Hairdo for you

Hairdo for you

Hairdofor you bruiudskapsel bij weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Hairdo for you by Kim Bons,

Als haarstyliste help ik je graag aan een mooi passend kapsel, voor iedere gelegenheid naar wens. Wanneer ik jouw haarstyling mag doen, hoor ik graag wat je wensen zijn. We kijken samen welke style het beste bij jou past om tot het perfecte kapsel te komen.

Voor je gaat trouwen doen we een proefsessie en gaan we meerdere kapsels uitproberen, zodat je goed kunt zien welke look het mooiste bij jou staat. Een bruidskapsel is niet af zonder haarsieraad en deze verzorg ik helemaal compleet voor jou, handgemaakt en passend bij je trouwjurk en thema.

Op jullie trouwdag kom ik naar je toe en kan ik ook het haar van daggasten en bruidsmeisjes verzorgen. Mijn passie is om een uniek kapsel voor jou te maken en ik ben dan ook niet bang om ‘out of the box’ te denken en net dat beetje extra toe te voegen dat geen enkel ander heeft. Jouw kapsel is dan ook de enige!

Ik kijk er naar uit om jou te mogen ontmoeten en samen met jou, jouw perfecte droomkapsel te mogen maken! Kom gezellig langs bij mijn stand op de trouwbeurs voor vrijblijvende informatie en inspiratie. Kun je niet zo lang wachten, stuur dan een appje en vraag naar de mogelijkheden of neem een kijkje op mijn social media en zie wie je voor gegaan zijn.

Bij mij moet je zijn voor

Hairdo for you

Oranje-Nassaulaan 1
Gouda 2805 CR

Openingstijden

Een afspraak is in overleg in te plannen op maandag tot en met zaterdag, zowel overdag als in de avond uren. Vul het formuliertje op deze pagina in en ik neem contact met je op!

Eén reactie

  1. Kim had ik benaderd voor het maken van mijn bruidskapsel. Het contact was erg fijn en snel. Ik mocht bij haar thuis komen voor een proefkapsel en later kwam ze op locatie voor het maken van mijn fantastische kapsel. Ze had erg veel expertise en adviseerde mij goed. Tot in de late uurtjes heeft mijn haar perfect gezeten! Dankjewel kim!!❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.