Fly By Manu Drone- en Videografie

Oh - Hey you!

Welkom bij Fly By Manu,

Ik werk om de schoonheid, emotie en magie voor de belangrijkste dag van je leven vast te leggen. Een huwelijksdag is voor veel mensen één van de mooiste dagen van hun leven. Een dag met elkaar, met vrienden en familie. Een dag die u niet over kunt doen. Maar waar u wel nog lang van na kunt en wilt genieten dankzij de video. Aan de videoreportage mag u daarom terecht de hoogste eisen stellen. De videografie van deze unieke dag is in goede en professionele handen bij Fly By manu. U kunt verzekerd zijn van de video die uw trouwdag prachtig en ongedwongen in beeld brengt.

Werkwijze

Fly By Manu investeert in een persoonlijke klik. In een voorgesprek met u leert hij u alvast een beetje kennen en inventariseert hij uw wensen. Hij legt zijn werkwijze aan u uit, zodat u weet wat u mag verwachten. Op basis van wederzijds vertrouwen gaat hij aan de slag. Zo kunt u uw mooiste dag beleven in de wetenschap dat het met de video wel goed komt. Ook over de prijs maakt hij van tevoren afspraken met u.

Manuel Wisse

Fly By Manu Drone- en Videografie

Prinses Beatrixstraat 21
4793 CV Fijnaart

Info of Afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.