Magikjullietrouwen.nl

Oh - Hey you!

Welkom bij Mag ik jullie trouwen,

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!
Als je gaat trouwen moet je veel regelen.
Welk bruidspaar werkt niet zonder een trouwchecklist? De te kiezen trouwdatum, een trouwlocatie, een huwelijksfotograaf, een trouwauto, een trouwjurk, een trouwpak, een huwelijksreis en de uitnodigingen staan er altijd wel op.
Staat bij jullie ook de trouwambtenaar tussen dit rijtje?
Want… weet je dat je als bruidspaar jullie eigen trouwambtenaar mee kunt nemen?

Ik vind trouwen emotie in de zuiverste vorm. Kiezen voor elkaar in het bijzijn van familie en vrienden. De belofte van trouw voor de rest van jullie leven, verpakt in een toespraak op basis van onze gesprekken vooraf, waarin ik uitgebreid de tijd neem om met jullie kennis te maken en een beeld te krijgen van jullie wensen en ideeën.
Deze trouwdag is tenslotte jullie feest en ik ben er voor het officiële gedeelte met een sprankelend tintje. Of je deze dag nu wilt vieren in bescheiden kring of met zoveel mogelijk vrienden en familie, samen kunnen we een bijzondere manier bedenken om jullie huwelijk een gouden randje te geven.

Hebben jullie kinderen? Dan betrek ik ze er zeker bij.
Na het JA-woord zijn jullie een écht gezin, dus stiekem trouwen de kinderen ook mee!

Fris, vrolijk, spontaan, enthousiast, creatief, tikkeltje informeel en verbindend zijn de woorden die bij mijn stijl passen.
Op een trouwdag mag het JA-woord toch ook een feestje zijn? Daar draait jullie bruiloft toch om! Laten we er een mooi moment van maken, met als kers op de taart een volmondig JA!

Zullen we eens vrijblijvend kijken of ik bij jullie pas?
Je kunt me mailen, stuur een WhatsApp/sms bericht of bel me op 06 – 82 29 80 69.
Misschien is dit jullie eerste stap naar een informele en ontspannen ceremonie die bij jullie past en waar jullie met een brede lach op terug kunnen kijken.
Mailen kan naar: wijbrand@magikjullietrouwen.nl of kijk op www.magkjullietrouwen.nl voor nog véél meer informatie.

Ik hoop van jullie te horen. 🙂

Groetjes,
Wijbrand.

Magikjullietrouwen.nl

Postbus 500
7000 AM Doetichem

35 reacties

 1. Wijbrand is een geweldig persoon, die we inmiddels al heel wat jaartjes tegenkomen bij huwelijken.

  BABS zijn is hem op het lijf geschreven. Hij verdiept zich van te voren in het bruidspaar om tijdens de ceremonie precies die kleine dingetjes over ze naar boven te toveren en te benoemen wat dit koppel zo speciaal maakt.

  Hij gooit daar een dosis enthousiasme, humor en goede grappen bij en weet zo alle gasten hangend aan zijn lippen te krijgen. Hij is een geweldig mens en we kijken weer uit naar de volgende bruiloft waar we weer vrolijk met elkaar kunnen samenwerken.

  Wij raden hem altijd graag aan bij onze Wedding Friends.
  Maak er weer een mooi jaar van Wijbrand.
  Knuf van ons X

 2. Wijbrand is een heel leuke trouwambtenaar die ons ontspannen en op een relaxte manier heeft begeleid met de huwelijksvoltrekking.

  Hij heeft ruim de tijd genomen om ons te leren kennen bij de voorbereiding en weet dit op een grappige en persoonlijke manier samen te vatten in de ceremonie. Dit is precies zoals wij dit ons op voorhand hadden voorgesteld.

  Kortom het was een prachtige ceremonie, ook heel leuk dat we alles achteraf nog eens na konden lezen.

