Rob Twenhaar – WeddingFair

“my wedding has to be perfect”

Dat is het motto van initiatiefnemer en organisator Rob Twenhaar.

Het is ons streven het productaanbod op de beurs zo gevarieerd mogelijk te maken zodat iedereen iets kan vinden wat bij haar of zijn persoonlijke bruiloft past. Een brede keus is aantrekkelijk voor zowel de bezoekers als de deelnemers.

Dát is het werkelijke voordeel van het bezoek aan onze bruidsbeurzen; in een gezellige omgeving veel bedrijven spreken op één dag en dan thuis, samen met de voetjes op de bank, overleggen en keuzes maken. Ook dan staat WeddingFair voor je klaar.

JUBILEUM-! 100ste WeddingFair > lees verder

Wij willen het klimaat creëren waarin de aanstaande bruidsparen en hun familie zich kunnen oriënteren op alle elementen die het voorgenomen huwelijk met zich mee brengt. Aanstaande bruidsparen kunnen zich een hele dag vrijblijvend laten informeren bij een groot aantal verschillende bedrijven die keuzes mogelijk maken voor elk beschikbaar budget.

Wij organiseren Trouwbeurzen in heel Nederland waarbij we steeds kiezen voor beurslocaties met sfeer. Zodra je binnenkomt op de beurs wordt je omarmd door de uitstraling die past bij een verzorgde en smaakvolle trouwdag. Intimiteit en betrokkenheid zijn belangrijke waardes waaraan ook de deelnemende bedrijven graag meewerken.

Geen enkele trouwdag is gelijk aan de andere. Moderne bruidsparen maken heel persoonlijke keuzes over het verloop en de invulling van hun dag. Vooral huwelijken die zijn gekoppeld aan een thema zijn populair. Neem als voorbeeld, een kleur, het strand, de sixties, hip, klassiek, romantisch, alles op de fiets, intiem, groots, budget, exotisch enzovoort.

Alle bezoekers ontvangen de weddingshopper van WeddingFair en aanstaande bruiden krijgen daarnaast de Trouwagenda cadeau. (kost in de winkel € 9,95)

Als het leven gaat over het verzamelen van herinneringen moet je Trouwdag een van de allermooiste zijn !!!

Contactgegevens

Robbert W. Twenhaar     Yvonne Twenhaar
GSM 06 – 255 80 725      T.06-537 857 60
rob@weddingfair.nl      yvonne@weddingfair.nl

WeddingFair
Postbus 110
2200 AC Noordwijk

trouwfoto rob twenhaar en yvonne twenhaar