Bedrijfscategorie: Beauty Haar & Make-up

Het Siert Haar

Het leukste van haarjuwelen is dat het je bruidslook echt met elkaar verbindt. Of je nu een bohemien, moderne of traditionele bruid bent, haar accessoires zijn een categorie die je niet mag vergeten. Het zijn sieraden voor je haar en wie is daar nou niet dol op? Het siert haar heeft verschillende haarsieraden van schuifspelden tot aan haarbanden en klemmen. Exclusieve haarspelden van edel materiaal, perfect voor jouw bruidskapsel! Naast dat het er schitterend uitziet heeft het ook nog een functie: het houd je kapsel de hele dag in stand. Prachtige hoogwaardige haarspelden die passen bij jouw stijl.

Lees verder »

Brigitte Make-up Artist highlighting your natural beauty

.
Brigitte Make-up Artist is een enthousiaste beautician met een passie voor bruiden.

Mijn naam is Brigitte Boerland en ik ben make-up artist. Samen met mijn vriend Stefan woon ik in Moordrecht. Al van jongs af aan hield ik van make-up. Daarom heb ik besloten van mijn passie mijn werk te maken!

Brigitte in een notendop: Ik ben extravert, enthousiast en leg makkelijk en snel contact met mensen. In samenwerkingen vind ik het belangrijk dat de sfeer goed is en zorg ik dat ik in overleg altijd tot het beste resultaat kom. Daarnaast ben ik heel ondernemend, nieuwsgierig en heb ik allerlei uiteenlopende hobby’s, van musical tot bullet journal.

Fotoshoots, theaterproducties en runway shows heb ik inmiddels al veel mogen doen. Hier haal ik ontzettend veel energie uit. Ik vind het heel belangrijk om, naast geweldige make-up te zetten, vooral ook het model zich op zijn of haar gemak te laten voelen. Als model straal je het immers uit als je je ook goed voelt!

Dit heeft me geen windeieren gelegd: in het eerste jaar dat ik hiermee bezig ben was ik gelijk finalist bij de Talent Awards georganiseerd door de Make-up Awards!

Naast shoots en shows zou ik in de toekomst me graag bezighouden met bruiloften, televisie- en filmproducties en allerlei andere specialisaties. Het is voor mij de afwisseling, de creativiteit en vooral het sociale contact wat dit tot een fantastisch vak maakt!

Lees verder »

Kristalpad voor pijnloos ontharen

JOUW BENEN ALTIJD LEKKER GLAD EN ZIJDE ZACHT

Het geheim van de Allure Kristalpad zit in het ultra-fijne kristalachtige ontwerp, ontwikkeld in Zwitserland. Nooit meer scheren, harsen of epileren! De Kristalpad is zacht genoeg om je huid niet te beschadigen en krachtig genoeg om de meest hardnekkige haren tot aan de wortel te verwijderen. Ontharen met de Kristalpad is pijnloos, gaat veel dieper dan een mesje en is 100% natuurlijk.

Lees verder »

Salon Blozekriekske

Het verzorgen van bruidjes doe ik al sinds het begin van mijn carrière. In 2000 heb ik de opleiding visagist doorlopen, om nog beter in te kunnen spelen op mijn bruidswerk en gala- feestkapsels. Ook heb ik een opleiding gevolgd om bruidsspecialist te worden , en tegenwoordig doe ik mee aan workshops bruidskapsels en masterclasses visagie, om goed up to date te blijven. Het verzorgen van bruidjes is mijn grote passie geworden.

Een arrangement bestaat uit een proefsessie haar en make- up, meestal op de dag dat de bruid voor het laatst haar jurk gaat passen, zo ontstaat er een goed beeld hoe het totaalplaatje er uit zal zien. Dan volgt het echte werk op de trouwdag op de thuislocatie, of op de feestlocatie. In alle rust kan ik de bruid mooi gaan maken voor haar dag.

Lees verder »

Puur Hair & Beauty

Bij PUUR hair&beauty bent u op het juiste adres, om echt even een momentje voor u zelf te pakken. Dat kunt u bij ons op veel verschillende manieren doen.