  Groetjes,
  Bjorn en Mathilde Karselius

 3. Nooit hadden wij gedacht dat een trouwambtenaar zó een stempel kon drukken op onze trouwdag. Wijbrand is een trouwambtenaar die een meer dan bijzondere ceremonie maakte voor ons, waarbij we van tranen van ontroering naar tranen van het lachen gingen en weer terug. Hij stelde ons in de hele aanloop naar onze trouwdag erg op ons gemak en wist met tips en tricks de hele trouwdag nóg mooier te maken.

  Lieve Wijbrand, wat hebben we ontzettend veel complimenten over jou mogen ontvangen van onze gasten. Iedereen heeft het de hele dag nog gehad over die “fantastische trouwambtenaar”.   Dankjewel!  Je maakte het voor ons onvergetelijk!

  Liefs, Sandra en Walter

 4. Van onze online zoekopdracht ‘leukste trouwambtenaar’ naar een prachtige dag met daadwerkelijk de leukste trouwambtenaar die we ons hadden kunnen wensen!

  Het voorgesprek met Wijbrand was al een feestje. Toch spannend hoe de ceremonie op onze grote dag wordt ingevuld ..

  We wilden graag een persoonlijke en gezellige ceremonie; dat werd het! We hebben genoten. Wijbrand heeft onze zoon op een leuke manier betrokken bij de ceremonie wat het voor ons als gezin echt compleet heeft gemaakt.

  We zullen nog lang met veel plezier terugkijken op deze onvergetelijke dag!

 5. Waar moeten we beginnen?
  We hebben Wijbrand leren kennen op de bruidsbeurs in Utrecht en daar viel hij direct al op tussen de andere standhouders.
  Zijn energieke voorkomen en vooral zijn interesse in ons als bruidspaar zorgde direct al voor een ongelofelijke klik.

  We hadden al met meerdere trouwambtenaren gesproken, maar Wijbrand is iemand die veel verder doorvraagt waar anderen al lang gestopt zijn. Hierdoor schreef hij een ceremonie die zó op ons lijf geschreven was, dat onze familieleden vroegen of hij een vriend van ons is die zij nog niet kenden.
  Wijbrand wist met zijn woorden, humor en stemgebruik de ceremonie meer dan persoonlijk te maken.

  Wat zijn wij blij dat we Wijbrand op de beurs in Utrecht leerden kennen. Hij heeft onze trouwdag onvergetelijk gemaakt.
  Dankjewel Wijbrand!
  En voor iedereen die deze review leest: Niet twijfelen, bel Wijbrand!

  Groetjes, Andy en Petra

 6. Ik had nooit gedacht dat ik mijn favoriete nichtje ooit zou mogen trouwen. Maar na haar vraag bekroop mij de angst over het voltrekken van de ceremonie.  Wijbrand bracht uitkomst. Hij heeft mij in zijn training “Babs voor 1 dag” klaargestoomd voor het grote werk. Hij heeft me wegwijs gemaakt in de wettelijke regelgeving rondom een huwelijk, de afloop van een ceremonie, het zelfverzekerd spreken voor een groep mensen en nog veel meer.

  Hij had ongelofelijk veel tips voor me waarmee ik een sprankelende ceremonie heb kunnen houden.

  Dankjewel Wijbrand!  Iedereen die Babs voor 1 dag mag zijn, raad ik aan om met Wijbrand te bellen.  

  Hartelijke groet, John.

 7. Wijbrand is een energieke, vrolijke, doortastende man die met de juiste vragen, tact én humor veel uit de gesprekken samen weet te halen.
  Zo was hij uren aanwezig bij ons thuis en onder het genot van een hapje en drankje vlogen die uren voorbij en was hij veel nuttige informatie rijker.
  Dit gesprek aan de keukentafel heeft Wijbrand op een humoristische, persoonlijk, vlotte manier omgetoverd tot een huwelijksceremonie die ons, de kinderen en onze gasten met elkaar heeft verbonden. Hij weet goed iedereen in het verhaal te betrekken, óók kinderen.

