Wijbrand vd Sande Magikjullietrouwen.nl

Wijbrand van der Sande Magikjullietrouwen.nl

PERSOONLIJK in hoofdletters geschreven
Vrolijk, spontaan, enthousiast, fris, creatief, tikkeltje informeel, romantisch, verbindend en een gezonde dosis humor zijn de woorden die bij mijn stijl passen.

Op een trouwdag moet het JA-woord toch ook een feestje zijn? Daar draait jullie bruiloft toch om. Laten we er een mooi moment van maken, met als gouden finale een volmondig JA!

Even voorstellen:  
Ik ben Wijbrand, getrouwd en trotse vader van een geweldige dochter en zoon. Mijn beroep is presentator en stemacteur. Ik presenteer radio- en televisieprogramma’s, o.a. bij RTV Oost – de publieke regionale omroep van Overijssel en presenteer theatershows in de grotere theaters van Nederland.

…Maar ik mag ook écht leuk werk doen. En dat is trouwambtenaar zijn. 🙂

ALLES is mogelijk.
Wie komt de ringen brengen? Willen jullie je persoonlijke geloften uitspreken naar elkaar? Maken we van het weggeef-moment écht een ultiem liefdevol romantisch moment? Noem het maar op. Willen de kinderen ook ondertekenen of nog veel meer rollen vervullen? Niets is zo mooi als “samen” met de kinderen trouwen.

Het kan allemaal. Samen maken we het mogelijk. Het is jullie bruiloft. Het is jullie ceremonie.

Trouwen waar en hoe je maar wilt
Huwelijken voltrekken is mijn passie en dit doe ik vele tientallen malen per jaar, overal in Nederland en zelfs in het buitenland. Bruidsparen uit alle windstreken melden zich aan en zo kom ik op de meest uiteenlopende locaties, want trouwen kan natuurlijk in het gemeentehuis, maar tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden.

Trouwen op een mooi landgoed, een pittoresk kasteeltje in de Ardennen, een coole beachclub, een zeilschip midden op zee, bovenop de Euromast of liever midden in het bos of aan het strand? Het kan allemaal!

En trouwen jullie in het buitenland? Geen probleem. Ik reis graag met jullie mee.

Willen jullie het liever klein en bescheiden houden, ook dan zijn jullie bij mij zéker aan het juiste adres.

Ik hou er van als bruidsparen al eigen ideeën hebben over de invulling van de ceremonie, maar nog niet precies weten hoe dit vorm te geven. Een vader, een broer of een getuige die wat wil zeggen: be my guest. Hoe persoonlijker, hoe beter. Zij kennen jullie tenslotte net iets langer dan ik.

Hebben jullie kinderen? Dan betrek ik ze er zeker bij. Na het Ja-woord zijn jullie een écht gezin, dus stiekem trouwen de kinderen ook mee!

Ik nodig jullie van harte uit om met mij te videobellen!

Graag daag ik jullie bij deze dan ook uit om contact met me op te nemen. Gewoon, om eens een uurtje te videobellen waarin ik jullie alle ins en outs kan uitleggen en we kunnen kijken of we bij elkaar passen.

Het kost niets en verplicht tot niets. Helemaal vrijblijvend. Dus wat hebben jullie te verliezen?

Ik hoop dat ik jullie hier nu een beetje duidelijk heb kunnen maken dat écht ALLES wat jullie maar wensen mogelijk is. En vaak zelfs nog meer dan dat.

Mail, kijk op www.magikjullietrouwen.nl of bel mij op 06-82298069 voor meer informatie.

Misschien is dit jullie eerste stap naar een informele, ontspannen, humoristische maar vooral persoonlijke ceremonie die bij jullie past en waar jullie met een meer dan brede lach op terug kunnen kijken.

Liefs,
Wijbrand.

Wijbrand vd Sande Magikjullietrouwen.nl

Postbus 500
7000 AM Doetichem

77 reacties

 1. Wijbrand is er een uit duizenden. Hij nam er bij ons thuis uren de tijd voor om kennis te maken en reisde daarvoor het halve land door, van Doetinchem naar Gorinchem. Persoonlijk, gezellig en humoristisch was hij en  we waren  zo ook direct op ons gemak. De voorbereiding  droeg er aan bij dat wij hem persoonlijk zijn gaan zien als “onze” trouwambtenaar. 

  Wijbrand treedt weliswaar informeel en gemoedelijk op maar hij heeft duidelijk de regie en dat brengt rust. Kleine tips vooraf, zoals hoe schuif je nu die trouwring om zodat de fotograaf ze mooi in beeld krijgt, hoe doen we het met het bruidsboeket en waar ligt het tijdens de ceremonie, etc, ect. hielpen. Zo verliep alles gladjes. Ook de communicatie met de ceremoniemeesters liep prima.

  De ceremonie zelf ontrolde zich als het ware als een voorstelling. Zijn verhaal was heel persoonlijk en zonder algemeenheden. Niets was bekende copy- paste uit andere bruiloften. Gedurende de hele ceremonie  wist hij als geen ander met zijn stem iedereen te boeien tot het einde. Zijn optreden als trouwambtenaar was volgens al onze gasten uitzonderlijk goed. Humor, spanning en serieuze zaken waren in een perfecte balans en dat is, zeker als je al wat ouder bent zoals wij, goud waard. 

  Wijbrand zelf had er zichtbaar plezier in en zo konden wij als bruidspaar ook heel ontspannen op ons trouwbankje zitten en lieten  we ons voortdurend verrassen door de wijze waarop hij ons en onze gasten benaderde. 

  We  zullen in de toekomst ongetwijfeld dingetjes van onze trouwdag  gaan vergeten, onze ceremonie zeker niet.

  Dank Wijbrand !

  Henk en Jessica van der Veen
  Getrouwd op 6 april 2024, Kasteel Engelenburg Brummen

  mag ik jullie trouwen review van henk en jessica

 2. Bij het voorbereiden voor de bruiloft, waren we er nog niet over uit of wij wel een BABS wilden inhuren. Toen kwamen wij Wijbrand tegen op een van de trouwbeurzen. We hoorden hem praten met een ander koppel en konden ons enorm vinden in zijn creativiteit en “out-of-the-box” benadering.

  Wijbrand leerden wij al meteen kennen als een sociale kameleon die zich weet te voegen naar de wensen van het koppel en anderzijds zijn eigen authenticiteit bewaart. Hij is gevat en scherp in zijn opmerkingen en in zijn grappen.

  Tijdens de voorbereidingen had hij veel geduld met ons. Hij vroeg van tevoren duidelijk uit waar we het wel en niet over wilden hebben, zodat er geen dingen genoemd worden waar wij niet mee bezig wilden zijn die dag.

  De voorbereiding duurde langer dan gepland, omdat Wijbrand een super gezellige gast is met heel veel ervaring en kennis waar je uren mee door kunt praten.

  Hij was goed voorbereid op de dag zelf en tijdens de ceremonie wist hij scherpe en rake grappen te maken. Hij wist ons verhaal op een passende en ludieke manier over te brengen naar onze gasten. Hij vergeet ook niets, waardoor hij je op een leuke manier weet te verrassen in zijn verhaal. Om meer bij je wensen te passen, heeft hij zelfs meerdere toga-varianten om aan te doen naar je bruiloft.

  Wijbrand kent veel mensen in de trouwsector én muzieksector, waardoor hij goed samen kan werken met musici.

  We raden Wijbrand enorm aan; hij is alles behalve saai en brengt je een enorm levendige en positieve ceremonie.

  review magikjullietrouwen

 3. In één woord: perfect!

  De juiste combinatie van humor en liefde, af en toe even slikken en dan weer heel hard lachen!

  Je hebt ons verhaal zo mooi verwoord.

  Wij hebben 50 minuten lang genoten en onze gasten hadden nog nooit zo’n leuke ceremonie meegemaakt.

  Bedankt Wijbrand, trouwen in Oostenrijk… het kon gewoon niet beter.

