Camerabuddy Trouwvideo Wij zijn verhalenvertellers

Camerabuddy Trouwvideo Wij zijn verhalenvertellers

Oh - Hey you!

Welkom bij Camerabuddy Trouwvideo,

Woohoo! Een bruiloft, één van de mooiste momenten uit jullie leven en ook voor jullie gasten een dag om nooit te vergeten. Dan kan uiteraard een trouwvideo niet ontbreken. Een prachtige herinnering dat jullie altijd op elk moment nog eens kunnen herbeleven en waar jullie dierbaren en gasten ook met veel plezier op terug kunnen kijken.

Wij zijn verhalenvertellers. We vertellen voor bedrijven en organisaties verhalen in de vorm van video. Het filmen van een bruiloft zal voor ons niet veel verschillen, het is simpelweg alleen een ander (nieuw) verhaal. We zullen jullie trouwvideo filmen in zijn puurste vorm, wat betekent dat we ons op de achtergrond zullen bewegen en dat we jullie niet de hele dag zullen regisseren. Laat dat maar aan ons over, jullie kunnen genieten! Bekijk rustig onze pakketten en mochten jullie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Camerabuddy Trouwvideo Wij zijn verhalenvertellers

Boerhaavelaan 40,
2713 HX Zoetermeer

Openingstijden

Voor meer informatie graag bellen of mailen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.