Atelier Juwelier Vrielink

Oh - Hey you!

Welkom bij Le Mariage Heerenveen,

Als je aan Heerenveen denkt, denk je niet aan het oudste veenkanaal-dorp van Nederland. Ook niet aan de prachtige monumenten en bouwwerken uit de 15e eeuw. Je vraagt je ook niet af waarom Heerenveen, ondanks het grote aantal inwoners niet bij de 11 steden hoort. Nee, Heerenveen draait om voetbal, schaatsen, skûtsjesilen, Abe Lenstra, Sven Kramer, Falko Zandstra….
Het moge duidelijk zijn, de trots van Fryslân zijn de sporten en de bekende namen waar het Friese volk blij van wordt. Waar de toekomstige bruidsparen in Heerenveen extra blij van worden, is de trouwceremonie in het prachtige “Crackstate”. Binnen de muren van het gemeentehuis is een indrukwekkende trouwzaal in Lodewijk XVI stijl waar je U tegen zegt. Het JA woord klinkt ó zo helder! De ringen worden uitgewisseld…. , de zin “jullie zijn vanaf heden aan elkander verbonden”, wordt uitgesproken.
De trouwambtenaar lacht, het zijn wéér AS relatieringen. Om het trouwringenaanbod in het hoge noorden te vergroten zijn de zusjes Marisca en Valesca Vrielink een stap verder gegaan. Hun uitbreiding van de collectie en diversiteit van verschillende merken resulteerde in een duidelijke groei. Een groei die de dames met hun ijzersterke damesteam professioneel voort willen zetten. Daarvoor is Juwelier Vrielink de samenwerking aangegaan met dé trouwringenspecialist van Nederland, Le Mariage. De bekende slogan van Le Mariage, wat je ook vraagt the answer is YES wordt ook in Heerenveen waargemaakt.

Atelier Juwelier Vrielink

De Passage 5
8442 PH Heerenveen

Eén reactie

  1. Mijn man heeft mijn ring hier vandaan en hij is zo mooi. Ze nemen echt de tijd om prachtige sieraden te maken die bedoeld zijn om een leven lang te worden bewaard. Ik doe de mijne nooit af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.