  Liefs, Rudi & Leonie

  mag ik jullie trouwen review

 4. Wijbrand heeft onze ceremonie fantastisch geleid.

  Hij nam vanaf het begin uitgebreid de tijd voor ons en zat uiteindelijk bijna 5 uur bij ons thuis om ons te leren kennen.

  Vervolgens was de ceremonie een perfecte balans van grappig, persoonlijk en romantisch. Hij wist een zeer accuraat beeld van ons te schetsen voor de gasten, maakte een paar leuke grappen over enkele aanwezigen en ging nergens te ver.

  Achteraf hebben meerdere gasten ons gevraagd waar we hem gevonden hadden, omdat hij het zo leuk had gedaan. 

  Wijbrand is zijn tarief meer dan waard!

 5. Wijbrand heeft op onze grote dag de ceremonie heel speciaal gemaakt.

  Hij heeft ons verhaal verteld met ontzettend veel humor en veel gevoel.

  Wij en onze gasten hebben erg veel gelachen.

 6. – Wauw, hoe hebben jullie de ambtenaar gevonden? – Jeetje wat was de ceremonie leuk. – Konden jullie de ambtenaar al? – Wat was de ambtenaar geweldig zeg!

  Dit waren slechts enkele reacties van onze gasten, eigenlijk zegt dit dus al genoeg. Maar wat hebben wij genoten! Vanaf het eerste contact op de beurs in Zoetermeer had ik een mega goed gevoel bij Wijbrand.

  Na het kennismakingsgesprek was ook mijn aanstaande (inmiddels man) helemaal om. Zo’n 2,5 week voor onze dag hebben we een mega leuk persoonlijk gesprek gehad waarbij enorm veel gelachen werd en wat voor mij het meest fijne was na dit gesprek; ik had echt nul zenuwen meer. Ik was namelijk heel zenuwachtig voor het opkomen met mijn vader tijdens de ceremonie, maar door Wijbrand zijn geruststelling en relaxte houding was dit gewoon helemaal weg.

  Zijn woorden hebben de gehele dag door mijn hoofd gespookt; “Angela en Fabian ‘Geniet’, dát is het belangrijkste. Het is jullie dag!”

  En of het onze dag is geweest! We hebben genoten!

  Wijbrand bedankt voor je mooie/leuke/grappige woorden. Wij en onze daggasten hebben genoten.

  Liefs Fabian en Angela

 7. Wijbrand is de leukste Babs van Nederland!
  Onze gasten hebben het er nog steeds over!
  Wat hebben wij gelachen!
  Heel erg bedankt.

  review magikjullietrouwenpuntnl

 8. Wij zijn ontzettend blij dat we Wijbrand als onze trouwambtenaar hebben gekozen voor onze speciale dag.
  Vanaf het eerste moment dat we met hem in contact kwamen, was hij uiterst behulpzaam en voorzag hij ons van alle nodige informatie om onze ceremonie perfect te laten verlopen.

  Wij wilden een informele ceremonie, Wijbrand heeft dit meer dan waargemaakt.
  Zijn vriendelijke en warme benadering zorgde ervoor dat we ons direct op ons gemak voelden.
  Hij nam de tijd om ons goed te leren kennen en integreerde persoonlijke elementen van de gasten in de ceremonie die het echt uniek en speciaal maakten.

  Op de dag zelf was Wijbrand professioneel en tegelijkertijd heel toegankelijk. Hij wist precies de juiste toon te zetten voor een ongedwongen sfeer.
  Onze gasten waren onder de indruk van zijn charme, humor en de manier waarop hij de ceremonie leidde.
  Na de bruiloft hebben we talloze positieve reacties ontvangen van vrienden en familie over hoe geweldig Wijbrand de ceremonie heeft gedaan.
  Zijn betrokkenheid en enthousiasme waren duidelijk voelbaar, wat de hele ervaring nog specialer maakte.

  Wij zouden Wijbrand zonder enige aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een trouwambtenaar die niet alleen professioneel is, maar ook in staat is om een persoonlijke en onvergetelijke touch aan jullie speciale dag toe te voegen.

  Dank je wel, Wijbrand, voor het helpen creëren van mooie herinneringen die een leven lang zullen meegaan.

 9. Wij hebben dankzij Wijbrand een ontzettend mooie en vooral bijzonder ceremonie gehad op onze mooie dag! Wij waren vooral heel enthousiast over de manier hoe hij onze kinderen bij alles betrok en het voor hun eigenlijk net zo speciaal maakte als voor ons. Verder werd er met alles mee gedacht, want het is een hoop werk, maar door ervaringen die Wijbrand heeft gehad met anderen ceremonies, hadden wij veel bruikbare tips voor tijdens de ceremonie. Wat het nou het bijzonderste maakte is alsof Wijbrand ons al jaren kende, daardoor waren gasten ook erg verbaast hoe leuk en mooi het verhaal van ons reis naar de bruiloft werd verteld.

 10. Met dank aan Wijbrand werd onze ceremonie echt onze ceremonie en een kleine comedy.
  Familie en vrienden hoorden het ons zo zeggen wat Wijbrand vertelde over ons liefdesverhaal.
  Knap hoe hij een ceremonie zo persoonlijk kan maken en passend bij onze duizend wensen. Getekend met de pen of love 😉

 11. Wijbrand heeft een echte passie voor dit vak, dat straalt hij ook uit.
  Hij is oprecht nieuwsgierig naar je verhaal en wist ons verhaal en onze persoonlijkheden op een hele leuke manier over te brengen tijdens de ceremonie.
  Dit hebben wij ook terug gehoord van onze gasten.

  In de aanloop naar de ceremonie is hij zeer benaderbaar, kun je met elke vraag terecht en gebruikt hij zijn ervaring om de beste tips te geven om jouw dag nog mooier te maken.
  In het voorbereidende gesprek heeft hij uitgebreid de tijd genomen om ons te leren kennen, mee te denken over het verloop van de ceremonie en het was daarbij ook nog erg gezellig.
  Tijdens de ceremonie zelf was er ook voldoende ruimte om onze kinderen (1,5 en 3 jaar) te betrekken.
  Dit was meer dan waardevol voor ons.

  Bedankt Wijbrand voor dit onvergetelijke moment!

 12. Wijbrand kwamen we tegen op een trouwbeurs en hij trok direct onze aandacht. We hebben gelijk een 1ste kennismaking gesprek ingepland d.m.v. videobellen. Wijbrand denkt graag mee met de ceremonie en geeft daarvoor ook veel tips. Met het voorgesprek neemt hij ook echt de tijd en leert hij jullie kennen.

  De ceremonie klopte dan ook helemaal. Het was typisch ons.

  Onze familie en vrienden hebben het na de bruiloft nog vaak over de ceremonie. Bedankt Wijbrand, je hebt er een onvergetelijke ceremonie van gemaakt, precies zoals wij wilden.

 13. Dat Wijbrand onze bruiloft tot een onvergetelijke dag heeft gemaakt, is 1 ding dat zeker is! Zijn humor, passie voor zijn vak, maar ook de betrokkenheid, liefde en steun maken een FANTASTISCHE Babs van hem!

  Wijbrand is oprecht geïnteresseerd en heeft ons liefdesverhaal zo mooi weten te vertellen, her en der een traan maar voornamelijk een hele hele grote lach!

  Naderhand hebben we niet anders gehoord dan: “Als wij gaan trouwen, willen we hem ook als Babs”!

  Er is geen groter compliment dan dat!

 14. We hebben enorm genoten van onze ceremonie.

  Wijbrand heeft de tijd genomen om ons te leren kennen en heeft onze verwachtingen van de ceremonie overtroffen. We vroegen om luchtigheid, warmte en gezelligheid, een lach en een traan en dat kregen we.

  Het mooiste van onze dag, wat we dankzij Wijbrand nooit gaan vergeten.

 15. Wij hadden een directe “match” met Wijbrand.
  We wilden vooral een trouwambtenaar hebben die we zelf hadden uitgekozen en waarvan je weet dat ‘ie “goed” is, i.t.t. iemand toegewezen krijgen vanuit de gemeente en hope for the best.
  De trouwambtenaar maakt of breekt namelijk je ceremonie.

