Caravin | Wijncaravan op jouw feest

Caravin | Wijncaravan op jouw feest

caravin den haag wijncaravan foodtruck bij weddingfair 1web

Oh - Hey you!

Welkom bij de Caravin,

De Caravin is een mobiele wijnbar en is inzetbaar voor onder andere (bedrijfs)feestjes, bruiloften en events. Wij bieden mooie Franse (biologische) wijnen voor kenners, maar ook ‘gezellige wijntjes voor op het terras’. Daarnaast organiseren wij regelmatig proeverijen en natuurlijk dé bekende wijnreizen.

FAQ

Caravin en Mireille van den Dop

Mensen die mij kennen weten dat ik wel van een wijntje hou.. De crisis gaf mij meer tijd dus van de nood een deugd gemaakt en Caravin Mobiele Wijnbar begonnen. Zo heb ik het zelf in de hand!
Je kunt mij inhuren voor feesten en partijen en natuurlijk de beste wijnen bestellen in mijn webshop!

We hebben Franse wijnen, vooral van de biologische wijnboer. Wijnen van deze wijnhuizen vind je ook in onze webshop. Happy tasting!

Liever geen alcohol? Wij hebben ook standaard diverse fruitsappen in huis, geproduceerd door dezelfde wijnboeren, van dezelfde druivenrassen. Ongelooflijk lekker!

Bij de borrel serveren wij natuurlijk een goed gevulde borrelplank én diverse hapjes en lekkernijen, origineel Frans of met een kleine knipoog. Glutenvrij en vegan is voor ons geen probleem.

Voor een besloten feestje of een feestje op eigen terrein is er géén vergunning nodig.

Het schenken van alcohol tijdens evenementen op openbaar terrein is aan vergunning onderhevig. Houd hier dus rekening mee bij het aanvragen van een evenementenvergunning.

Bij ons moet je zijn voor

Caravin | Wijncaravan op jouw feest

Gevestigd in Den Haag

Openingstijden

Bijna 24/7…

Eén reactie

  1. Een en al gezelligheid
    Heerlijke wijn, lekkere hapjes en vrolijke dames in de Caravin. En geweldige verhalen over de wijnboeren, die zij persoonlijk kennen omdat ze zélf de wijn importeren. Echt een superleuk concept. Ik ga ze zeker uitnodigen voor ons 35-jarig huwelijksfeest komend jaar.

    caravin den haag wijncaravan foodtruck bij weddingfair 1web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.