Azcona Fotografie

Oh - Hey you!

Welkom bij Azcona Fotografie,

Je bruiloft vliegt voorbij. Het is een dag met alleen maar bijzondere momenten. Daar wil je ten volste van genieten! Door onze foto’s zullen jullie de meest dierbare herinneringen voor altijd kunnen koesteren.

“Dankzij Azcona Fotografie kunnen wij onze trouwdag steeds weer herbeleven. Wat een geweldige fotografen die met hun mooie foto’s de sfeer van de dag perfect vastleggen!

Wat zijn wij blij met onze keuze voor Edward en Elke. Zij hebben helemaal begrepen wat wij graag wilden zien. Tijdens de dag zelf heb je niet eens in de gaten dat ze er zijn. En wat hebben ze de belangrijke momenten perfect vastgelegd. Zeer flexibele, enthousiaste en attente fotografen!”

– Linda en Michael

Wij hebben met onze bruidsfoto’s een groot aantal awards mogen ontvangen bij prestigieuze nationale en internationale bruidsfotografiewedstrijden.

We zijn perfect op elkaar ingespeeld en vullen elkaar naadloos aan doordat wij altijd als duo fotograferen. Zo beginnen we met ontspannen foto’s van de getting ready van de bruid én de bruidegom, ook als dit op twee geheel verschillende plekken gebeurt. Verder hebben we allebei een andere manier van kijken waardoor er veel variatie in jullie bruidsreportage zit.

En natuurlijk zien vier ogen meer dan twee; meer gasten en meer momenten. Bruidsfotografie is altijd een keuze: als je het ene moment vastlegt, heb je het andere niet. Met z’n tweeën kunnen we dit verdelen. Dit geeft ons ook meer creatieve vrijheid. Eén van ons zorgt dat de registratie van de dag doorgaat, terwijl de ander een creatief beeld kan maken.

Alles is liefde op een bruiloft. Letterlijk. Jullie als bruidspaar, jullie lieve familie en vrienden. Speeches van dierbaren, cadeaus en gebaren van wie jullie lief zijn… Al die momenten samen, dát vangen wij voor jullie zodat jullie dit voor altijd kunnen koesteren.

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

FAQ

Dit is de achternaam van de moeder van Edward die uit Spanje komt.

We leggen jullie bruiloft vast zoals hij echt is, zonder te sturen! Natuurlijk maken we ook graag bruidsfoto’s van jullie samen. Hiervoor geven we eenvoudige aanwijzingen waardoor jullie je op je gemak voelen en relaxt op de foto staan.

We maken echt heel veel foto’s. Ook mislukte, onscherpe, niet flatteuze foto’s. De selectie hoort bij het creatieve proces waar jullie het eindproduct van ontvangen. Jullie krijgen alleen de beste foto’s!

Azcona Fotografie

Carpinistraat 81
Geldrop 5665 HR

Openingstijden

Wij zijn alle dagen beschikbaar, ook ‘s avonds. Neem contact op om een afspraak te maken.

Eén reactie

  1. De rustige aanpak en onwijs leuke foto ideeen hebben onze foto’s heel speciaal gemaakt. Een enorme toevoeging vind ik dat ze met z’n tweeen waren, ook al hadden wij een relatief kleine bruiloft. Ze zetten zich voor de volle 100% in! Elke en Edward waren de beste keuze voor het vastleggen van onze bruiloft! Twee onwijs lieve, toegewijde en professionele mensen met passie voor hun vak. Erg fijn contact gehad in de periode voorafgaand aan onze dag. Op de dag zelf zeer fijn om mee te werken, ook al waren wij helemaal niet gewend aan foto’s. Een absolute aanrader dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.