  Nadat we Wijbrand’s profiel hadden gevonden hebben we gebeld en dit werd gelijk een enthousiast gesprek van een uur.
  Hierna wisten we meteen: wij wilden Wijbrand graag als onze trouwambtenaar, en daarom hebben we nog geen minuut later teruggebeld om te bevestigen.
  Dit bleek een schot in de roos.

  Het voorgesprek bij ons thuis was gezellig en de hele ceremonie werd tot in de puntjes doorgenomen zodat we er onze eigen draai aan konden geven en tevens niet voor verrassingen zouden komen te staan.
  Ook met de laatste formaliteiten/papierwerk voorafgaand aan de bruiloft was hij laagdrempelig bereid om te helpen, aangezien voor ons alles nieuw was en hij natuurlijk wel ervaring heeft.

  De speech tijdens de ceremonie was ronduit fantastisch: zo vol overgave en energiek.
  Zelfs een “speciale” gast werd in zijn eigen taal (Noors) toegesproken bij aanvang.
  Het was een strakke, doch ontspannen speech met ook ruimte voor humor.
  Wij, en de gasten, hebben het er nog steeds over.

  Kortom:
  Wij zijn ontzettend blij dat we Wijbrand hebben gekozen als onze trouwambtenaar, zouden het zo weer doen, en kunnen het iedereen aanbevelen!

 16. Wijbrand heeft onze verwachtingen overtroffen als trouwambtenaar.
  Vanaf het eerste gesprek nam hij ons stap voor stap mee in de ceremonie, waardoor wij precies wisten wat we konden verwachten.
  Dat was heel prettig, want dat zorgt voor veel rust.

  Daarnaast kon Wijbrand perfect inspelen op onze wensen.
  Op de ceremonie zorgde hij voor een unieke, persoonlijke, emotionele en humoristische sfeer.

  Als je op zoek bent naar een trouwambtenaar met persoonlijke aandacht, bevelen we Wijbrand van harte aan.
  Dankzij hem hebben we een onvergetelijke ceremonie gehad.

 17. Tijdens het voorgesprek nam Wijbrand ruim de tijd om ons verhaal op een informele manier in zich op te nemen. En wat heeft hij er een leuke ceremonie van gemaakt!
  Een persoonlijk verhaal met leuke anekdotes en humor op zijn tijd. Helemaal ons.
  Wijbrand had er zelfs aan gedacht om de hele toespraak in groot lettertype uit te printen zodat onze slechthorende opa alles kon volgen.

  Kortom: Wijbrand heeft ons een onvergetelijke en fantastische ceremonie bezorgd waar door de gasten nog regelmatig over gesproken wordt.

  Wijbrand, je bent een topper!!

 18. Wij kwamen Wijbrand tegen op de trouwbeurs in Utrecht.
  Het enige wat we wisten was onze trouwdatum.
  Na nog een videogesprek waren wij overtuigd dat wij Wijbrand wilden als onze trouwambtenaar.
  Wijbrand is enthousiast, grappig en verstaat zijn vak als geen ander.

  Als we praten met gasten die aanwezig waren tijdens de ceremonie, word Wijbrand altijd genoemd.
  Wij zijn enorm blij geweest met onze keuze voor Wijbrand en raden hem dan ook aan iedereen aan!

 19. Wij zijn op 16 juni dit jaar door Wijbrand getrouwd.
  De voorbereidingen en het gesprek vooraf verliepen heel prettig.
  De ceremonie was helemaal zoals we gehoopt hadden!!
  Zeker een aanrader!

 20. Wijbrand heeft ons huwelijk voltrokken en wat heeft hij dit fantastisch gedaan. Allereerst is hij paar weken van tevoren langs gekomen om de hele avond (tot middernacht) met ons te praten en ons te leren kennen. Hieruit heeft hij een verhaal gemaakt wat hij tijdens de ceremonie heeft verteld.

  Dit paste perfect bij ons en met een vleug humor en enthousiasme wist hij ook de gasten te raken.

  We hebben heel veel positieve reacties gekregen van onze gasten en we zijn ontzettend blij dat Wijbrand ons heeft getrouwd.

  Het voelde alsof hij een vriend of familie was.

  Mocht je dus een persoonlijke, humoristische en welbespraakte trouwambtenaar zoeken dan is Wijbrand de uitgekozen persoon.

 21. Fantastisch!

  Wijbrand was precies wat we zochten. Gezellig, niet zo stijf.

  Behalve wijzelf, waren de gasten ook erg enthousiast.

  Hij heeft echt iets leuks gemaakt van de ceremonie.

 22. Wijbrand heeft ons huwelijk tot een geweldige dag gemaakt.

  Hij begreep ons en heeft de tijd gestoken in het perfect laten zien van onze liefde. Onze gasten praten nog steeds na over de ambtenaar en hoe leuk hij het gedaan heeft.

  Liefs, Catlien en Yannick

 23. Lieve Wijbrand,

  Jij bent als trouwambtenaar en als persoon dubbel en dwars alle sterren waard. We zijn zo blij dat wij jou zijn tegengekomen op een Weddingbeurs. Vanaf het eerste moment dat wij elkaar daar ontmoeten voelden wij de klik met jou. Jij wist de juiste snaren te raken en tja, daar stonden wij opeens als 2 emotionele tieners op de beurs te huilen en ons liefdesverhaal met jou te delen haha. Al snel wisten wij dat jij diegene zou zijn die ons moest gaan trouwen.
  Best choice ever!

  Het gesprek voorafgaande de bruiloft was bij ons thuis. Heel ontspannen en super gezellig. Je neemt de tijd om ons beter te leren kennen, luistert en geeft waar nodig is advies. Wat jij heel mooi doet is onze kinderen erbij betrekken. Wetende hoeveel zij voor ons betekenen. Je voelt precies aan wat wij hierin nodig hadden.

  De ceremonie was een magisch moment die wij en onze dierbaren nooit zullen vergeten. Van onze gasten hebben we veel lovende woorden over jou mogen ontvangen. Onze kinderen vonden jou een toffe, grappige man. Een van onze kinderen zei al, ‘als ik ooit ga trouwen dan wil ik ook een Wijbrand’!.

  Wijbrand, dank je wel, dat jij ons huwelijk hebt voltrokken.
  Mede door jou was ons ‘feestje’ geslaagd.

  Hartelijke groetjes,
  Roel & Ratchda

 24. We hebben een fantastische ceremonie gehad!

  Eentje met een lach en een traan. Precies zoals wij het voor ogen hadden of eigenlijk nog beter! Ondanks dat er nog geen week tussen het voorgesprek en de bruiloft zat, heeft Wijbrand er in korte tijd een prachtige ceremonie van weten te maken.

  Daarnaast hebben we veel gehad aan zijn tips en kregen veel complimenten van onze gasten over onze trouwambtenaar!

  We hebben een onvergetelijke dag gehad en dat is mede dankzij Wijbrand.

  Dank!

 25. Lieve Wijbrand,
  Wat was onze dag speciaal en zeker ook door jou!

  Iedereen kwam met complimenten dat ze je zo leuk vonden en wij zijn het daar helemaal mee eens!
  Je hebt naar onze wensen geluisterd en je hebt het verhaal perfect verteld.

  Heel erg bedankt voor deze fantastische dag!

 26. Wij zijn in juni ’23 getrouwd en wat een fijne ontspannen ceremonie was het dankzij Wijbrand.

  Wij hebben hem leren kennen op een bruidsbeurs en ondanks dat ik (Eva) heilig overtuigd was dat onze trouwambtenaar een vrouw zou worden, is de keus toch op Wijbrand gevallen. In ons eerste gesprek op de beurs hebben we al hard gelachen en een traan gelaten en zo is het verder ook gegaan.

  Tijdens het gesprek bij ons thuis hebben we veel gekletst en Wijbrand luisterde veel, gooide er af en toe een vraag in en typte vrolijk verder.

  Hij staat open voor alles, is ontspannen en dat gaf ons zo’n fijn gevoel tijdens de voorbereiding en de ceremonie zelf.