  Wijbrand heeft duidelijk aandacht voor details, zoals een akte voor de kinderen, originele verzorgde kleding voor hemzelf waardoor de ceremonie nét wat meer cachet krijgt en zo wees hij ons kort voor de ceremonie op het genieten van de kleine momenten van de dag.
  Wij durven te zeggen dat de aandacht en professionaliteit van Wijbrand de basis voor de dag heeft gelegd en hier zijn we hem heel dankbaar voor.

  Wijbrand, dank! Namens onszelf en de kinderen nogmaals heel veel dank.

 8. Wil je een saaie ceremonie zonder humor of persoonlijke touch?
  Dan ben je bij Wijbrand aan het verkeerde adres…..

  Wijbrand weet de ceremonie namelijk om te toveren naar een ontspannen ceremonie vol met humor.
  Daarbij weet hij het ook enorm persoonlijk te maken en betrekt hij ook de genodigden bij de ceremonie. Een tijdje voor de grote dag kwam Wijbrand bij ons thuis. Hij nam hiervoor alle tijd om ons goed te leren kennen.
  Wijbrand vertelde ook over zijn eigen achtergrond waardoor we elkaar beter hebben leren kennen. Het voelde gelijk goed en vertrouwd om het ceremoniële gedeelte bij Wijbrand neer te leggen.
  Hij luisterde goed naar onze wensen, hierbij was alles mogelijk en bespreekbaar waarbij ook rekening met de kinderen werd gehouden.
  Na de ceremonie was zaten zijn “verplichtingen” erop maar bleef hij nog even plakken voor een stukje taart en een borrel. Super leuk!

  Dankjewel Wijbrand, het was fantastisch!
  Bart en Loes.

 9. Wij kijken terug op een fantastische dag. Alles was zo mooi en het kwam zo mooi samen. Wij zijn volop aan het nagenieten!

  Lieve Wijbrand, bedankt voor het voltrekken van onze ceremonie. Je hebt het zo goed gedaan, een lach en een traan. Precies wat we wilden. Hier kijken we zo mooi op terug!

  We hebben ook erg veel complimenten gekregen van onze gasten over de ceremonie. Ze vonden het erg leuk en echt ‘ons’. Missie geslaagd! 🙂

  Nogmaals heel veel dank en tot ziens!

  Groetjes, Stefan en Lysan

 10. “Wij hebben Wijbrand ervaren als een zeer betrokken BABS die zich ontzettend goed voorbereid.
  Na een leuk en gezellig voorgesprek schrijft hij een uitgebreide en persoonlijke ceremonie. Ook denkt hij van tevoren mee over de eventuele gepastheid van andere stukjes in de ceremonie en trekt hij aan de bel als hij denkt dat iets niet past bij hoe wij het willen.
  Zijn verhaal over ons was zoals we graag wilden: liefdevol met humor.
  Onze gasten hebben zich uiterst goed vermaakt (en wij natuurlijk ook)! En dat was natuurlijk mede dankzij het vermakelijke verhaal van Wijbrand.

  Beste Wijbrand, bedankt dat je onze ceremonie zo leuk, liefdevol, persoonlijk, en grappig hebt gemaakt!”

 11. Op je site staat: Vooral persoonlijk, maar ook een lach en een traan, niet té formeel, humoristisch en tóch intiem… ALLES is mogelijk. Zo maken wij samen jullie gedroomde ceremonie.

  En er is geen woord van gelogen! WOW wat een regelrechte kanjer ben jij! En je doet nog veel meer omdat je bent wie je bent!

  Je bent een ongelofelijk aardige en leuke man, vol met humor maar ook serieus, benaderbaar, denkt mee,  ontzorgt en geeft vertrouwen. Ieder toekomstig bruidspaar zal de zenuwen herkennen of de ceremonie wel wordt zoals je het in je hoofd hebt.