Of u nu komt om uw
– Nagels weer mooi in model te laten maken, een mooi gellak kleurtje er op te laten zetten, of misschien wel een mooi set acryl nagels met of zonder verlenging.
– Uw haar weer in model laat knippen, uw kleurtje een opfrisbeurtje geven, heeft u een feestje of gaat u trouwen dan kunt u het mooi laten opsteken.
– Uw huid de juiste aandacht en verzorging te geven, doormiddel van een heerlijke gezichtsbehandeling, lichaamspakking of een ontspannende massage.
– Uw huid te laten stralen met een mooi bruin tintje, doormiddel van spray tan.
– Extra aandacht en verzorging voor uw voeten, door onze fijne pedicure.

Met onze visagistes kunnen wij u extra laten stralen op dat leuke feestje!

Lees verder »

Haarverzorging Vief!

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen! Op jullie trouwdag wil jij er natuurlijk prachtig uitzien. Laat je bruidskapsel en bruidsvisagie creëren door Haarverzorging Vief!

De proefsessie vind ongeveer 8 weken van te voren plaats. Samen gaan we op zoek naar wat het beste bij jou past. Ik ga voor 100% tevredenheid. Op jullie trouwdag, kom ik naar jou gewenste locatie toe. Ik zorg dat ik ruim op tijd aanwezig ben en zorg ik ervoor dat jij een stralende bruid wordt.

Het is ook mogelijk dat het haar en make-up van gasten en bruidskinderen gedaan kan worden.

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte, neem dan contact met mij op.

Liefs Vivian Wassink- Gommel

Lees verder »
angelique de graaf visagie bruiden beauty weddingfair

Angelique de Graaf Visagie

SHINE!

Op de grote dag wil je als vrouw natuurlijk stralen, voor de een is dat zo neutraal mogelijk en de ander wil juist alles erop en eraan. De gouden tip is dat je bij jezelf moet blijven, geen styling kiezen waar je zelf niet achter staat. Als er wordt gezegd dat die donkere ogenschaduw mooi bij je staat, maar jij voelt je niet jezelf, niet doen. Als de stylist zegt dat je gezicht beter uit komt als je haar is opgestoken, maar jij voelt je daar niet comfortabel bij, niet doen. Luister goed naar jezelf, jij moet stralen.

Om dit goed voor elkaar te krijgen moet er een goede klik zijn met de bruidsstyliste. Dus wat het belangrijkste is tijdens het kiezen van een styliste, is dat het klikt tussen jullie. Dat jij je op je gemak voelt en zij goed weet hoe jij bent. Zij is tenslotte de persoon die jou laat stralen. Ook geeft het minder stress als zij bij je thuis komt en daar de styling verzorgt, dit geeft rust. Begin dus goed van te voren met het zoeken naar de styliste en trek veel met elkaar op. Het is ook slim om wat achtergrond informatie te zoeken over de styliste, denk bijvoorbeeld aan de opleiding. Daarnaast helpt een proefsessie goed, hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan op de grote dag. Je kan van te voren precies de look zien en eventueel nog aanpassingen bespreken met de styliste.

Angelique de Graaf kreeg haar opleiding van Mari van de Ven en is ook veel gevraagd voor photo shoots en modeshows. De voorbereiding begint bij jezelf, dus verzorg je huid goed,
zorg dat je nagels er verzorgd uit zien en
shine!

Lees verder »
weddingfair yrouwbeurzen logo

WeddingFair Trouwbeurzen in heel Nl

WeddingFair Trouwbeurzen organiseert met veel plezier en passie Trouwbeurzen in heel Nederland

Mission Statement

Een live evenement bestaat geen 136 edities zonder innovatie.
Het houdt stand door zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden, altijd met het doel,
te inspireren, informeren en enthousiasmeren van de bezoekers.

Dat is het verhaal van WeddingFair

Met aanpassingsvermogen en uitbreiding hét platform voor herkenbare bruiloften,
wij wisselen de liefste wensen in voor de maakbare droom.

Zoals we doen vanaf 2004

Je bent van harte welkom op onze beurzen. De entree is altijd gratis.

Lees verder »