  Geen seconde spijt van en zeker een aanrader!

  Magikjullietrouwen recensie weddingfair

 27. Wij zijn op 2-5-2022 getrouwd en Wijbrand was onze trouwambtenaar. Wat een feestje heeft hij er van gemaakt!

  Zo persoonlijk, hij heeft een speech gemaakt naar aanleiding van ons voorgesprek waar je U tegen zegt! Werkelijk fantastisch, met een lach en een traan. Wijbrand heeft onze kinderen er fantastisch bij betrokken. Ze kregen alle 3 een hele belangrijke taak. Het daadwerkelijke officiële trouwmoment werd daardoor echt iets van ons als gezin.

  Wij hebben genoten van begin tot eind, net als onze gasten!!

  Dus, twijfel niet, kies Wijbrand als jullie trouwambtenaar. Dan weet je dat je een geweldige ceremonie geheel naar jullie wensen krijgt!

  Nogmaals heel erg bedankt lieve Wijbrand xxx

 28. Lieve Wijbrand,

  Wat was onze dag fantastisch mede dankzij jou! Vanaf het eerste contact tot het gesprek en de ceremonie, het was een feestje. We voelde ons enorm op ons gemak. De ceremonie was relaxed, grappig en persoonlijk, onze vrienden en familie hebben enorm gelachen en een traantje gelaten. Ze vonden de ceremonie geweldig en wij natuurlijk ook. Wij raden iedereen Wijbrand aan. Het was een dag om nooit meer te vergeten.

  Enorm bedankt! We hebben genoten.

  Liefs, Romy & Erik

 29. Wat een fantastische trouwambtenaar!!

  Wij hebben een onvergetelijke ceremonie gehad. Precies zoals we het wilden, met veel gelach. Wijbrand luistert écht naar de wensen die je hebt en maakt een hele persoonlijke ceremonie.

  Wij kunnen hem aan iedereen aanraden

 30. Mede dankzij Wijbrand was onze dag in een woord perfect!
  Gelijk vanaf onze eerste ontmoeting bij de trouwbeurs klikte het erg goed en hadden we gelijk alle vertrouwen in Wijbrand en zijn expertise. Eén ding is zeker Wijbrand hoort en ziet écht alles tijdens het voorgesprek waardoor je tijdens je ceremonie allemaal leuke kleine details hoort die een ander nooit was opgevallen. Ook was het boven onze verwachting hoe Wijbrand onze ideeën en ervaringen op zo’n mooie manier heeft kunnen verwoorden.
  Vrienden en familie spreken er nog steeds over hoe mooi en vrolijk de ceremonie was en hoe Wijbrand ons precies als hoe wij zijn heeft kunnen presenteren.

  Quote van familie en vrienden: Dit is precies zoals Bram en Romy zijn en dit was de mooiste en leukste ceremonie die ik ooit heb bijgewoond. Wijbrand is een topper en wij zouden hem aan iedereen aanraden.

  Nou, daar sluiten wij ons als bruidspaar natuurlijk helemaal bij aan!!

 31. Getrouwd in Oostenrijk
  Hoe wij zijn verhaal als trouwambtenaar op onze ceremonie voor ons zagen?

  Tja… Hoe konden we dat het beste uitleggen? Toen Wijbrand bij ons aan de keukentafel zat om onze bruiloft voor te bespreken, begonnen we maar wat termen uit de losse pols te noemen. ‘Niet te stijfjes’, ‘Mag best los’, ‘Met humor’, ‘Ja, ook zelfspot’, ‘Natuurlijk wel serieus hier en daar’, ‘Maar ook vooral niet té’.

  Wijbrand typte driftig mee, zoals tijdens het hele – erg aangename – voorgesprek dat we hadden. En dan is het maar afwachten hoe dat enkele weken later in de praktijk wordt gebracht. Nu maakten we ons daar bij Wijbrand toch al niet al te veel zorgen over. Vanaf het eerste contact gaf hij blijk van ongelofelijk veel passie, kennis en professionaliteit in het uitoefenen van het vak van trouwambtenaar. Als je midden in alle voorbereidingen op de grote dag (en dat kan soms best veel zijn) even vergeet waarvoor je het allemaal doet, is contact hebben met Wijbrand sowieso een uitstekende manier om daar even aan herinnerd te worden!

  Na maanden voorbereiding was de grote dag daar, in ons tweede thuis Oostenrijk. Sowieso al leuk om Wijbrand een vier weken na ons voorgesprek aan de keukentafel te treffen onderaan de bergbaan. En ook hier was het contact vanaf het eerste moment weer hartelijk en kundig. ‘Maken jullie je maar geen zorgen over de ceremonie, ik weet wat jullie willen en ik zorg ervoor dat het goedkomt’, aldus Wijbrand. Nou, op je huwelijksdag zijn dat woorden die je heel graag hoort!

  En toen begon de ceremonie. Vanaf het moment dat Wijbrand zijn verhaal startte, waren alle gasten een en al oor. Maar ook voor ons als bruidspaar bijzonder om te horen hoe Wijbrand ons voorgesprek had verwerkt tot één mooi verhaal. Zowel inhoudelijk als qua toonzetting precies zoals wij zijn en hoe wij het voor ogen hadden. Niet te stijfjes, best los, met humor (ook zelfspot), serieus hier en daar, maar zeker niet té.

  Het werk van een vakman, met passie en plezier voor zijn vak!

  Bij een DJ of een cateraar zeg je: ‘Bij een volgende gelegenheid boeken we je weer!’ Echter, een trouwambtenaar hoop je niet meer nodig te hebben 😉 Maar ook daarom hierbij een zeer warme aanbeveling voor alle stellen die nog gaan trouwen! Met Wijbrand als trouwambtenaar komt het helemaal goed.

 32. Als ambtenaar voor onze ceremonie hadden wij Wijbrand uitgekozen. En wat waren we hier uiteindelijk blij mee. Wat vertelde hij een leuk en herkenbaar verhaal over ons en hoe we zijn. Dit hoorden we ook van veel gasten terug. We wilden een informele, leuke, luchtige, liefdevolle ceremonie en die hebben we gekregen. Wij zullen Wijbrand dan ook zeker aanraden als je op zoek bent naar een trouwambtenaar met humor, die jullie persoonlijke verhaal op leuke herkenbare, liefdevolle wijze vertelt.

 33. Wijbrand heeft ons verhaal fantastisch samengevat en verteld op onze bruiloft. Precies hoe we het wilden; interactie met de gasten, veel humor en af en toe een traan. Tijdens het intake gesprek nam Wijbrand ruim de tijd voor ons en hebben we met een biertje en een wijntje een hele avond vol gepraat.

  We kregen meerdere complimenten van onze gasten over het enthousiasme en humor van Wijbrand en de mooie ceremonie die hij had samengesteld.

  Een ontzettende aanrader!

 34. Wat hebben wij een fantastische ceremonie gehad, verzorgd door Wijbrand!

  Niet alleen de ceremonie, maar ook de hele route naar onze grote dag toe. Vanaf het allereerste telefonische contactmoment, daarna de echt gezellige kennismaking bij ons thuis en al het contact tot aan de ceremonie, voelde het vertrouwd en heeft Wijbrand écht geluisterd naar ons en ons leren kennen. Wijbrand luisterde ook naar wat wij niet zeiden, maar wat alleen te zien of te voelen is als twee mensen van elkaar houden. En dat hoorden we terug tijdens de ceremonie. Wijbrand heeft ons liefdesverhaal prachtig vertaald en zowel ons als onze gasten ook flink laten lachen. Naast dit alles heeft Wijbrand ook meegedacht om de ceremonie zo vorm te geven dat het voor ons allemaal klopte, nuttige tips en do’s & don’ts gegeven die heel waardevol waren.

  Tot slot is Wijbrand zeer goed en snel te bereiken en komt hij al zijn afspraken na, uiteraard ook belangrijk! Volgens ons wel een helder verhaal. Met Wijbrand als trouwambtenaar heb je sowieso een onvergetelijke dag!

