Grimm Fotografie

Oh - Hey you!

Welkom bij  Grimm Fotografie,

GEFELICITEERD met jullie verloving!

Jullie prachtige dag, georganiseerd tot in de puntjes. Jullie zien er prachtig uit! Jullie dierbaren erbij om deze mooie dag samen te vieren. De liefde te vieren! Maar de dag vliegt ontzettend snel voorbij. Hoe belangrijk en waardevol zou het zijn dat deze gehele dag, van begin tot het einde op beeld staat? Dat je alle momenten kan herbeleven!

Ik ben een bruidsfotograaf die al jullie mooie momenten, emoties en liefde op beeld weet vast te leggen. Ik meng mij tussen jullie en jullie dierbaren, om niets te missen. Dit in een ongedwongen en gezellige sfeer! Persoonlijk contact en de juiste klik vind ik erg belangrijk!

Ik ben Mandy en ik ben fan van de liefde, familie en emoties! Ik hou van de verhalen van mijn bruidsparen en ik sta te popelen om ook jullie verhaal te horen en om jullie dag waar jullie zo naar uitkijken, vast te leggen, zodat jullie altijd met een glimlach en een traan terug kunnen kijken naar jullie prachtige dag!

Hopelijk tot snel!

 

FAQ

Dit is helemaal geen probleem! Want laat dit nou net iets zijn wat op zo’n dag helemaal niet nodig is! Ik fotografeer de bruiloft precies zoals hij is, dus poseren is niet nodig. Alleen tijdens de fotoshoot van jullie samen zal poseren iets meer aan bod komen, maar ook daar staat plezier voorop en zal ik aansturen waar nodig is.

Een pre-weddingshoot is een loveshoot van jullie samen die we paar weken/maanden voor jullie bruiloft plannen. Tijdens deze shoot leren we elkaar wat meer kennen. Kunnen jullie alvast wennen aan de camera en hebben jullie al een idee wat zo’n loveshoot inhoudt, zodat jullie op jullie bruiloft voorbereid zijn. En hebben jullie mooie foto’s samen die jullie eventueel ook kunnen gebruiken voor de trouwkaarten.

Die ene oom die zijn dansmoves laat zien, je ouders die gaan stijldansen, je oma en opa die de dansvloer onveilig maken, jullie vrienden die iets ingestudeerd hebben, ook dan sta ik paraat om alle vreugde vast te leggen! Ik maak nog steeds die mooie foto’s en het feest is de afsluiter die jullie dag compleet maakt , maar ook jullie album.

Bij mij moet je zijn voor

Grimm Fotografie

Molenring 33
2741MX, Waddinxveen

Openingstijden

Op afspraak

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.