Champagnekar

Champagnekar

champagnekar weddingfair unsplash

Oh - Hey you!

Welkom bij onze Champagnekar,

Het ja-woord is uiteraard hét moment van jouw bruiloft en een sprankelend glas bubbels proost je samen met jouw gasten op jullie huwelijk. Onze luxe champagne kar/ bar zorgt voor heerlijke bubbels op iedere locatie indien gewenst uitgeschonken door ons personeel. Wij kunnen daarnaast ook heerlijke oesters en andere luxe hapjes verzorgen geserveerd vanuit de kar.

FAQ

Liefde voor champagne. Een heerlijke bubbel kan altijd. Met dat motto maken we zelf met regelmaat een fles champagne open. Om te vieren of omdat het gewoon lekker is. Hieruit is het idee ontstaan er actief iets mee te gaan doen

Klopt! In April 2021 kochten we een oude ijscokar die we hebben gerestaureerd en vernieuwd naar de kar in huidige vorm. Een bar/ kar die gemakkelijk te vervoeren is met een koeloplossing en luxe uitstraling.

Ja, dat doen we ook. We hebben champagnes, cava’s en alcoholvrije bubbels.

In overleg is er van alles mogelijk. Van oesters tot borrelplanken.

 

Alle plaatsen die per auto te bereiken zijn. Dus we kunnen de champagnekar ook aanbieden in België en Duitsland. En verder, als je wilt….

Champagnekar

Roggeweg 30D
6534AJ Nijmegen

Info en Afspraak

Vul s.v.p het contact- formuliertje in wat je op deze pagina vind. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.