 35. Prachtige tekst gesproken tijdens onze ceremonie die precies klopte. Op een vrolijke manier met humor verteld zoals wij vooraf wensten.
  Achteraf van alle aanwezige gehoord dat Wijbrand het echt geweldig deed.
  Wij kijken terug op een hele mooie dag mede door de ceremonie die Wijbrand heeft gedaan.
  Wij raden hem zeker aan! Bedankt!

 36. We waren al een tijdje op zoek naar de juiste trouwambtenaar toen Wijbrand ons aanbevolen werd door kennissen.
  Daar zijn we hen nog steeds dankbaar voor.
  Samen met Wijbrand hebben we onze ceremonie in de juiste vorm gegoten.
  Alles is bespreekbaar en niets bleek onmogelijk. Wat een passie en toewijding heeft deze trouwambtenaar!
  De ceremonie was fantastisch. We vlogen van de ene emotie in de andere. Dan weer een traan en vervolgens lag iedereen dubbel van het lachen.
  Het is voor ons een onvergetelijk moment in ons leven geworden.

  Dankjewel Wijbrand!
  We hopen dat je nog heel veel bruidsparen net zo gelukkig mag maken als dat je ons gemaakt hebt.

  Liefs, Natascha en Henk.

 37. Wijbrand gave us an unforgettable ceremony, all our guests were enchanted the entire time, we all laughed and cried together and both my husband and me couldnt be more thankful by the way he held the ceremony, told our story, and created the atmosphere and environment exactly how we envisioned it and even better.

  So much charisma and charm in an officiant, it was truly magical.

  Couldnt stop recommending!

 38. Wijbrand heeft onze dag onvergetelijk gemaakt met zijn passie en humor tijdens de ceremonie. Hij heeft ons liefdesverhaal op een geboeide en leuke manier weten te vertellen. M’n wangen en mond deden zeer van het lachen en de zenuwen die dag haha! Nogmaals ontzettend bedankt Wijbrand!

 39. Mijn eerste keer als BABS was fantastisch, mede mogelijk gemaakt door de inspirerende training van Wijbrand.
  Met veel voorbeelden gaf hij me een aantal zeer belangrijke tips die mijn eerste keer tot een succes maakte.
  Mede namens mijn bruidspaar, dankjewel Wijbrand!
  Ik kan iedereen aanraden om bij Wijbrand de cursus BABS voor een dag te volgen.

 40. Meer dan tevreden over Wijbrand als onze trouwambtenaar.
  Wát een passie voor het vak!
  Wát een enthousiasme maar ook heel persoonlijk.
  En dat was dan ook dé reden waarom wij direct een klik hadden en voelden: dit moet onze trouwambtenaar worden!
  De voorbereidende gesprekken waren fantastisch en tijdens de bruiloft heeft hij het meer dan waar gemaakt.
  Niet alleen wij, maar ook onze daggasten kijken terug op een geweldige ceremonie!

 41. Wijbrand heeft van onze huwelijksceremonie iets geweldigs gemaakt en al onze verwachtingen overtroffen!

  Met zijn grote gevoel voor humor en empathie heeft hij onze woorden in het voorgesprek omgetoverd tot een prachtige tekst en dit met veel charisma in de ceremonie overgebracht. Onze gasten waren lovend over onze ceremonie en wij hebben vaak teruggehoord dat ze nog nooit zo’n mooie en persoonlijke huwelijksvoltrekking hebben meegemaakt.

  Wij zouden iedereen Wijbrand aanraden als trouwambtenaar!

 42. Wijbrand is een geweldig persoon, die we inmiddels al heel wat jaartjes tegenkomen bij huwelijken.

  BABS zijn is hem op het lijf geschreven. Hij verdiept zich van te voren in het bruidspaar om tijdens de ceremonie precies die kleine dingetjes over ze naar boven te toveren en te benoemen wat dit koppel zo speciaal maakt.

  Hij gooit daar een dosis enthousiasme, humor en goede grappen bij en weet zo alle gasten hangend aan zijn lippen te krijgen. Hij is een geweldig mens en we kijken weer uit naar de volgende bruiloft waar we weer vrolijk met elkaar kunnen samenwerken.

  Wij raden hem altijd graag aan bij onze Wedding Friends.
  Maak er weer een mooi jaar van Wijbrand.
  Knuf van ons X

 43. Wijbrand is een heel leuke trouwambtenaar die ons ontspannen en op een relaxte manier heeft begeleid met de huwelijksvoltrekking.

  Hij heeft ruim de tijd genomen om ons te leren kennen bij de voorbereiding en weet dit op een grappige en persoonlijke manier samen te vatten in de ceremonie. Dit is precies zoals wij dit ons op voorhand hadden voorgesteld.

  Kortom het was een prachtige ceremonie, ook heel leuk dat we alles achteraf nog eens na konden lezen.

  Groetjes,
  Bjorn en Mathilde Karselius

 44. Nooit hadden wij gedacht dat een trouwambtenaar zó een stempel kon drukken op onze trouwdag. Wijbrand is een trouwambtenaar die een meer dan bijzondere ceremonie maakte voor ons, waarbij we van tranen van ontroering naar tranen van het lachen gingen en weer terug. Hij stelde ons in de hele aanloop naar onze trouwdag erg op ons gemak en wist met tips en tricks de hele trouwdag nóg mooier te maken.

  Lieve Wijbrand, wat hebben we ontzettend veel complimenten over jou mogen ontvangen van onze gasten. Iedereen heeft het de hele dag nog gehad over die “fantastische trouwambtenaar”.   Dankjewel!  Je maakte het voor ons onvergetelijk!

  Liefs, Sandra en Walter

 45. Van onze online zoekopdracht ‘leukste trouwambtenaar’ naar een prachtige dag met daadwerkelijk de leukste trouwambtenaar die we ons hadden kunnen wensen!

  Het voorgesprek met Wijbrand was al een feestje. Toch spannend hoe de ceremonie op onze grote dag wordt ingevuld ..

  We wilden graag een persoonlijke en gezellige ceremonie; dat werd het! We hebben genoten. Wijbrand heeft onze zoon op een leuke manier betrokken bij de ceremonie wat het voor ons als gezin echt compleet heeft gemaakt.

  We zullen nog lang met veel plezier terugkijken op deze onvergetelijke dag!

 46. Waar moeten we beginnen?
  We hebben Wijbrand leren kennen op de bruidsbeurs in Utrecht en daar viel hij direct al op tussen de andere standhouders.
  Zijn energieke voorkomen en vooral zijn interesse in ons als bruidspaar zorgde direct al voor een ongelofelijke klik.

  We hadden al met meerdere trouwambtenaren gesproken, maar Wijbrand is iemand die veel verder doorvraagt waar anderen al lang gestopt zijn. Hierdoor schreef hij een ceremonie die zó op ons lijf geschreven was, dat onze familieleden vroegen of hij een vriend van ons is die zij nog niet kenden.
  Wijbrand wist met zijn woorden, humor en stemgebruik de ceremonie meer dan persoonlijk te maken.

  Wat zijn wij blij dat we Wijbrand op de beurs in Utrecht leerden kennen. Hij heeft onze trouwdag onvergetelijk gemaakt.
  Dankjewel Wijbrand!
  En voor iedereen die deze review leest: Niet twijfelen, bel Wijbrand!

  Groetjes, Andy en Petra

 47. Ik had nooit gedacht dat ik mijn favoriete nichtje ooit zou mogen trouwen. Maar na haar vraag bekroop mij de angst over het voltrekken van de ceremonie.  Wijbrand bracht uitkomst. Hij heeft mij in zijn training “Babs voor 1 dag” klaargestoomd voor het grote werk. Hij heeft me wegwijs gemaakt in de wettelijke regelgeving rondom een huwelijk, de afloop van een ceremonie, het zelfverzekerd spreken voor een groep mensen en nog veel meer.

  Hij had ongelofelijk veel tips voor me waarmee ik een sprankelende ceremonie heb kunnen houden.

  Dankjewel Wijbrand!  Iedereen die Babs voor 1 dag mag zijn, raad ik aan om met Wijbrand te bellen.  