  Nou lieve Wijbrand, na onze eerste kennismaking wisten we al meteen dat je er een geweldige ceremonie van zou gaan maken, eentje zoals die precies in onze gedachten zat en bij ons zou passen. En op de dag zelf was de ceremonie echt zelfs nog meer dan geweldig, het was een feest om door jou getrouwd te worden!  Je hebt onze gesprekken geweldig weten te verwoorden, het was persoonlijk, vol humor en met liefde!  En…. Als klapper natuurlijk de onthulling van je Feyenoord shirt onder je toga wat je voor ons wilde doen als echte Feyenoord fans.  Gewoonweg té hilarisch voor woorden!!

  Alle aanwezige gasten (zelf de Ajax fans 😊) hebben het nog vaak over onze onwijs geweldige trouwambtenaar!!  Dank je wel lieve Wijbrand dat je deze dag extra bijzonder en onvergetelijk voor ons hebt gemaakt!!

  Hele dikke liefs, Karel & Evelien

 12. Wijbrand heeft onze dag nog net een stukje mooier gemaakt.

  De ceremonie was puur, vol liefde en humor. Hij weet in te spelen op de gasten en je verdwijnt even in het moment op je eigen roze wolk. Wij leerden Wijbrand kennen op de Weddingfair in Utrecht en hadden direct een klik en lang gesprek met elkaar. Wijbrand luistert (wat bij ons met onze oneindige discussies veel geduld vergt), ziet je echt als individu en neemt de tijd voor jullie als stel. Elk liefdesverhaal krijgt door hem een kloppend en bijzonder verhaal en hij weet dit als geen ander te brengen.

  Lieve Wijbrand, wij hadden geen andere Babs kunnen wensen en er is nog veel over jou nagepraat na de bruiloft.  Bedankt voor het onvergetelijk maken van onze dag! 

  Rob en Donna

 13. Na al iets aan voorkennis over Wijbrand door zijn veelzijdige presenteer werk, was voor ons de keus niet moeilijk. Wat wij zochten in een trouwambtenaar is informaliteit. Gewoon lekker jezelf zijn en kunnen lullen en geinen als vrienden. Dit is alles en nog meer wat Wijbrand omschrijft. Heerlijk informeel en realistisch/zakelijk op de momenten het er toe doet. Dit maakt dat Wijbrand ons vertrouwen ruimschoots heeft gekregen voor onze bruiloft. De adviezen en tips die Wijbrand uit zijn jarenlange ervaring als trouwambtenaar aan ons heeft gegeven, hebben ervoor gezorgd dat alles op het moment suprême soepel verliep en ons ontspande.

  Fantastisch was dat Wijbrand een zeer mooie, grappige en memorabele toespraak heeft gehouden. Alles klopte gewoon! Ook was er ruimschoots aandacht voor onze kinderen om een aandeel te kunnen leveren in het ondertekenen van alle papieren. Ze trouwden echt met ons mee!

  Mooi was dat Wijbrand ons een kledingkeuze gaf tussen zijn toga en een eigen creatie die in de wereld uniek is voor trouwambtenaren, namelijk de gilet-toga. (Een toga zoals men kent maar dan als een gilet). Wij kozen voor de gilet-toga. Dat is echt een leuke en unieke aanvulling.

  Na de ceremonie nam Wijbrand ruim de tijd om zich onder onze gasten te bevinden en elkaar wat te leren kennen. Dat was erg welkom en heel leuk.

  Wijbrand, een eer voor ons dat je ons hebt getrouwd!

  mag ik jullie trouwen review bij weddingfair

 14. “Als ik ooit ga trouwen wil ik ook hem!”, was de eerste reactie na de huwelijksceremonie van een vriendin, en terecht!
  Wat hebben we genoten van de ongedwongen en ontspannen ceremonie.
  Humoristisch en toch ook waardig.

  Wijbrand is erg betrokken en neemt de tijd om het liefdesverhaal zo puur mogelijk in kaart te brengen.
  Om alle emoties naar de oppervlakte te krijgen, ook al had je je voorgenomen het daar niet over te hebben.
  Respect en oprechte interesse voor mensen met welke achtergrond dan ook sieren hem.
  Oprechte waardering voor ons als Jehovah’s Getuigen was merkbaar door de hele ceremonie heen.

