Ina van ‘t Hoog | Juwelier

Ina van ‘t Hoog | Juwelier

ina van t hoog juwelier vlaardigen bij weddingfair rotterdam

Oh - Hey you!

Welkom bij Ina van ‘t Hoog Juwelier,

Schitterende trouwringen

De mooiste ringen voor uw mooiste dag.

Uit onze collectie of een trouwring op maat

In onze juwelierswinkel in Vlaardingen vindt u een grote collectie trouw- en relatieringen van de bekendste merken zoals Aller Spanninga en Breuning. Daarnaast hebben wij een uitgebreid en vernieuwd assortiment met zilveren vriendschaps en relatieringen en NIEUW nu ook in Titanium met goud, deze zijn heel vriendelijk geprijsd.

Wij hebben trouwringen in verschillende stijlen en materialen, variërend van geel goud, rosé goud, bi-color en zilver. Heeft u een mooie trouwring gevonden, maar voldoet deze echter niet geheel aan uw wensen? Dan is dat bij ons geen probleem, wij kunnen alle trouwringen geheel naar jullie wens maken en samenstellen.

Wij maken de trouwring die u wilt hebben

Past uw trouwring niet goed meer? Wij helpen u graag om uw sieraden zo te maken dat u ze weer met plezier kunt dragen. Wij maken uw ringen of andere sieraden speciaal voor u in de juiste maat. Bent u een steen verloren uit uw ring, dan kunnen wij u helpen om uw sieraad zo te herstellen dat deze weer als nieuw wordt. Wij zetten de (edel)stenen terug in uw ringen en andere sieraden. Heeft u een eigen ontwerp bedacht voor uw trouwringen? In ons atelier kunnen wij uw speciale wensen uit laten komen en een unieke ring of set trouwringen maken. Wij helpen u graag bij het ontwerp.

Ina van ‘t Hoog | Juwelier

De Loper 52
3137 DD Vlaardingen

Openingstijden

Maandag                Gesloten
Di – Vr               
Zaterdag          0
Zondag                   Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.