  Hartelijke groet, John.

 48. Wijbrand is een energieke, vrolijke, doortastende man die met de juiste vragen, tact én humor veel uit de gesprekken samen weet te halen.
  Zo was hij uren aanwezig bij ons thuis en onder het genot van een hapje en drankje vlogen die uren voorbij en was hij veel nuttige informatie rijker.
  Dit gesprek aan de keukentafel heeft Wijbrand op een humoristische, persoonlijk, vlotte manier omgetoverd tot een huwelijksceremonie die ons, de kinderen en onze gasten met elkaar heeft verbonden. Hij weet goed iedereen in het verhaal te betrekken, óók kinderen.

  Wijbrand heeft duidelijk aandacht voor details, zoals een akte voor de kinderen, originele verzorgde kleding voor hemzelf waardoor de ceremonie nét wat meer cachet krijgt en zo wees hij ons kort voor de ceremonie op het genieten van de kleine momenten van de dag.
  Wij durven te zeggen dat de aandacht en professionaliteit van Wijbrand de basis voor de dag heeft gelegd en hier zijn we hem heel dankbaar voor.

  Wijbrand, dank! Namens onszelf en de kinderen nogmaals heel veel dank.

 49. Wil je een saaie ceremonie zonder humor of persoonlijke touch?
  Dan ben je bij Wijbrand aan het verkeerde adres…..

  Wijbrand weet de ceremonie namelijk om te toveren naar een ontspannen ceremonie vol met humor.
  Daarbij weet hij het ook enorm persoonlijk te maken en betrekt hij ook de genodigden bij de ceremonie. Een tijdje voor de grote dag kwam Wijbrand bij ons thuis. Hij nam hiervoor alle tijd om ons goed te leren kennen.
  Wijbrand vertelde ook over zijn eigen achtergrond waardoor we elkaar beter hebben leren kennen. Het voelde gelijk goed en vertrouwd om het ceremoniële gedeelte bij Wijbrand neer te leggen.
  Hij luisterde goed naar onze wensen, hierbij was alles mogelijk en bespreekbaar waarbij ook rekening met de kinderen werd gehouden.
  Na de ceremonie was zaten zijn “verplichtingen” erop maar bleef hij nog even plakken voor een stukje taart en een borrel. Super leuk!

  Dankjewel Wijbrand, het was fantastisch!
  Bart en Loes.

 50. Wij kijken terug op een fantastische dag. Alles was zo mooi en het kwam zo mooi samen. Wij zijn volop aan het nagenieten!

  Lieve Wijbrand, bedankt voor het voltrekken van onze ceremonie. Je hebt het zo goed gedaan, een lach en een traan. Precies wat we wilden. Hier kijken we zo mooi op terug!

  We hebben ook erg veel complimenten gekregen van onze gasten over de ceremonie. Ze vonden het erg leuk en echt ‘ons’. Missie geslaagd! 🙂

  Nogmaals heel veel dank en tot ziens!

  Groetjes, Stefan en Lysan

 51. “Wij hebben Wijbrand ervaren als een zeer betrokken BABS die zich ontzettend goed voorbereid.
  Na een leuk en gezellig voorgesprek schrijft hij een uitgebreide en persoonlijke ceremonie. Ook denkt hij van tevoren mee over de eventuele gepastheid van andere stukjes in de ceremonie en trekt hij aan de bel als hij denkt dat iets niet past bij hoe wij het willen.
  Zijn verhaal over ons was zoals we graag wilden: liefdevol met humor.
  Onze gasten hebben zich uiterst goed vermaakt (en wij natuurlijk ook)! En dat was natuurlijk mede dankzij het vermakelijke verhaal van Wijbrand.

  Beste Wijbrand, bedankt dat je onze ceremonie zo leuk, liefdevol, persoonlijk, en grappig hebt gemaakt!”

 52. Op je site staat: Vooral persoonlijk, maar ook een lach en een traan, niet té formeel, humoristisch en tóch intiem… ALLES is mogelijk. Zo maken wij samen jullie gedroomde ceremonie.

  En er is geen woord van gelogen! WOW wat een regelrechte kanjer ben jij! En je doet nog veel meer omdat je bent wie je bent!

  Je bent een ongelofelijk aardige en leuke man, vol met humor maar ook serieus, benaderbaar, denkt mee,  ontzorgt en geeft vertrouwen. Ieder toekomstig bruidspaar zal de zenuwen herkennen of de ceremonie wel wordt zoals je het in je hoofd hebt.

  Nou lieve Wijbrand, na onze eerste kennismaking wisten we al meteen dat je er een geweldige ceremonie van zou gaan maken, eentje zoals die precies in onze gedachten zat en bij ons zou passen. En op de dag zelf was de ceremonie echt zelfs nog meer dan geweldig, het was een feest om door jou getrouwd te worden!  Je hebt onze gesprekken geweldig weten te verwoorden, het was persoonlijk, vol humor en met liefde!  En…. Als klapper natuurlijk de onthulling van je Feyenoord shirt onder je toga wat je voor ons wilde doen als echte Feyenoord fans.  Gewoonweg té hilarisch voor woorden!!

  Alle aanwezige gasten (zelf de Ajax fans 😊) hebben het nog vaak over onze onwijs geweldige trouwambtenaar!!  Dank je wel lieve Wijbrand dat je deze dag extra bijzonder en onvergetelijk voor ons hebt gemaakt!!

  Hele dikke liefs, Karel & Evelien

 53. Wijbrand heeft onze dag nog net een stukje mooier gemaakt.

  De ceremonie was puur, vol liefde en humor. Hij weet in te spelen op de gasten en je verdwijnt even in het moment op je eigen roze wolk. Wij leerden Wijbrand kennen op de Weddingfair in Utrecht en hadden direct een klik en lang gesprek met elkaar. Wijbrand luistert (wat bij ons met onze oneindige discussies veel geduld vergt), ziet je echt als individu en neemt de tijd voor jullie als stel. Elk liefdesverhaal krijgt door hem een kloppend en bijzonder verhaal en hij weet dit als geen ander te brengen.

  Lieve Wijbrand, wij hadden geen andere Babs kunnen wensen en er is nog veel over jou nagepraat na de bruiloft.  Bedankt voor het onvergetelijk maken van onze dag! 

  Rob en Donna

 54. Na al iets aan voorkennis over Wijbrand door zijn veelzijdige presenteer werk, was voor ons de keus niet moeilijk. Wat wij zochten in een trouwambtenaar is informaliteit. Gewoon lekker jezelf zijn en kunnen lullen en geinen als vrienden. Dit is alles en nog meer wat Wijbrand omschrijft. Heerlijk informeel en realistisch/zakelijk op de momenten het er toe doet. Dit maakt dat Wijbrand ons vertrouwen ruimschoots heeft gekregen voor onze bruiloft. De adviezen en tips die Wijbrand uit zijn jarenlange ervaring als trouwambtenaar aan ons heeft gegeven, hebben ervoor gezorgd dat alles op het moment suprême soepel verliep en ons ontspande.

  Fantastisch was dat Wijbrand een zeer mooie, grappige en memorabele toespraak heeft gehouden. Alles klopte gewoon! Ook was er ruimschoots aandacht voor onze kinderen om een aandeel te kunnen leveren in het ondertekenen van alle papieren. Ze trouwden echt met ons mee!

  Mooi was dat Wijbrand ons een kledingkeuze gaf tussen zijn toga en een eigen creatie die in de wereld uniek is voor trouwambtenaren, namelijk de gilet-toga. (Een toga zoals men kent maar dan als een gilet). Wij kozen voor de gilet-toga. Dat is echt een leuke en unieke aanvulling.

  Na de ceremonie nam Wijbrand ruim de tijd om zich onder onze gasten te bevinden en elkaar wat te leren kennen. Dat was erg welkom en heel leuk.

  Wijbrand, een eer voor ons dat je ons hebt getrouwd!