  Wij zijn ontzettend dankbaar voor dit onvergetelijke moment!
  Nogmaals dank en succes met alle aankomensde bruidsparen!

  Dankbare groeten van Esther en Menno

  mag ik jullie trouwen weddingfair reactie toptrouwbedrijven

 15. Wauw, wat hebben wij een prachtige ceremonie gehad!
  Wijbrand heeft ons veel tips gegeven en ons begeleid waar dit nodig was.
  Door deze tips hebben we enorm kunnen genieten van de ceremonie, waarbij er een mooie balans was tussen humor en romantiek ;).

  We hebben achteraf veel complimenten ontvangen over de ceremonie.

  Bedankt Wijbrand!
  Wij hebben het er nog dagelijks over hoe speciaal de ceremonie was.

  mag ik jullie trouwen weddingfair reactie toptrouwbedrijven

 16. Misschien wel de leukste trouwambtenaar van Nederland? Nou, voor ons wél!
  Wij waren op zoek naar een trouwambtenaar en op zo’n beetje alle online plekken dook Wijbrand op en dat deed hij op de meest positief denkbare manieren mét heel wat mooie reviews.
  Nog geen 15 minuten na onze eerste e-mail hadden we Wijbrand al aan de telefoon en na een videogesprek op een doordeweekse avond, waarbij hij alle tijd nam om ons te leren kennen en heel wat mogelijkheden te schetsen voor onze bruiloft, wisten wij het zeker: Wijbrand is onze trouwambtenaar!
  En wat heeft hij er een feest van gemaakt.
  Niet alleen wij kregen een ceremonie die ons paste als op maat gemaakte kleding, maar ook onze gasten werden nauw betrokken bij ons mooiste moment.
  Lieve Wijbrand, we zijn je zó dankbaar dat je al onze wensen en ideeën om hebt weten te zetten in onze gedroomde ceremonie. Dit gaan we never-nooit-niet vergeten.
  We hopen dat je nog heel veel bruidsparen de dag van hun leven mag gaan bezorgen.
  Wij gaan je bij iedereen die we kennen aanbevelen en voor degene die dit nu leest: Niet twijfelen! Bel Wijbrand. Hij is misschien écht wel de leukste trouwambtenaar van Nederland!

  Simone en Harald.

 17. Toen wij in aanloop naar onze bruiloft na dachten over een trouwambtenaar hebben wij ons niet gerealiseerd hoe belangrijk deze rol daadwerkelijk is.
  Terugkijkend zijn we enorm blij dat we voor Wijbrand hebben gekozen.
  Wijbrand heeft onze ceremonie echt gemaakt.
  Met een ongekend gevoel voor humor, maar ook met een serieuze, liefdevolle kant heeft hij onze ceremonie vorm gegeven.
  Hij is erin geslaagd onze gesprekken te vertalen in een persoonlijk verhaal. Het leek voor de gasten wel alsof hij ons al jaren kende!

  Toen we voor Wijbrand kozen maakten we een fantastische beslissing. Onze gasten hebben het nog vaak over de fantastische dag die we op de Bronckhorst Hoeve hebben gehad.
  Daarbij wordt bijna altijd die fantastische trouwambtenaar specifiek genoemd.
  Wat was het bijzonder.

  Wijbrand, nogmaals enorm bedankt!

  mag ik jullie trouwen weddingfair reactie toptrouwbedrijven

 18. Lieber Wijbrand, Was hast du uns bei der Erneuerung unseres Eheversprechens genießen lassen. Ganz oben auf dem Euromast für die nächsten 25 Jahre noch einmal Ja zueinander sagen… Du bist ein Profi, der aus seinem Herzen spricht und damit treffen deine Worte jedes Mal ihr Ziel. Es war unvergesslich schön, dies auf diese Weise erleben zu dürfen. Der ganze Vorprozess war angenehm. Unser Gespräch in Bonn und die vielen Telefon- und Videoanrufe. Deine Hilfe bei der Organisation des Euromast war auch fantastisch. Dank dafür! Wir können jedem Brautpaar – überall auf der Welt – empfehlen, Dich als Zeremoniesprecher/Standesbeamter zu wählen. Bleibe so wie du bist!

