Bloempreparatie Nederland

Bloempreparatie Nederland

bloempreparatie nederland header 1

Oh - Hey you!

Welkom bij Bloempreparatie Nederland,

Als je de vorm en kleur van je bloemen wilt behouden en geen fan bent van het idee van een presse-papier, is een ingelijst boeket een fantastische keuze.

“Een deel van wat bloemen zo speciaal maakt, is hun vluchtige schoonheid. Na maanden van metamorfose van zaadje tot stengel, hebben ze eindelijk hun hoogtepunt bereikt in je bruidsbloemen”, zeg Christine Schaart, oprichter van Bloempreparatie Nederland. “Koppels zijn altijd op zoek naar manieren om een ​​aandenken te maken van hun bloemen, zodat ze altijd een klein beetje van hun bloemdessin hebben om hen te herinneren aan hun speciale dag.”

De bloemen van het boeket worden stuk voor stuk gedroogd en vervolgens wordt het bruidsboeket verwerkt in een lijst, stolp of in een bolkaars. Christine houdt van de natuurlijke schoonheid van bloemen en heeft vele jaren ervaring in het bewaren van allerlei soorten bloemen. “We verfraaien, verven of veranderen bloemen niet zodra we ze hebben ontvangen. We waarderen en koesteren elke bloem vanwege zijn eigen unieke en mooie kleur :)”

FAQ

Alle preparaties verkleuren in zonlicht. Geef de  ruidsbloemen een plekje UIT de zon!

De beste methode op een klein laagje water in de koelkast. Heb je daar geen ruimte kies dan een donkerek koele plek.

Ja, in epoxy is heel veel mogelijk. Lint, briefjes maar ook een foto behoort tot de mogelijkheden

Het is makkelijk maar niet verplicht. We willen met de bloemen en jullie wensen het liefst zo snel mogelijk aan de slag.

Bloempreparatie Nederland

Valkenburgseweg 10
2223 KD Katwijk

Meer info

We zijn via allerlei kanalen te bereiken voor vragen en suggesties. Als je het formulietje op deze pagina invult nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Eén reactie

  1. Ik ben heel erg blij dat ik het laten doen
    Het is zeker de moeite waard.
    Je heb een heel mooi stuk er voor terug. Ik zou het zo weer laten doen.
    Mooie herinneringen kan je niet krijgen .
    Ik vind het jammer dat ik geen foto kan plaatsen bestand is te groot .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.