Blooming Moments

Oh - Hey you!

Welkom bij Blooming Momengs,

De mooiste dag van je leven!

Blooming Moments verzorgt alles op het gebied van bloemen en decoratie om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Van een prachtig bruidsboeket tot een geweldige locatie aankleding, van tafeldecoratie tot mooie boeketten in vazen alles is mogelijk. In een persoonlijk gesprek neem ik uw wensen door en zorg dat alles tot het perfecte plaatje eruit komt te zien. Prachtige kleurencombinaties, een geweldige styling en de beste kwaliteit.

Blooming Moments

Nobelstraat 17, 1732 LP Lutjewinkel

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.