De Foodtruckers

Oh - Hey you!

Welkom!

Wij zijn De Foodtruckers. Een cateringbedrijf dat bedrijfsfeesten, festivals en privéfeesten afgaat om onze broodjes te cateren in onze foodtrucks.

Bij ons staat de foodtruckbeleving en de kwaliteit van de gerechten centraal. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare en professionele cateringpartij in de foodtruckwereld!

De smaaksensatie op wielen

Met de Piaggo Foodtruck kunnen wij goed een capaciteit van 100- 150 broodjes per uur uitserveren. Hogere capaciteit nodig? Dan komen wij met een van onze andere foodtrucks.

Met onze foodtruck-trailer kunnen wij een capaciteit van 250-300 broodjes per uur uitserveren. Met deze foodtruck kunnen wij al uw eet- en drinkbehoeften bedienen.

De Foodtruckers

Onze foodtrucks zijn in heel Nederland en de oringende landen inzetbaar.

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.