Arno Tessers | Videograaf

Arno Tessers | Videograaf

Oh - Hey you!

Welkom bij Arno Tessers,

Laat jullie bruiloft vastleggen op video, zodat jullie een eeuwige herinnering hebben die jullie nog jaren lang plezier zal geven en jullie kunnen delen met familie. Jullie speciale dag vliegt voorbij, maar met de video kunnen jullie altijd nog even nagenieten.

FAQ

Op onze website staat een kalender met een goede indicatie, maar u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om te vragen of er op jullie datum beschikbaarheid is.

Er zijn verschillende mogelijkheden en wij passen graag het pakket aan naar jullie wensen. Met alle plezier kijken we naar wat jullie nodig hebben, neem dus gerust contact op. Pakketten starten vanaf €1250,-

Ja, om geen moment te missen worden er meerdere camera’s ingezet.

Arno Tessers | Videograaf

Vettenoordstraat 67A
3131 TP Vlaardingen

Openingstijden

24 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.