Dewi Hoyer Spraytan Artist

Dewi Hoyer Spraytan Artist

dewi hoyer mobiele spraytan studio bruiloft weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij mijn mobiele spraytan studio,

Jouw bruiloft is zo speciaal   

Laat ons jou en jouw bruidsgezelschap helpen bij de voorbereidingen voor de grote dag. Je kunt één afspraak maken voor jouw gehele bruidsfeest!

*Voor mobiele afspraken hoef je je nergens zorgen over te maken! Wij brengen alles wat we nodig hebben om jou en je bruidsfeest te laten stralen met een vlekkeloze kleur. Wij hebben oplossingen die bij elke huidskleur werken. We kunnen ons installeren in elk hotel, Airbnb, huis, badkamer, achtertuin, noem maar op (het enige dat we nodig hebben is een stopcontact)!

Wanneer moet je boeken?

Als je jouw trouwdatum kent, moet je zo snel mogelijk jouw kleurtje boeken (vooral voor een zomerbruiloft).

De meerderheid van de bruiden boekt hun laatste kleurtje twee dagen voor hun bruiloft. Hierdoor kun je bruin worden voor het repetitiediner of andere speciale evenementen die je voorafgaand aan de trouwdag hebt.

Voor jouw proefbruining is het boeken ervan rond een feest of fstival een geweldige manier om goed gebruik te maken van de proefsessie. Veel van onze bruiden boeken hun proefbruin- en make-upproef met een tussenpoos van een paar dagen, zodat hun visagiste hen ook een nauwkeuriger gevoel voor hun trouwdag kan geven. Je kunt ook een proefsessie boeken voor je bruidsfeest, vrijgezellenfeest, verlovingsshoot of al het bovenstaande!

Dewi Hoyer Spraytan Artist

Vanuit mijn basis in Eindhoven kan ik op elke bruiloft in Nederland en in de internationale regio mijn diensten aanbieden

Contact of meer info

Vul het formuliertje op deze pagina in en ik neem zsm contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.