Fotograaf Joyce

Oh - Hey you!

Welkom bij Fotograaf Joyce,

Keep calm and it’s your wedding day!

Bruiloften zijn één van de geweldige evenementen die ik graag fotografeer. Er gebeuren op zo’n dag ontroerende, mooie momenten en ik ben graag degene die dat vastlegt. Ik probeer zo onzichtbaar mogelijk jullie mooiste momenten te fotograferen. Tijdens de fotosessie geef ik graag aanwijzingen mocht hier behoefte aan zijn. In mijn ogen bestaat er niets mooiers dan liefde en intimiteit.

Als trouwfotograaf ga ik op zoek naar grote en kleine momenten die een bruiloft zo bijzonder maken, dit maakt mijn vak het mooiste wat er is. Gewoon alles relaxed en ontspannen. Bekijk mijn portfolio door op de link van mijn website te klikken.

FAQ

Momenten, energie en levendigheid

Stel je eens voor, je bent al urenlang bezig met de voorbereidingen; je zorgt ervoor dat je haar goed zit en je bruidskleding perfect en plots wordt er aangebeld…. Het is je aanstaande. Razend van de zenuwen hoor je dat een familielid open doet.. Even hoor je niets en dan komt je partner om de hoek met een verwonderd gezicht, je bloeit op van liefde en warmte en dan weet je dat de dag gaat beginnen. 

Dan start de ceremonie en het moment dat je aan komt lopen. Gelukkig doen de perfect getrainde kids het super goed en strooien met rozenblaadjes en stelen de show, pfoei gelukkig is even de aandacht van jezelf verdwenen en kun je in alle rust je stiekem verstopte zakdoekje beter wegmoffelen. In volgende moment probeer je de ring om die van je partner te schuiven maar zijn de vingers te opgezwollen, awkward, maar je begint kei-hard te lachen en de hele ceremonie houd het niet meer. 

Dit soort momenten, de kleine en de grote leg ik graag vast. De energie en levendigheid, plus het feit dat iedereen er prachtig uit ziet geeft mij zoveel moois om vast te leggen. Het bruist en laat dat nou precies goed bij me passen. 

JA! Doen we.

Hebben jullie vast al een kijkje genomen op mijn website, me ontmoet op de bruidsbeurs of via via mijn werk gezien. Zo niet, spiek dan eens even rond op mijn website en/of social media om te kijken of mijn stijl bij jullie past.

Ik plan graag met jullie een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek in. In dit gesprek kunnen jullie praten over jullie trouwplannen en kan ik mijn fotografie werk laten zien & materialen showen. Na de kennismaking houden we contact en hoor ik graag of jullie mij definitief als trouwfotograaf in willen huren. Tot die tijd hou ik jullie trouwdag gereserveerd.

Tijdens de bruiloft.

Ben ik onzichtbaar (hoop ik altijd) en volg ik jullie & jullie gasten. Ik vind het heerlijk om onopgemerkt alle speciale momenten te fotograferen. Ik lach geregeld achter mijn camera mee met een grap van familie, raak ontroerd van een mooi moment of steek stiekem mijn tong uit naar één van de kids. Volle bak genieten! Tijdens de trouwfoto sessie geef ik jullie kleine opdrachten waardoor deze ontspannen verloopt. Mochten jullie graag groepsfoto’s willen maken, dan adviseer ik altijd om een lijstje te maken van de samenstellingen die je zou willen. Op deze manier hoef je er niet over na te denken op de bruiloft zelf. Geef deze lijst aan je ceremoniemeester (of aan mij) en dan regelen wij de rest. Op het eindtijdstip zeg ik jullie natuurlijk even gedag en bedank ik jullie voor de mooie dag. Vaak ga ik helemaal hyper of enthousiast (of een combinatie van beiden) naar huis. Thuis back-up ik de foto’s dubbel en ga ik aan de slag.

Na de bruiloft

Binnen 2 – 3 dagen zorg ik voor een mini preview (via de email).
In de weken daarna ga ik aan de slag met de foto’s selecteren, bewerken en zorg ik ervoor dat jullie verhaal zo mooi mogelijk wordt verteld. Het aantal best geslaagde foto’s verschilt per bruiloft maar bij een bruiloft van 6 uur kun je zeker rekenen op 250 foto’s. Doorgaans lever ik de foto’s binnen 3-6 weken af.

Fotograaf Joyce

Albert Verweijlaan 119
2182 PV Hillegom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.