Ed Nobel custom made trouwringen

Oh - Hey you!

Welkom bij Ed Nobel,

Custom made trouwringen; jouw perfecte keus?

Je hebt er vast en zeker wel eens van gehoord; custom made trouwringen. Als je op zoek bent naar trouwringen die volledig aansluiten bij je eigen smaak en wens, dan is kiezen voor custom-made design een goede optie. Elk trouwringenset is uniek en dus echt custom-made. Het grootste voordeel van een custom made design is de vrijheid. Het is jouw kans om je grootste dromen waar te maken en om te toveren in een prachtige set trouwringen.

Er is geen display met kant-en-klare ringen waaruit jullie een keuze moet maken. Integendeel, het gesprek met de ontwerper is een ontdekkingsreis naar jullie ideeën, stijl en persoonlijkheid. Custom made trouwringen worden speciaal voor jou ontworpen en gemaakt. Jullie worden betrokken bij het hele design proces. Van welke kleuren, materiaalsoorten en edelstenen gaat jullie hart sneller kloppen? De ontwerper vertaalt jullie hartenwens in een passend en vooral persoonlijk advies.

Bij custom made trouwringen is niets standaard en nemen de designers tijd voor jullie. Omringd door de mooiste exemplaren schetst de ontwerper de trouwringen van jullie dromen. Al je persoonlijke ideeën en wensen kun je hierin kwijt.

Van klassieke stijlen tot onverwachte, speelse en betoverende designs, elke custom-made trouwring wordt perfect gemodelleerd naar jouw wensen. Jullie ontwerp wordt met veel zorg, vakmanschap en vaardigheid tot stand gebracht. Bovendien hoeven deze unieke trouwringen beslist niet duurder te zijn dan normale trouwringen.

Ed Nobel custom made trouwringen

Vredehofplein 7

3201 CT  Spijkenisse

Openingstijden

Ma: gesloten
Di:   10:00 – 17:30
Wo: 10:00 – 17:30
Do: 10:00 – 17:30 en 18:30 – 21:00
Vr:  10:00 – 17:30
Za:   10:00 – 17:00
Zo:   gesloten

Buiten de standaard openingstijden is het ook mogelijk om op andere tijdstippen afspraken in te plannen.

Eén reactie

  1. Een aanrader !
    Mijn verloofde heeft op verschillende plaatsen gekeken voordat hij Ed Nobel vond. In hun nieuwe pand (ze waren net verhuisd) kreeg hij een rondleiding in de ruimte waar de zilversmeden werkzaam zijn. Ze werkten met hem aan een ontwerp op maat en deden suggesties voor het persoonlijk maken van onze ringen. Ze waren vriendelijk en redelijk geprijsd! We zullen ze in de toekomst voor alles gebruiken!

    ed nobel review weddingfair huwelijksaanzoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.