Bovendonk Hotel-Trouw-Feestlocatie

Bovendonk Hotel-Trouw-Feestlocatie

bovendonk trouwlocatie bij weddingfair

Oh - Hey you!

WELKOM BIJ CONFERENTIECENTRUM & LEERHOTEL BOVENDONK

Conferentiecentrum & Leerhotel Bovendonk ligt in een groene omgeving en is dé locatie voor uw zakelijke of particuliere bijeenkomst en biedt daarnaast 52 hotelkamers. De historische sfeer zorgt voor een fijne setting voor uw feestelijke of zakelijke aangelegenheid tot 150 personen.

LOCATIE FESTIVALBRUILOFT BREDA

Een informele, sfeervolle en bovenal gezellige bruiloft. Dat is de festivalbruiloft! Zijn jullie op zoek naar een trouwlocatie voor jullie festivalbruiloft dan is trouwlocatie Bovendonk, tussen Breda en Roosendaal de ideale trouwlocatie. Waar veel trouwlocaties óf buiten óf binnen een fijne sfeer hebben biedt Bovendonk zowel binnen als buiten de mogelijkheid om sfeervol te trouwen in festival stijl.

Met de festivalbruiloft hebben jullie gegarandeerd de mooiste dag van jullie leven samen met familie en vrienden. Het team van Bovendonk verzorgt de catering, opstellingen en kunnen jullie daarnaast op weg helpen met licht, geluid, decoratie en fotografie met een team van vaste leveranciers die jullie mooiste dag graag mee vormgeven.

Bovendonk Hotel-Trouw-Feestlocatie

Hofstraat 8
4741 AK Hoeven

Openingstijden

Ma: 7:30 – 19:00 uur
Di:   7:30 – 19:00 uur
Wo: 7:30 – 19:00 uur
Do:  7:30 – 19:00 uur
Vr:   7:30 – 19:00 uur
Za:   7:30 – 19:00 uur
Zo:   7:30 – 19:00 uur

Eén reactie

  1. Prachtige locatie en super vriendelijk personeel. De afgelopen jaren hier wat verjaardagen gevierd en ook getrouwd. Het was mede dankzij hen een super bruiloft! Ik kan deze locatie iedereen aanraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.