Bart Rondeel

Bart Rondeel

Oh - Hey you!

Welkom bij Bruidsfotograaf Bart Rondeel,

Geniet van jullie bruiloft met de zekerheid dat jullie deze dag nog na jaren kunnen herbeleven. Dankzij mijn journalistieke creatieve stijl en ontspannen manier van werken krijgen jullie niet alleen authentieke trouwfoto’s, maar kunnen jullie ook ongestoord genieten van jullie trouwdag.
Kortom, optimaal genieten van jullie trouwdag met de garantie van fantastische herinneringen!

Alle momenten van jullie trouwdag!

Jullie bruiloft is een dag waar veel emotie getoond mag worden met momenten die echt alleen op bruiloften voorkomen. Een dag met spanning tijdens de voorbereidingen, een mooie trouwceremonie met eeuwenoude tradities en als afsluiter een geweldig feest om jullie liefde met alle vrienden en familie te vieren
Het verhaal van deze dag, dat is waar het bij bruidsfotografie om gaat. Met oog voor detail en een creatieve kijk op elke situatie leg ik als bruidsfotograaf deze dag op een unieke manier voor jullie vast en vertel het verhaal met prachtige foto’s waar jullie nog jaren van na kunnen genieten.

Bart Rondeel

Paul Krugerkade 39
2021 BN Haarlem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.