De stralende bruid

De stralende bruid

de stralende bruid beauty bij weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij e stralende bruid,

ONTDEK HOE JIJ KUNT STRALEN

Word die mooiste bruid

Jij wilt natuurlijk zelfverzekerd, superfit en energiek in je mooiste jurk staan voor je as man (levens- partner), familie en vrienden! Stralen zoals je nog nooit hebt gestraald en elk moment nog kunnen herinneren. De meest mooie foto’s waar je van droomt in je album hebben om op terug te kijken en zo je mooiste dag nog een beetje kunnen her-beleven.

* Voel je zelfverzekerder
* Krijg meer energie
* Zit lekkerder in je vel
* Ontwikkel een goede conditie|
* Ontdek een dieet en suppletie die passen bij jouw unieke zelf
* Haal meer uit jezelf

ZO WORD JIJ DIE STRALENDE BRUID

Haal meer uit jezelf en leef het leven ten volste

Het Stralende Bruid programma leert jou een beter voedingspatroon te gebruiken. Je zult je lekker in je vel voelen en zelfverzekerder zijn. Hierdoor kun je stress beter handelen doordat je lichaam een juiste balans heeft. 

Door de juiste voeding en supplementen toe te passen zorg je voor deze balans. Met een juist leefpatroon, slaap, voeding, mindset en ontspanning in de goede hoeveelheden toe te passen ben je lichamelijk en geestelijk in sterke conditie.

Hoe sneller je begint, des te meer is het mooie resultaat te zien en te voelen op jouw mooiste dag. Het integreren van een andere leefstijl kost eventjes tijd. Durf dat ook tijd te geven! Geduld is altijd een schone zaak en de vruchten kun je gaan plukken hierna. Jij zult na de inspanning die je hebt gedaan voor je lichaam en geest het resultaat terugzien op jullie grote dag!

Ik hoop je snel te ontmoeten! Linda Bakker

FAQ

Het traject is 3 maanden inclusief professionele begeleiding. Waarom 3 maanden? Je hebt tijd nodig om te wennen aan een ander voedingspatroon en dat gaat niet met 1 maand. Graag sta ik je bij deze 3 maanden om jou te ondersteunen waar nodig. Na 3 maanden ben je inmiddels aardig gewend en zijn je valkuilen wat minder groot.

Het 1e gesprek wordt ingepland na betaling. Zodra je hebt betaald krijg je een mailtje dat jij een dagboek bij kunt gaan houden met wat je op een dag eet en drinkt.

Het 1e gesprek vindt na een week plaats met de bevindingen van mij over het bijgehouden dagboek en advies. Dit gesprek zal 1,5 uur duren. Hierin geef ik adviezen over het voedingspatroon en eventuele supplementen.

Iedere week krijg je een mailtje met recepten plus video met motivatie, tips, tricks en positieve vibes!

Na 2 weken spreken we elkaar opnieuw. Dit evaluatiegesprek doen we via Zoom en duurt ongeveer een uur. We praten even bij en jij kunt jouw vragen aan mij stellen.

Wil je liever mailen? Dat mag ook; binnen 48 uur zal ik hierop antwoorden.

Er is geen specifieke startdatum. Je kunt beginnen wanneer je wilt. Het traject duurt 3 maanden.

€ 347 per maand, voor 3 maanden

De stralende bruid

Wilhelminastraat 16

3264 XS Nieuw Beijerland

Informatie of afspraak

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen. Je hoort z.s.m. van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.