Magikjullietrouwen.nl – Wijbrand van der Sande

Oh - Hey you!

Welkom bij Mag ik jullie trouwen,

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!
Als je gaat trouwen moet je veel regelen.
Welk bruidspaar werkt niet zonder een trouwchecklist? De te kiezen trouwdatum, een trouwlocatie, een huwelijksfotograaf, een trouwauto, een trouwjurk, een trouwpak, een huwelijksreis en de uitnodigingen staan er altijd wel op.
Staat bij jullie ook de trouwambtenaar tussen dit rijtje?
Want… weet je dat je als bruidspaar jullie eigen trouwambtenaar mee kunt nemen?

Ik vind trouwen emotie in de zuiverste vorm. Kiezen voor elkaar in het bijzijn van familie en vrienden. De belofte van trouw voor de rest van jullie leven, verpakt in een toespraak op basis van onze gesprekken vooraf, waarin ik uitgebreid de tijd neem om met jullie kennis te maken en een beeld te krijgen van jullie wensen en ideeën.
Deze trouwdag is tenslotte jullie feest en ik ben er voor het officiële gedeelte met een sprankelend tintje. Of je deze dag nu wilt vieren in bescheiden kring of met zoveel mogelijk vrienden en familie, samen kunnen we een bijzondere manier bedenken om jullie huwelijk een gouden randje te geven.

Hebben jullie kinderen? Dan betrek ik ze er zeker bij.
Na het JA-woord zijn jullie een écht gezin, dus stiekem trouwen de kinderen ook mee!

Fris, vrolijk, spontaan, enthousiast, creatief, tikkeltje informeel en verbindend zijn de woorden die bij mijn stijl passen.
Op een trouwdag mag het JA-woord toch ook een feestje zijn? Daar draait jullie bruiloft toch om! Laten we er een mooi moment van maken, met als kers op de taart een volmondig JA!

Zullen we eens vrijblijvend kijken of ik bij jullie pas?
Je kunt me mailen, stuur een WhatsApp/sms bericht of bel me op 06 – 82 29 80 69.
Misschien is dit jullie eerste stap naar een informele en ontspannen ceremonie die bij jullie past en waar jullie met een brede lach op terug kunnen kijken.
Mailen kan naar: wijbrand@magikjullietrouwen.nl of kijk op www.magkjullietrouwen.nl voor nog véél meer informatie.

Ik hoop van jullie te horen. 🙂

Groetjes,
Wijbrand.

Magikjullietrouwen.nl – Wijbrand van der Sande

Postbus 500
7000 AM Doetichem

Eén reactie

  1. Wijbrand heeft fantastisch werk geleverd voor onze ceremonie. Onze ceremonie verliep soepel en ik hoefde me nergens zorgen over te maken dankzij Wijbrand!!

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here