Bruidsstoeltje | Bridal chairs

Bruidsstoeltje | Bridal chairs

bruidsstoeltje weddingchair

Oh - Hey you!

Het Bruidsstoeltje,

Verbinding met je partner om samen een goed en fijn leven te hebben.

Dit is de boodschap die centraal staat bij het bruidsstoeltje. Het doel is om de verbinding van het verleden en de toekomst vastleggen in het nu en de liefde te laten stromen. Het is een verfrissende en speelse manier waarbij je de ander nog beter leert kennen en begrijpen. Dit vergroot jullie plezier in het dagelijks leven, geniet van elkaar!

Historie

Het bruidsstoeltje vind zijn oorsprong halverwege de negentiende eeuw in Frankrijk. Het werd toen gebruikt om een bruidspaar een gelukkig huwelijk te wensen. Er waren geen twee bruidsstoeltjes die er hetzelfde uitzagen. Vanwege hun betekenis waren er verschillende symbolen op ieder stoeltje te vinden. Zo stond bijvoorbeeld de duif voor vrede in huis, de boom voor kracht en liefde en madeliefjes waren het symbool van puurheid en onschuld. Ook had elk stoeltje diverse spiegeltjes. De bruid bewaarde haar tiara of bruidsboeket als herinnering op haar bruidsstoeltje, die onder een beschermende gazen stolp was geplaatst. Ook maakte echtparen het stoeltje met zelfgekozen decoratie steeds persoonlijker.

Moderne vertaling

Vanuit deze historie van de bruidsstoeltjes is de moderne vertaling van het bruidsstoeltje ontstaan. Dit stoeltje kan na de bruiloft een ondersteuning zijn in de toekomst om even tot rust te komen en even stil te staan bij wat er nou écht toe doet. Als bruidspaar kun je dit stoeltje zelf samenstellen, maar het is geschikt om als cadeau te geven aan het bruidspaar.

Bruidsstoeltje | Bridal chairs

4701 CARoosendaal

Informatie of afspraak

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.