Richard en de bruid met Mascha.

Ontspannen genieten van jullie ceremonie en vermaakt worden waarbij jullie jezelf helemaal herkennen? Waar iedereen nog lang over napraat omdat ‘Jullie Ceremonie’: Gezellig, Goed, Gelukkig, Getrouwd en Gezoend is. En wat is hierop jullie antwoord?

Lees verder »

Magikjullietrouwen.nl – Wijbrand van der Sande

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!
Als je gaat trouwen moet je veel regelen.
Welk bruidspaar werkt niet zonder een trouwchecklist? De te kiezen trouwdatum, een trouwlocatie, een huwelijksfotograaf, een trouwauto, een trouwjurk, een trouwpak, een huwelijksreis en de uitnodigingen staan er altijd wel op.
Staat bij jullie ook de trouwambtenaar tussen dit rijtje?
Want… weet je dat je als bruidspaar jullie eigen trouwambtenaar mee kunt nemen?

Ik vind trouwen emotie in de zuiverste vorm. Kiezen voor elkaar in het bijzijn van familie en vrienden. De belofte van trouw voor de rest van jullie leven, verpakt in een toespraak op basis van onze gesprekken vooraf, waarin ik uitgebreid de tijd neem om met jullie kennis te maken en een beeld te krijgen van jullie wensen en ideeën.
Deze trouwdag is tenslotte jullie feest en ik ben er voor het officiële gedeelte met een sprankelend tintje. Of je deze dag nu wilt vieren in bescheiden kring of met zoveel mogelijk vrienden en familie, samen kunnen we een bijzondere manier bedenken om jullie huwelijk een gouden randje te geven.

Hebben jullie kinderen? Dan betrek ik ze er zeker bij.
Na het JA-woord zijn jullie een écht gezin, dus stiekem trouwen de kinderen ook mee!

Fris, vrolijk, spontaan, enthousiast, creatief, tikkeltje informeel en verbindend zijn de woorden die bij mijn stijl passen.
Op een trouwdag mag het JA-woord toch ook een feestje zijn? Daar draait jullie bruiloft toch om! Laten we er een mooi moment van maken, met als kers op de taart een volmondig JA!

Zullen we eens vrijblijvend kijken of ik bij jullie pas?
Je kunt me mailen, stuur een WhatsApp/sms bericht of bel me op 06 – 82 29 80 69.
Misschien is dit jullie eerste stap naar een informele en ontspannen ceremonie die bij jullie past en waar jullie met een brede lach op terug kunnen kijken.
Mailen kan naar: wijbrand@magikjullietrouwen.nl of kijk op www.magkjullietrouwen.nl voor nog véél meer informatie.

Ik hoop van jullie te horen. 🙂

Groetjes,
Wijbrand.

Lees verder »

Babs Gerard Bol Trouwambtenaar

Jullie gaan trouwen of het geregistreerd partnerschap sluiten. Dat brengt vaak veel geregel met zich mee. Gelukkig kan een ceremoniemeester veel werk uit handen nemen. Maar voor één van de mooiste momenten van het leven moeten jullie zelf een beslissing nemen. Wie wordt jullie trouwambtenaar / ceremoniespreker die dag?

‘Ik wist niet dat je ook zo kon lachen bij een huwelijkssluiting’, is een reactie die ik geregeld na afloop krijg van aanwezigen, bruidsparen of geregistreerde partners . Het is mijn betrokkenheid waarmee ernst en humor een juiste plek krijgt in dit voor jullie unieke uur. Ik ben er voor jullie, als jullie dat willen! Daarbij denk ik met jullie mee om de ceremonie op een zeer persoonlijke manier te voltrekken. Het is dé dag van jullie leven. Op mijn eigen wijze kan ik daar een mooie bijdrage aan leveren. Ik verliet ik het basisonderwijs om mijn passie voor het spreken in het openbaar breed in te gaan vullen. Van die passie maakt deze schitterende baan als trouwambtenaar sinds 2013 een belangrijk deel uit.

Vooraf kom ik bij jullie langs en neem alle tijd voor het gesprek. Ik wil zo veel mogelijk horen om te kunnen benutten in mijn toespraak. Wat vond u van het aanzoek? Was het liefde op het eerste gezicht? Waar krijgen jullie vlekken van in je nek binnen jullie relatie? Het samenzijn moet alle aanwezigen een goed inzicht geven in jullie leven als bruidspaar/partners en jullie persoonlijke wensen voor de ceremonie. Uniek en op maat gaat het zeker worden. Zo heb ik altijd aandacht voor aanwezige kinderen. Zo bevestig ik bijvoorbeeld het ja-woord met een hamerslag, laat kinderen een speciale kinderakte ondertekenen of laat ze de ringen brengen. Kiezen jullie de persoonlijke trouwbelofte? Willen jullie een partnerschap met een feestelijke ceremonie? Maar ook aan hen die er helaas niet bij kunnen zijn en door jullie zo gemist worden geef ik in overleg met jullie warme aandacht.

Dit werk is voor mij heel bijzonder en dierbaar. Huwelijken en partnerschappen sluiten is in mijn ogen net als topsport. Je moet op het juiste moment pieken, want je kunt het maar één keer doen en elke ceremonie is uniek. Daarbij staan jullie centraal, maar mijn interactie met de andere aanwezigen zal groot zijn en zeker anders dan bij anderen.

In elke ceremonie kunnen er altijd onverwachte momenten optreden, zeker door de interactie met de aanwezigen. Met mijn improvisatievermogen en creativiteit kan ik snel inspelen op wat er gebeurt, maar jullie beiden moeten toch zelf ‘ja’ zeggen. En je hoeft maar twee keer ‘ja’ te zeggen… tegen elkaar en tegen mij. Ik ben er klaar voor, jullie ook?

Lees verder »

Kale Babs

Ik ben als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand werkzaam bij drie gemeenten in het Brabantse land. Omdat ik ook in mijn dagelijkse werkzaamheden bij deze gemeenten werkzaam ben, werd ik al snel de Kale Babs genoemd door mijn collega’s. Een prachtige geuzennaam toch? Ieder mens is voor mij speciaal. Zo ook ieder huwelijk. Geaardheid, etnische achtergrond, geloof, het maakt mij niet uit.

Dus willen jullie net iets meer tijdens de ceremonie, schroom dan niet om contact te zoeken met mij. Want op deze speciale dag in jullie leven, hoort een passende ceremonie. Ik neem ruim voor de bijzondere datum contact met jullie op en kom het liefste bij jullie thuis voor een uitgebreide kennismaking en meerdere gesprekken. Zodat ik weet wie ik voor mij heb, maar nog belangrijker, zodat jullie weten wie jullie voor je hebben op het moment van het JA-woord. Samen bespreken we hoe de ceremonie eruit komt te zien. En passende muziek kan hier zeker ook een onderdeel vanuit maken.

Lees verder »

Yes ik wil – The Love Journal

Those who believe in Magic will find it!

Yes! Jullie gaan trouwen.

Word ik jullie trouwambtenaar/Babs? Kom langs op de beurs en ik vertel jullie wat allemaal mogelijk is tijdens de trouwceremonie
Ik ben Verhalenverteller en verbinder. Samen gaan we aan de slag om een memorabele ceremonie te maken. Hoe meer persoonlijk en open jullie mijn vragen beantwoorden hoe mooier jullie speech wordt!

Lees verder »