 55. “Als ik ooit ga trouwen wil ik ook hem!”, was de eerste reactie na de huwelijksceremonie van een vriendin, en terecht!
  Wat hebben we genoten van de ongedwongen en ontspannen ceremonie.
  Humoristisch en toch ook waardig.

  Wijbrand is erg betrokken en neemt de tijd om het liefdesverhaal zo puur mogelijk in kaart te brengen.
  Om alle emoties naar de oppervlakte te krijgen, ook al had je je voorgenomen het daar niet over te hebben.
  Respect en oprechte interesse voor mensen met welke achtergrond dan ook sieren hem.
  Oprechte waardering voor ons als Jehovah’s Getuigen was merkbaar door de hele ceremonie heen.

  Wij zijn ontzettend dankbaar voor dit onvergetelijke moment!
  Nogmaals dank en succes met alle aankomensde bruidsparen!

  Dankbare groeten van Esther en Menno

  mag ik jullie trouwen weddingfair reactie toptrouwbedrijven

 56. Wauw, wat hebben wij een prachtige ceremonie gehad!
  Wijbrand heeft ons veel tips gegeven en ons begeleid waar dit nodig was.
  Door deze tips hebben we enorm kunnen genieten van de ceremonie, waarbij er een mooie balans was tussen humor en romantiek ;).

  We hebben achteraf veel complimenten ontvangen over de ceremonie.

  Bedankt Wijbrand!
  Wij hebben het er nog dagelijks over hoe speciaal de ceremonie was.

  mag ik jullie trouwen weddingfair reactie toptrouwbedrijven

 57. Misschien wel de leukste trouwambtenaar van Nederland? Nou, voor ons wél!
  Wij waren op zoek naar een trouwambtenaar en op zo’n beetje alle online plekken dook Wijbrand op en dat deed hij op de meest positief denkbare manieren mét heel wat mooie reviews.
  Nog geen 15 minuten na onze eerste e-mail hadden we Wijbrand al aan de telefoon en na een videogesprek op een doordeweekse avond, waarbij hij alle tijd nam om ons te leren kennen en heel wat mogelijkheden te schetsen voor onze bruiloft, wisten wij het zeker: Wijbrand is onze trouwambtenaar!
  En wat heeft hij er een feest van gemaakt.
  Niet alleen wij kregen een ceremonie die ons paste als op maat gemaakte kleding, maar ook onze gasten werden nauw betrokken bij ons mooiste moment.
  Lieve Wijbrand, we zijn je zó dankbaar dat je al onze wensen en ideeën om hebt weten te zetten in onze gedroomde ceremonie. Dit gaan we never-nooit-niet vergeten.
  We hopen dat je nog heel veel bruidsparen de dag van hun leven mag gaan bezorgen.
  Wij gaan je bij iedereen die we kennen aanbevelen en voor degene die dit nu leest: Niet twijfelen! Bel Wijbrand. Hij is misschien écht wel de leukste trouwambtenaar van Nederland!

  Simone en Harald.

 58. Toen wij in aanloop naar onze bruiloft na dachten over een trouwambtenaar hebben wij ons niet gerealiseerd hoe belangrijk deze rol daadwerkelijk is.
  Terugkijkend zijn we enorm blij dat we voor Wijbrand hebben gekozen.
  Wijbrand heeft onze ceremonie echt gemaakt.
  Met een ongekend gevoel voor humor, maar ook met een serieuze, liefdevolle kant heeft hij onze ceremonie vorm gegeven.
  Hij is erin geslaagd onze gesprekken te vertalen in een persoonlijk verhaal. Het leek voor de gasten wel alsof hij ons al jaren kende!

  Toen we voor Wijbrand kozen maakten we een fantastische beslissing. Onze gasten hebben het nog vaak over de fantastische dag die we op de Bronckhorst Hoeve hebben gehad.
  Daarbij wordt bijna altijd die fantastische trouwambtenaar specifiek genoemd.
  Wat was het bijzonder.

  Wijbrand, nogmaals enorm bedankt!

  mag ik jullie trouwen weddingfair reactie toptrouwbedrijven

 59. Lieber Wijbrand, Was hast du uns bei der Erneuerung unseres Eheversprechens genießen lassen. Ganz oben auf dem Euromast für die nächsten 25 Jahre noch einmal Ja zueinander sagen… Du bist ein Profi, der aus seinem Herzen spricht und damit treffen deine Worte jedes Mal ihr Ziel. Es war unvergesslich schön, dies auf diese Weise erleben zu dürfen. Der ganze Vorprozess war angenehm. Unser Gespräch in Bonn und die vielen Telefon- und Videoanrufe. Deine Hilfe bei der Organisation des Euromast war auch fantastisch. Dank dafür! Wir können jedem Brautpaar – überall auf der Welt – empfehlen, Dich als Zeremoniesprecher/Standesbeamter zu wählen. Bleibe so wie du bist!

 60. Op 1 juni 2018 hadden wij de eer dat Wijbrand, als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, ons huwelijk mocht voltrekken. Zijn naam zong al rond in het ‘trouwwereldje’, maar na het prettige voorgesprek wisten wij het zeker: die ceremonie zit snor! En wat heeft hij er een feest van gemaakt. We wilden humor, we kregen humor. We wilden romantiek, we kregen romantiek. We wilden een lach en een traan, we kregen een lach en een traan. Het heeft er toe geleid dat zowel wij, als onze gasten met heel veel plezier terug denken aan een heerlijke dag met een geweldige ceremonie

 61. Wat hebben wij, en onze gasten, gelachen op onze bruiloft.
  Wijbrand wist ons tijdens onze ceremonie precies neer te zetten zoals we zijn.
  Hij heeft onze wensen en ons persoonlijke verhaal vertaald in een grappige, ongedwongen en hele mooie ceremonie die heel goed bij ons paste.
  We hadden ons geen betere ceremonie kunnen wensen. Ook tijdens de voorbereidingen voor onze bruiloft heeft Wijbrand ons heel goed begeleid en fijn mee gedacht.
  Zo heeft hij heel leuk meegedacht hoe onze kinderen bij de ceremonie te betrekken. Bij vragen konden we altijd contact op nemen en kregen we altijd snel antwoord.
  Wij hebben Wijbrand ervaren als een spontane, open man die echt iets moois en persoonlijks van je bruiloft wil maken.

 62. Wauw!
  Wat was het een geweldige dag!
  Mede dankzij jouw ceremonie, want wat was die geweldig. We hebben niet normaal veel complimentjes over jou gekregen.
  Iedereen vond dat je het ontzettend persoonlijk had gemaakt, het heel relaxed deed met de nodige grappen. Precies hoe wij het wilden.
  We hebben het idee dat we ontzettend veel geluk met jou hebben gehad.
  We hebben nog nooit zo’n leuke trouwambtenaar gezien!

 63. Mede dankzij Wijbrand was onze trouwdag een onvergetelijke dag! Prima voorbereid gingen we deze dag in en met alles afgestemd op onze wensen heeft hij er werkelijk een prachtige ceremonie van gemaakt. Zelfs de kinderen kregen een leuke rol in het hele gebeuren ! Bedankt voor deze onvergetelijke dag!

 64. Onze huwelijksdag was geweldig, met een prachtige, humoristische plechtigheid die precies bij ons paste. Wijbrand heeft zowel een lach als een traan los weten te krijgen (gelukkig meer lach) en zo de dag het perfecte randje gegeven dat ieder bruidspaar als herinnering wil hebben. Wijbrand, nogmaals enorm bedankt dat jij onze trouwambtenaar was die dag, en we hopen dat je nog veel meer paren op zo’n ongedwongen, plezierige wijze het bootje in kan laten gaan! Het was fantastisch.