 19. Op 1 juni 2018 hadden wij de eer dat Wijbrand, als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, ons huwelijk mocht voltrekken. Zijn naam zong al rond in het ‘trouwwereldje’, maar na het prettige voorgesprek wisten wij het zeker: die ceremonie zit snor! En wat heeft hij er een feest van gemaakt. We wilden humor, we kregen humor. We wilden romantiek, we kregen romantiek. We wilden een lach en een traan, we kregen een lach en een traan. Het heeft er toe geleid dat zowel wij, als onze gasten met heel veel plezier terug denken aan een heerlijke dag met een geweldige ceremonie

  mag ik jullie trouwen bij weddingfair

 20. Wat hebben wij, en onze gasten, gelachen op onze bruiloft.
  Wijbrand wist ons tijdens onze ceremonie precies neer te zetten zoals we zijn.
  Hij heeft onze wensen en ons persoonlijke verhaal vertaald in een grappige, ongedwongen en hele mooie ceremonie die heel goed bij ons paste.
  We hadden ons geen betere ceremonie kunnen wensen. Ook tijdens de voorbereidingen voor onze bruiloft heeft Wijbrand ons heel goed begeleid en fijn mee gedacht.
  Zo heeft hij heel leuk meegedacht hoe onze kinderen bij de ceremonie te betrekken. Bij vragen konden we altijd contact op nemen en kregen we altijd snel antwoord.
  Wij hebben Wijbrand ervaren als een spontane, open man die echt iets moois en persoonlijks van je bruiloft wil maken.

  mag ik jullie trouwen bij weddingfair

 21. Wauw!
  Wat was het een geweldige dag!
  Mede dankzij jouw ceremonie, want wat was die geweldig. We hebben niet normaal veel complimentjes over jou gekregen.
  Iedereen vond dat je het ontzettend persoonlijk had gemaakt, het heel relaxed deed met de nodige grappen. Precies hoe wij het wilden.
  We hebben het idee dat we ontzettend veel geluk met jou hebben gehad.
  We hebben nog nooit zo’n leuke trouwambtenaar gezien!

 22. Mede dankzij Wijbrand was onze trouwdag een onvergetelijke dag! Prima voorbereid gingen we deze dag in en met alles afgestemd op onze wensen heeft hij er werkelijk een prachtige ceremonie van gemaakt. Zelfs de kinderen kregen een leuke rol in het hele gebeuren ! Bedankt voor deze onvergetelijke dag!

 23. Onze huwelijksdag was geweldig, met een prachtige, humoristische plechtigheid die precies bij ons paste. Wijbrand heeft zowel een lach als een traan los weten te krijgen (gelukkig meer lach) en zo de dag het perfecte randje gegeven dat ieder bruidspaar als herinnering wil hebben. Wijbrand, nogmaals enorm bedankt dat jij onze trouwambtenaar was die dag, en we hopen dat je nog veel meer paren op zo’n ongedwongen, plezierige wijze het bootje in kan laten gaan! Het was fantastisch.

 24. Mocht je twijfelen om je laten trouwen door Wijbrand, dat is NIET nodig! Wij zijn bij hem terecht gekomen doordat een pastor waar we ons eerst door wilden laten trouwen zijn afspraken niet nakwam. Hierdoor hadden we weinig vertrouwen in een ander persoon maar Wijbrand heeft ons vertrouwen terug gewonnen! De ceremonie was heel persoonlijk en door zijn mooie woorden kwamen onze karakters goed naar boven. Iets dat bewonderenswaardig is als je maar een paar gesprekken met iemand hebt gehad. Er werd veel gelachen tijdens de toespraak van Wijbrand en dat vonden we ook heel fijn want we waren allebei toch wel nerveus. Bij deze van oorsprong Rotterdammer, is het goed om op een directe manier aan te geven wat je graag wél en niet wilt tijdens de ceremonie en dit is fijn communiceren. Wijbrand, we willen je bedanken voor je prachtige woorden op onze speciale dag en we zullen je altijd aanbevelen bij anderen. Hadden we alle woorden maar op film, want het was te prachtig om allemaal in één keer goed te kunnen laten bezinken.

