JewelTrend | Trouwringen

JewelTrend | Trouwringen

Oh - Hey you!

Jullie gaan TROUWEN! Allereerst van harte gefeliciteerd.

Bij Jewel Trendjuweliers beschikken wij over een groot aanbod van trouwringen. Wij hebben ons hier dan ook in gespecialiseerd. Zo zijn alle ringen gemaakt van 14K goud, en graveren wij zelf de persoonlijke teksten in de ringen.

Daarbij staan de wensen van de klant centraal en kunnen wij indien nodig zelf ontwerpen schetsen/maken om aan de wensen te voldoen. U bent altijd van harte welkom om bij ons langs te komen of om een afspraak te maken. Wij zullen dan samen met u (onder genot van een bakje koffie) op zoek gaan naar uw droom-trouwringen.

Beursaanbieding

Op de beurs zal u een impressie krijgen van zowel ons team, als ons aanbod van trouwringen. Mocht beiden u aanspreken, dan zullen wij gezamenlijk met een bakje koffie in onze winkel uw trouwringen gaan uitzoeken. Daarbij ontvangt u dan €100 korting als trouwgeschenk van ons!

Onze merken

JewelTrend | Trouwringen

Ridderhof 91

2981 ET Ridderkerk

Openingstijden

Ma: 12:30 – 17:30
Di – 
Wo:  – 
Do:  – 
Vr:   – 
Za:    – 
Zo:   gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.