Aim your wedding

Oh - Hey you, lieve stoere bruid!

Welkom bij Aim your wedding,

Wat trek jij aan over je trouwjurk? Het weer kan wat frisjes zijn of jouw Bridal looks zijn nog niet compleet. Bij AIM your WEDDING kunnen wij een zeer persoonlijke twist geven aan jouw uitstraling. Je zult je zelfverzekerd voelen, stoer maar zeker vrouwelijk én het niet koud krijgen in een customized trouwjasje of kimono. Handbeschilderd of bedrukt precies naar jouw wens met jullie Love story!

Let’s customize together!

Jouw wensen worden uitgebreid doorgesproken, schetsen of een digitaal ontwerp worden gemaakt en het hele proces kan je volgen. Vaak worden hele persoonlijke dingen van beide partners gecombineerd tot een mooi samenhangend design. Met een ruime ervaring en beschikkend over verschillende technieken maak ik graag van jouw toegestuurde jasje een prachtige, stoere eyecatcher! Handig voor een frissere dag, het buitenfeest, maar zeker ook voor de geweldig originele indruk die je maakt! Dit geheim delen wij samen tot aan jouw trouwdag!

Jouw jasje kan je daarna nog lang doordragen want de verf of inkt is watervast en kan tegen een stootje. Met deze kwaliteit, het verfijnde artwork, oog voor detail en het meedenken ben je verzekerd van een prachtige of stoere verschijning!

Sabrina

Aim your wedding

Breda

Lets get in touch

Hi there! Kriebelt het al na alle informatie en foto’s die je gezien hebt? Dan kan ik misschien veel voor je betekenen. Vul gerust het formuliertje op deze pagina in, dan kom ik snel bij je terug.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.