 25. Wij kijken met heel veel plezier terug op onze trouwceremonie. Onze trouwambtenaar, Wijbrand van der Sande kunnen wij iedereen met trouwplannen van harte aanbevelen. Hij heeft ons een onvergetelijke trouwceremonie bezorgd, met een heel persoonlijk verhaal. De tekst van de ceremonie heeft hij ook op papier gezet, zodat je de ceremonie zo vaak als je wilt kunt terug lezen.

 26. Door jou zijn wij lachend in het huwelijk gestapt! Bij het kennismakingsgesprek, moesten we al lachen, dat moest dus goed komen op onze trouwdag. Wij wilden graag dat onze dochters niet vergeten werden op onze dag. Met een spannend verhaaltje, dat Wijbrand stiekem de hamer van de burgermeester had meegenomen, mochten ze het huwelijk van papa en mama met een harde klap op de tafel bevestigen! Ook wilden we graag een informele korte toespraak, omdat wij niet zo ”romantisch’ zijn legde Wijbrand het ons haarfijn even uit: Wat betekent romantiek? Of romantisch zijn? Al onze gasten moesten heel hard lachen, want ze herkenden ons er helemaal in. Door de ceremonie was er gelijk al een ontspannen sfeer en dat hebben we de hele dag zo gehouden. Wijbrand, ontzettend bedankt. Wat hebben wij en onze gasten genoten van onze ceremonie. We hebben nog veel complimenten voor jou in ontvangst mogen nemen, die krijg je nu van ons door.

 27. Wij kijken ontzettend positief terug op de dag van ons huwelijk. Wijbrand was onze trouwambtenaar. Het verhaal dat hij vertelde over onze ontmoeting, leven, normen en waarden en de liefde voor elkaar was prachtig en op een hele mooie wijze overgebracht. Wijbrand heeft zeker een talent en hoe mooi is het dat hij deze kunst overbrengt in zijn vak als trouwambtenaar. Hij heeft energie, is positief, luistert goed en maak alles wel losjes. Wij hebben ook daarom voor jou gekozen! Veel complimenten hebben we gekregen van onze familie en vrienden over zijn speech. Wij willen je nogmaals bedanken Wijbrand. We zullen je altijd dankbaar zijn, en weten zeker dat jij heel veel andere mensen ook blij gaat maken!

 28. Wijbrand is een warme persoonlijkheid, die op geheel eigen wijze het ambacht van trouwambtenaar uitoefent. Met humor, emotie en inlevingsvermogen verfraait hij de dag die voor velen de mooiste van hun leven zal zijn. Onze trouwdag was niet af geweest zonder zijn inbreng, waarin de warmte voelbaar was voor alle aanwezigen, niet in de minste plaats voor mij en mijn Samantha. Je wist in jouw woorden onze essentie van liefde te vangen en dat is iets dat wij ontzettend hebben gewaardeerd. Wij zullen altijd met warmte terugdenken aan die perfecte dag, met een grote smile op ons gezicht. Het is onze wens dat jij nog vele echtparen mag verblijden met jouw mooie woorden, kwinkslagen en humor. Je bent een vakman, die wij aan iedereen aan kunnen raden die wil gaan trouwen.