 65. Mocht je twijfelen om je laten trouwen door Wijbrand, dat is NIET nodig! Wij zijn bij hem terecht gekomen doordat een pastor waar we ons eerst door wilden laten trouwen zijn afspraken niet nakwam. Hierdoor hadden we weinig vertrouwen in een ander persoon maar Wijbrand heeft ons vertrouwen terug gewonnen! De ceremonie was heel persoonlijk en door zijn mooie woorden kwamen onze karakters goed naar boven. Iets dat bewonderenswaardig is als je maar een paar gesprekken met iemand hebt gehad. Er werd veel gelachen tijdens de toespraak van Wijbrand en dat vonden we ook heel fijn want we waren allebei toch wel nerveus. Bij deze van oorsprong Rotterdammer, is het goed om op een directe manier aan te geven wat je graag wél en niet wilt tijdens de ceremonie en dit is fijn communiceren. Wijbrand, we willen je bedanken voor je prachtige woorden op onze speciale dag en we zullen je altijd aanbevelen bij anderen. Hadden we alle woorden maar op film, want het was te prachtig om allemaal in één keer goed te kunnen laten bezinken.

 66. Wij kijken met heel veel plezier terug op onze trouwceremonie. Onze trouwambtenaar, Wijbrand van der Sande kunnen wij iedereen met trouwplannen van harte aanbevelen. Hij heeft ons een onvergetelijke trouwceremonie bezorgd, met een heel persoonlijk verhaal. De tekst van de ceremonie heeft hij ook op papier gezet, zodat je de ceremonie zo vaak als je wilt kunt terug lezen.

 67. Door jou zijn wij lachend in het huwelijk gestapt! Bij het kennismakingsgesprek, moesten we al lachen, dat moest dus goed komen op onze trouwdag. Wij wilden graag dat onze dochters niet vergeten werden op onze dag. Met een spannend verhaaltje, dat Wijbrand stiekem de hamer van de burgermeester had meegenomen, mochten ze het huwelijk van papa en mama met een harde klap op de tafel bevestigen! Ook wilden we graag een informele korte toespraak, omdat wij niet zo ”romantisch’ zijn legde Wijbrand het ons haarfijn even uit: Wat betekent romantiek? Of romantisch zijn? Al onze gasten moesten heel hard lachen, want ze herkenden ons er helemaal in. Door de ceremonie was er gelijk al een ontspannen sfeer en dat hebben we de hele dag zo gehouden. Wijbrand, ontzettend bedankt. Wat hebben wij en onze gasten genoten van onze ceremonie. We hebben nog veel complimenten voor jou in ontvangst mogen nemen, die krijg je nu van ons door.

 68. Wij kijken ontzettend positief terug op de dag van ons huwelijk. Wijbrand was onze trouwambtenaar. Het verhaal dat hij vertelde over onze ontmoeting, leven, normen en waarden en de liefde voor elkaar was prachtig en op een hele mooie wijze overgebracht. Wijbrand heeft zeker een talent en hoe mooi is het dat hij deze kunst overbrengt in zijn vak als trouwambtenaar. Hij heeft energie, is positief, luistert goed en maak alles wel losjes. Wij hebben ook daarom voor jou gekozen! Veel complimenten hebben we gekregen van onze familie en vrienden over zijn speech. Wij willen je nogmaals bedanken Wijbrand. We zullen je altijd dankbaar zijn, en weten zeker dat jij heel veel andere mensen ook blij gaat maken!

 69. Wijbrand is een warme persoonlijkheid, die op geheel eigen wijze het ambacht van trouwambtenaar uitoefent. Met humor, emotie en inlevingsvermogen verfraait hij de dag die voor velen de mooiste van hun leven zal zijn. Onze trouwdag was niet af geweest zonder zijn inbreng, waarin de warmte voelbaar was voor alle aanwezigen, niet in de minste plaats voor mij en mijn Samantha. Je wist in jouw woorden onze essentie van liefde te vangen en dat is iets dat wij ontzettend hebben gewaardeerd. Wij zullen altijd met warmte terugdenken aan die perfecte dag, met een grote smile op ons gezicht. Het is onze wens dat jij nog vele echtparen mag verblijden met jouw mooie woorden, kwinkslagen en humor. Je bent een vakman, die wij aan iedereen aan kunnen raden die wil gaan trouwen.

 70. Met veel plezier denken wij terug aan onze speciale dag; mede mogelijk gemaakt door Wijbrand! Vanwege het ‘internationale karakter’ van ons huwelijk was het ongetwijfeld geen gemakkelijke opgave voor Wijbrand. Hij manoeuvreerde zich echter moeiteloos en bracht ons liefdesverhaal met veel passie, humor en inlevingsvermogen ten overstaan van onze gasten in het Nederlands, Engels én het allerbelangrijkste deel (het ja-woord) op ons verzoek zelfs volledig in het Russisch! Alles is bespreekbaar en niets is onmogelijk met deze trouwambtenaar. Wij willen Wijbrand langs deze weg nogmaals bedanken voor een fantastische ceremonie en een onvergetelijke dag!

 71. Wat een geweldige ervaring, wat een mooie humoristische ceremonie. Als de slagroom op een taart. Ben je op zoek naar een betrokken, vrolijke, humoristische spreker, zoek dan niet verder! Wijbrand maakt er een onvergetelijke ceremonie van, die niet lang genoeg kan duren.

 72. Op 21 december gaven wij elkaar, vlak voor Kerst, het jawoord. De kerstsfeer in Slot Doddendael was al heel bijzonder, maar wat het voor ons nog specialer maakte, was dat Wijbrand onze trouwambtenaar was. We hadden ons namelijk geen betere kunnen wensen! Wijbrand maakte onze huwelijksvoltrekking heel persoonlijk en anders dan anders, precies zoals wij wensten. Hij nam ons en onze gasten mee in zijn verhaal. Wijbrand is een geboren spreker. Soms waren wij tot tranen geroerd, om vervolgens weer in lachen uit te barsten. De woorden van Wijbrand waren oprecht en daardoor steeds opnieuw treffend. Deze maakten emoties los, die wij ons zullen blijven heugen. Wijbrand, dankjewel dat je ons huwelijk zó bijzonder maakte. Voor altijd dankbaar…

 73. Wij zijn ontzettend blij dat Wijbrand onze trouwambtenaar was. Hij heeft ons ‘liefdesverhaal’ op een super mooie, respectvolle en onvergetelijke wijze gebracht. Ook van gasten hebben we hier veel complimenten over gekregen. Wijbrand is een talentvolle spreker. Hij weet zijn publiek te enthousiasmeren en aan het lachen te krijgen en tegelijkertijd een mooie boodschap over te brengen. Wijbrand heeft tijdens de (gezellige en informele) kennismaking goed naar ons verhaal geluisterd. Hij heeft onze persoonlijkheden, onze liefde en onze normen en waarden op geloofsgebied weten te verwerken in de huwelijksceremonie. Humor mocht niet ontbreken en dit is meer dan gelukt! Met een traan én een lach kijken wij terug op onze huwelijksceremonie. Wijbrand, nogmaals bedankt! Jouw verhaal was een waardevolle bijdrage aan onze fantastische trouwdag!

 74. …Of we een recensie willen schrijven… Natuurlijk willen we dat, want onze ceremonie was precies wat we wilden. Na een gezellig voorgesprek volgde de ceremonie op onze grote dag. Ongedwongen sfeer en ruimte om te lachen. We vroegen om een niet te statische ceremonie en dat is goed gelukt. Het was gezellig en we werden als bruidspaar beschreven zoals we zijn. Voor ons was het belangrijk dat ons kleine hummeltje van 1,5 jaar, tijdens de ceremonie, er gezellig bij kon zijn. Wijbrand zorgde ervoor dat de kletspraatjes van de kleine een toevoeging hadden tijdens de ceremonie. Wij zijn blij dat we jou hebben gekozen, matchte perfect! Bedankt voor deze waardevolle bijdrage aan onze grote dag!

 75. Lieve Wijbrand,
  Dankjewel! We hebben echt een hele leuk dag gehad, mede dankzij jou.
  De ceremonie was precies zoals we wilden, Wijbrand, bedankt voor deze hele mooie dag.
  We kunnen iedereen aanraden om jou als trouwambtenaar uit te kiezen.

 76. Wijbrand heeft fantastisch werk geleverd voor onze ceremonie. Onze ceremonie verliep soepel en ik hoefde me nergens zorgen over te maken dankzij Wijbrand!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.