Huisinga Fotografie

Oh - Hey you!

Welkom bij Huisinga Fotografie,

Van kinds af aan heb ik iets met sfeer, licht, mensen en emoties. Vanaf mijn 17e ben ik werkzaam in de fotografie. In eerste instantie in de Utrechtse binnenstad, tegenwoordig door heel Nederland en soms in het buitenland. Mijn opleiding fotografie heb ik aan de Foto Academie gevolgd, praktijk ervaring heb ik bij professionele fotografen en fotovakzaken in Utrecht opgedaan.

Van het fotograferen van oude meesters voor Musea tot de meest moderne meldkamers van Rijkswaterstaat, luchtfotografie of kerkzilver, portretten voor personeelsbladen of advertenties, werkbezoeken van ministers of het Koningshuis. Mensen, sfeer, licht en emoties…..Of ik nu de (commissaris van de) Koning, ministers, burgemeesters, gedeputeerden, wethouders, professors, buren, bruidsparen of mijn eigen kinderen fotografeer, ik ben altijd op zoek naar dat speciale moment, die ene lichtstraal, die aparte invalshoek en vluchtige momenten van geluk.

Rick Huisinga

Bij ons moet je zijn voor

Huisinga Fotografie

Bankaplein 17
Utrecht 3531HK

Info of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.