 29. Met veel plezier denken wij terug aan onze speciale dag; mede mogelijk gemaakt door Wijbrand! Vanwege het ‘internationale karakter’ van ons huwelijk was het ongetwijfeld geen gemakkelijke opgave voor Wijbrand. Hij manoeuvreerde zich echter moeiteloos en bracht ons liefdesverhaal met veel passie, humor en inlevingsvermogen ten overstaan van onze gasten in het Nederlands, Engels én het allerbelangrijkste deel (het ja-woord) op ons verzoek zelfs volledig in het Russisch! Alles is bespreekbaar en niets is onmogelijk met deze trouwambtenaar. Wij willen Wijbrand langs deze weg nogmaals bedanken voor een fantastische ceremonie en een onvergetelijke dag!

 30. Wat een geweldige ervaring, wat een mooie humoristische ceremonie. Als de slagroom op een taart. Ben je op zoek naar een betrokken, vrolijke, humoristische spreker, zoek dan niet verder! Wijbrand maakt er een onvergetelijke ceremonie van, die niet lang genoeg kan duren.

 31. Op 21 december gaven wij elkaar, vlak voor Kerst, het jawoord. De kerstsfeer in Slot Doddendael was al heel bijzonder, maar wat het voor ons nog specialer maakte, was dat Wijbrand onze trouwambtenaar was. We hadden ons namelijk geen betere kunnen wensen! Wijbrand maakte onze huwelijksvoltrekking heel persoonlijk en anders dan anders, precies zoals wij wensten. Hij nam ons en onze gasten mee in zijn verhaal. Wijbrand is een geboren spreker. Soms waren wij tot tranen geroerd, om vervolgens weer in lachen uit te barsten. De woorden van Wijbrand waren oprecht en daardoor steeds opnieuw treffend. Deze maakten emoties los, die wij ons zullen blijven heugen. Wijbrand, dankjewel dat je ons huwelijk zó bijzonder maakte. Voor altijd dankbaar…

 32. Wij zijn ontzettend blij dat Wijbrand onze trouwambtenaar was. Hij heeft ons ‘liefdesverhaal’ op een super mooie, respectvolle en onvergetelijke wijze gebracht. Ook van gasten hebben we hier veel complimenten over gekregen. Wijbrand is een talentvolle spreker. Hij weet zijn publiek te enthousiasmeren en aan het lachen te krijgen en tegelijkertijd een mooie boodschap over te brengen. Wijbrand heeft tijdens de (gezellige en informele) kennismaking goed naar ons verhaal geluisterd. Hij heeft onze persoonlijkheden, onze liefde en onze normen en waarden op geloofsgebied weten te verwerken in de huwelijksceremonie. Humor mocht niet ontbreken en dit is meer dan gelukt! Met een traan én een lach kijken wij terug op onze huwelijksceremonie. Wijbrand, nogmaals bedankt! Jouw verhaal was een waardevolle bijdrage aan onze fantastische trouwdag!

 33. …Of we een recensie willen schrijven… Natuurlijk willen we dat, want onze ceremonie was precies wat we wilden. Na een gezellig voorgesprek volgde de ceremonie op onze grote dag. Ongedwongen sfeer en ruimte om te lachen. We vroegen om een niet te statische ceremonie en dat is goed gelukt. Het was gezellig en we werden als bruidspaar beschreven zoals we zijn. Voor ons was het belangrijk dat ons kleine hummeltje van 1,5 jaar, tijdens de ceremonie, er gezellig bij kon zijn. Wijbrand zorgde ervoor dat de kletspraatjes van de kleine een toevoeging hadden tijdens de ceremonie. Wij zijn blij dat we jou hebben gekozen, matchte perfect! Bedankt voor deze waardevolle bijdrage aan onze grote dag!

 34. Lieve Wijbrand,
  Dankjewel! We hebben echt een hele leuk dag gehad, mede dankzij jou.
  De ceremonie was precies zoals we wilden, Wijbrand, bedankt voor deze hele mooie dag.
  We kunnen iedereen aanraden om jou als trouwambtenaar uit te kiezen.

 35. Wijbrand heeft fantastisch werk geleverd voor onze ceremonie. Onze ceremonie verliep soepel en ik hoefde me nergens zorgen over te maken dankzij Wijbrand!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here