Bruidsmomenten | Trouwfotograaf

Bruidsmomenten | Trouwfotograaf

bruidsmomenten trouwfotograaf trouwbeurs wedding

Oh - Hey you!

Welkom bij Bruidsmomenten,

Herinneringen maken! Emoties vangen en jullie dag vastleggen zodat jullie hier altijd van kunnen blijven genieten. Dat is mijn missie! Ik maak tijdloze foto’s van jullie bruiloft.

Ik ben Chiel Hoekstra en zelf in 2016 getrouwd met Charlotte. Samen met haar, mijn lieve kinderen Kirsten & Julien en onze beestenfamilie woon ik in Leeuwarden.

Ik vertel jullie verhaal. Spontane momenten en echte emoties. Op een journalistieke manier. Ongedwongen en relaxt. Mijn foto’s zijn tijdloos. Ik fotografeer heldere en echte kleuren en met mooie contrasten.

Tijdens jullie bruiloft probeer ik zo onopvallend mogelijk te werk te gaan en niet op te vallen. Ik ga op in de gasten. Hierdoor ontstaan foto’s die jullie echte verhaal vertellen.

Chiel Hoekstra

Bruidsmomenten | Trouwfotograaf

Ytsjesan 44
8939DH Leeuwarden

Info of afspraak

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.