Face 2 Face Travel

Face 2 Face Travel

face2facetravel huwelijksreis trouwbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij Face2Face Travel Edam,

Droom je Wensen, Reis je Dromen! Face2Face Travel Edam kan jullie droomreis op maat samenstellen. Je krijgt persoonlijk, vrijblijvend advies over droombestemming.

De huwelijksreis is met stip de meest bijzondere reis die jullie samen zullen gaan maken. Wordt het een tropisch eiland, een cruise, op safari tussen de wilde dieren? Een ding is zeker, het moet een onvergetelijke ervaring worden.

Droom je Wensen, Reis je Dromen

Wij regelen met veel passie en persoonlijke aandacht voor jullie de Honeymoon. Jullie moeten tijdens deze vakantie flink in de watten worden gelegd. Dat is ons wel toevertrouwd.

Onze Travel Manager regelt het graag voor je. Ze hebben veel kennis over de bestemmingen en ontzorgen jullie reis. Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden en laat jullie verrassen door de reissuggesties!

Face 2 Face Travel

Jacob Tonissenstraat 4, 1135 JB Edam

Openingstijden

Wij staan altijd open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of een offerte. Vul het formuliertje op deze pagina in en wij nemen zsm contact met je op!

Eén reactie

  1. Het was een prachtige huwelijksreis met adembenemende zonsopgangen in Mauritius. Het eten, de barman, we noemden hem mama, de obers en alles was erg vriendelijk en persoonlijk. We hebben veel exotische drankjes geproefd en het was er ongelooflijk mooi. Wij kunnen de organisator aanbevelen, ze hebben voor ons een fantastische huwelijksreis samengesteld. Erg gezellig en aardig. De spa was ook erg ontspannend. Wij hebben dit hotel en de reis met uitstapjes zeer gewaardeerd en kunnen dit aanbevelen.
    Dikke duimen van mij en mijn vrouw❤️ Tom. Op de foto zie je een fantastisch vergezicht over de zee en het strand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.